WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
u nas nocka idealna, oprócz mnie-zaliczyłam godzinną przerwe w snie, ale zasnęłam i pospałam z małym do 7:15, on oczywiście u siebie
za 10 h usg...
mam stresa...
ale dzisiaj szczególnie Emilka nad nami czuwa...druga rocznica jak od nas odeszła
i dziś dopiero pierwszy raz zaliczyłam dobry cukier na czczo-poszło 6j... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U nas nocka bardzo dobra jeden apobudka o 5 bo nosek zatkany wiec znów odciąganie itd ale zasnęła i spała do 7:50 - musiałam ja obudzić do żłobka
Żabka,
Ale super mieliście dzień !!! Fajne są te Wasze wycieczki weekendowe
Co do oczka do rano nie było sklejone ani nic, to co wczoraj dopisało dzisiaj jest wg mnie troszkę opuchnięte i zaczerwienione a drugie z kolei miało rano trochę więcej ropki niż zwykleprzemywam jej solą fizjologiczna - nie wiem czy to dobrze czy nie...
No zobaczymy ale mam nadzieje ze skoro wczoraj było więcej ropki niż dzisiaj to już nie powinno się rozwinąć nic strasznego (oby!!)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah
Obserwuj i często przemywaj.
Najważniejsze że po przetarciu oka zmień wacik musi być czyste i przeciętny w stronę noska od zewnątrz do wewnątrz.
Głupia ja.
Przecież ty to pewnie wiesz hihi
Tak się zastanawiam czy miód gryczany może powodować biegunki.
Wczoraj z mężem do herbaty sobie daliśmy.
Muszę poczytać net
Wujek Google mi powie. -
Kamcia
Trzymam kciuki za USG. Będzie dobrze, Emilka czuwa nad wami cały czas.
Zabka
Taki wypad, supera te rewelacje żołądkowe może chwilowe, oby!
Dariah
Przemywania nadal, nic nie zaszkodzi. Oby szybciutko minęło i już nie wróciło.
My już po śniadaniu. Mela dużo zjadła: skibke chleba z serkiem białym i pomidorem, parówka i zapiła 150ml mm. Super
Mam nadzieję, że dam radę się ogarnąć trochę i zamierzam iść do Lidla bo kurtki zimowe są dla dzieci
Zobaczymy czy jeszcze coś dorwę
Dziś czuję się ciut lepiej, przynajmniej narazie. Katar nadal okropny, gardło boli ale da się przeżyć. Wydaje mi się, że chyba trochę to przeziębienie wynika że szczepionki a trochę z nerwów przed powrotem do pracy.
Dariah
Jak ty to przeżywasz? Ty już za chwilę, pojutrze wracasz. Ja za 3tyg a mam takiego stresach, że szok. -
nick nieaktualnyNatka pij wapno i katar powinien przejść
Nie stresuj się pracą.
Ustaw psychikę ze byłaś w pracy wczoraj było ok i dzień jak co dzień.
A byłaś w pracy widziałaś się z ludźmi?
Może się przejdź pod byle pretekstem to cie trochę rozluzni?
Melisy sobie zrób -
nick nieaktualny
-
Kamciu na pewno wszystko będzie dobrze
Emilka czuwa nad wami i nad malenstwem
U nas zimno muszę kupić Szymkowi czapkę rękawiczki bo zima normalnie a no i buty :p
Wybiorę się jak pójdzie z dziadkiem a spacer koło 12
Muszę też jechać z fotelikiem bo się zepsuł i bida trzeba reklamować psią Mac
-
Ja sie witam po pierwszym dniu w żłobku. Dzis byliśmy ponad godzinkę Igi dobrze sie bawił i nie zwarcal uwagi czy mama jest czy jej nie ma.
Ogolnie panie nim zachwycone że lgnie do wszystkich usmiecha się i taki otwarty na wszystko.
Igi płakał tylko jak wyszlismy ze juz.
Póki co jest mala grupa dzos było tylko jedno dzoecko z Igim 2. Pozostale 2 sa chore za dwa tygodnie dolaczy kolejne dziecko i za dwa miesice jeszcze. Ale poki co mala grupa docelowo 8 dzieci do konca roku.
Jutro mam zniknac na 15 min a później beda wydluzac czas kiedymamy nie ma. -
Kamcia, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze, Emilka nad Wami czuwa.
Żabka, oby Twój mąż nie przyniósł Wam jelitówki, może tylko się zatruł i szybko minie. A wczorajszy rodzinny wypad super że się Wam tak udał i jeszcze jak pogoda dopisała to idealnie.
AJrin, Igi dzielny i w żłobku spokojnie sobie poradzi.
Natka, zdrówka dla Ciebie. Teraz można łatwo się przeziębić bo pogoda zdradliwa, raz ciepło, zaraz zimno i wiatr. Na powrót do pracy na pewno się wykurujesz.
U nas noc tragiczna, Antoś znowu się budził, tym razem 4 razy, płakał i krzyczał przez sen, znowu lulanie i noszenie i jakoś zasypiał, nad ranem było lepiej i pospał do 7:30. Ale śniadanie zjadł kiepsko, tylko 160 ml mm, resztę dopił po godzinie. Tylko kaszkę ładnie zjadł. Teraz ma drzemkę ale też był problem z uśpieniem a był mega zmęczony.
-
nick nieaktualnyWklejam tego posta już 30min.
Ostatni raz.
Ajrin super wieści.
Gratki dla igusia.
Kurcze jak ten czas leci teraz zabawki i dzieci będą mu w głowie a nie mama.
Ale ważne że jest ok.
Ja biegam do WC to raczej jelitowka:-(
Na zajęcia jedzie mąż z córką a jak będzie źle się czuł to córka nie pójdzie odrobiny w przyszłym tygodniu.
Przyszły mi lakiery do pazurkow hihi jeszcze trochę i będę mogła sobie zrobić tipsy czekam na resztę towaru:-)
I przyszły getry ala rajtuzy bez skarpet dla Roberta ale czadowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28e43f3ed7f0.jpgAJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Czyli noe tylko ja mam problem z postami też musze pisac kilka razy wyslij mi nie dziala często.
Kamcia wasza córcia już zawsze będzie czuwać nad wami aby nic złego sie nie stało.
Skali a to pecha macie z fotelikiem.
Zabka rajruzy niezle. -
Ajrin
Super, że synek tak ładnie bawi się w żłobku. Jak Zosiabrawo !!
Skali
Ale teraz macie numer z tym fotelikiemmoże pogadajcie z producentem by wymienił wam na nowy skoro to już drugi raz.
Marta
Współczuję okropnej nockibiedni wy
jak ja cię rozumiem. Trzymam kciuki by dzisiejsza była lepsza.
Zabka
Masz rację, niech mąż jedzie z córką a jak nie to jak jeden raz nie pojedzie to też katastrofa się nie stanie. Nadrobi później.
Może faktycznie czymś się zatruliscie? Oby szybko wam minęło.
A rajtki zaczepiste!!! Boskie
Kamcia
I jak tam? Już po wizycie? Nie trzymaj nas w napięciuchociaż co tu dużo gadać, przecież wszystko będzie dobrze
Ja kupiłam kurtkę zimową dla Amelki w Lidlu. Bardzo ładna, cieplutko i tania. Jesteśmy po obiedzie, zaraz mąż dopije kawę i wygonie go na dwór z córką. Pójdą na spacer i zakupy do warzywniaka.