WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka mam szczoteczka i chyba nawet ta same tylko on buzi nie chce otworzyć bo jak wiecie dalej nie wkłada nic do buzi oprócz swoich palców więc muszę to robić na siłę a szczoteczka nie bardzo idzie więc kupię ta silikonowa żeby chociaż mu przetrzeć
U nas butla poszła teraz i śpi od 23 30 śpi ze mną trochę się rzucał po 3 Ale dospal do 6
-
nick nieaktualnyMy nie śpimy od 3:30.
Liczyłam że ustnie bo się przytulil do podusi potem do mnie ale gdzie tam ciekawy był kto tam jest w przedpokoju bo światło się świeciło więc pożegnaliśmy tatę a my wstalusmy.
Właśnie jemy kaszke z chrupki drugie sniadanie.
Zaprowadzi córkę i idę spać oby Robert nie usnal po drodze mi.
Nockę zaliczam do kiepskich. -
nick nieaktualny
-
O Matulu! Czytałam Was wczoraj ale na pysk podałam wieczorem wiec nawet nie miałam siły pisząc
Żabka,
Tak jak mówi Kamcia - wpadce trzeba trochę pomoc hhehe
A skoro masz ochotę na Henia to czemu niehihi
Tylko sama musisz wybrać moment - czy chcesz znaleść prace i popracować trochę i wtedy czy od razu itd itd
A jak nie to do robotty zwłaszcza ze chłop coś przebąkuje o dziecku hihi
A co do imienia to nawet mi nie mówcie !!! Pamietam te przeprawę...
Nie dość ze musi się podobać i mi i D to jeszcze musi być wymawialne dla francuzow i nie budzić dla nich żadnych skojarzeń itd itd... tak wiec moje typy Helena i Hanna opadły bo H francuski nie mówią ! Teraz myśle ze mogłam iść na łatwiznę i wybrać Elena zamiata Helena i problem z głowy hheheitd itd
Ale w końcu udało się z Zosia bo mi się zawsze to imię podobało
Skali,
U nas tez problem z myciem ząbków.. było dużo łatwiej i tez myła sama jak u Ząbki ale od jakiegoś czasu nie chce... może przez te ząbki co ida?
Teraz jak D próbuje jej tak porządnie umyć to się drze w niebogłosy !!
My mamy taka z MUM długa z włosem normalnym i zakończona taka kolka z wypustakmi
Marta,
Zosia na gruszkę tez reaguje chociaż ostatnio chyb azrozumiala ze dzięki temu kozę lepiej oddychać i nie ma aż takiej tragediini ale imprezy tez nie ma
Ale na początku to chyba pół bloku ja słyszało a do tego tak się wiła przy tym na boli ze krzyku co niemiara a efekt żadne. Teraz znalazłam sposób i robię to na stojąca. Zosia stoi koło kanapy , ja za nią - wiec ona główkę opiera o moje nogi i dzięki temu nie może nią kręcić i się wić ! No i rach ciach i dużo lepiej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mas wczoraj prawie nic nie zjadła - rano jajecznica z 1 jajka, potem kilka łyżeczek zipy i chlebek chlebek i chlebek. Tylko chlebek chciała. A dzisiaj rano nawet jajecznicy nie zjadła...zobaczymy w żłobku
Kamcia,
Na pewno się ucieszy na tatusiaZośka jak D wraca z pracy to jest taka impreza ze szok '!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
O i właśnie dostałam wiadomość od szefa żebym przyszła w piątek na 9:30 po "Feedback"...
Ale czy pozytywny czy negatywny to już nie wiem !!! Ja pierdziele !
Eh już bym chciała widzieć czy w prawo czy w lewo ! Tajemnica jakby conajmniej prezesa banku wybierał !
No nic w piątek się dowiem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah wrrrr
Robert wstał 30min temu zjedliśmy zupki pomidorowego maminej.
Teraz dorwal bułkę i ja podgryza przy okazji ćwiczy stanie chodzenie koło mebli.
Śmiesznie wygląda z tą bułka co chwila kleka żeby ją ugryźć hihi
Niby spalam ale mam wrażenie że nie spalam tylko czuwalam.
Nie chce mi się jechać z córką na zajęcia może męża wyślę bo Robert pewnie będzie miał druga drzemke popołudniu.
Zobaczę jak wróci z pracy. -
Kamcia,
Eh konspiracja wielka ! Nich już powiedzą co bym wiedziała czy mam jeszcze 2 tyg wakacji czy nie hhe
No ale piątek już nie długo wiec wszystko się wyjaśni.
Żabka.
Ja tez czuje się wyprana..niby nocka całkiem ok ale i tak są braki w śnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas kolejna noc z koszmaru.
Matko, ja się wykończe. Mój organizm już zapomniał jak spał tak niewiele.
Ciągle pobudki a nawet jak chwilę spala to przez sen poplakiwala.
Ząb nie wyszedł. Od kilku dni w tej samej pozycji. Widać go pod dziąsłem ale ani milimetr dalej. Wątpię by to było to bo jak dotknęła tego dziąsła to nie płacze czy cos.
Skali
To faktycznie z tym szczotkowanie mi kiepsko. Może u was sprawdzi się ta nakładka silikonowa.
Zabka
Wyślij męża na zajęcia z córa, niech jeszcze Roberta weźmie a ty się połóż.
Kamcia
Na pewno Piotruś się ucieszy na widok tatydobrze, że u was noc ok.
Dariah
Ale konspiracja, masakra. U nas też zawsze tak samo. Byle pierda a wielką tajemnicę robią jakby próbowali enigmę obalić. masakra.
Trzymam kciuki za ciebie!
My zaraz udajemy się na sesję roczkowa. Muszę się jeszcze umalować by zakryć sińce pod oczami powstałe z niewyspania. -
nick nieaktualny
-
Natka,
Tak jak mówi Kamcia - może to szczepienie? Pamietam jak Kamcia z Piorusiem miała tez ciężkie dni po szzepeniu...
O siper sesja roczkowa !! Gdzie robicie ? Tez myśle żeby jej zamówić sesje na roczek w sensie zrobimy w przyszłym miesiącu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
2 piątusie+jajo+szklanka maki (wg natki)
ale ja dawałam mniej niż pół szklanki mąki
aaa
i natka chyba pisała o tluszczu do ciasta-ja pedzlem smarowałam patelnie
nie zapisywałam, zapamietywałamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:39
-
nick nieaktualny