WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nocka tez koszmarna...jak spała ciągiem 2h to dobrze ale nawet nie patrzyłam na zegarek
Wczoraj byliśmy u pediatry wieczorem ponad godzinę i jak ja badała to wpadła w taka histerie ze nie dalibyście uspokoić - jedyne co mi przychodzi na myśl to ze te emocje w nocy ja gryzły ! Ale miała do tego 39C !
JesCze spinie budziłam jej do żłobka - niech si wyśpi
Natka,
Współczuje i tulenie wiem dlaczego Mela nie spi, może to szczepienie a może znowu jakieś ząbki ida ??
Temperaturę ma? Dajesz jej jakiś nurofen czy coś?
Ajrin,
No co Ty gadasz!!! Wszystko będzie super !! I może nawet już będziesz wiedzieć czy to Wiktoria !!
Co to za złe myśli tutaj!!??
Trzymamku kciuki j dawaj znać jak tylko wyjdziesz z gabinetu !!
Żabka,
A co macie teraz za szczepienie? Nam się szykuje mmr ale nie szczepimy narazie - mam zamiar odsunąć i to znacznie te szczepionkę.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMy mamy szczepienie na Odra,świnka, różyczka.
Dodzwonilam się do gastro w końcu.
Te bóle które miałam to była na pewno kolka i tak miało się zdazyc tzn ze jest super lekarza to cieszy.
No mnie w takim razie też cieszy tylko ten ból ja pitole!
Następny przeszczep 18.11
Już się umówiłam.
Ajrin wszystko jest i będzie dobrze.
Mamuśka luzuj.
Czekamy na wieści po usg.
Mam nadzieję że dzidziolek się ujawni:-)
Liczę że będzie po szczepieniu ok.
Ale jakoś lęk mnie złapał
Kamcia super.
Też czekamy na wieści.
Robert usnal.
Robię obiad. Pranie wieszam.
Już lekarza gastro ogarnelam wreszcie
Potem przedszkole, piekarnia i do domu.
Dariah współczuję nocki.
Połóż się obok i też odespij.
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kamcia weź skierowania na badania sobie.
Toxo i inne, tsh, ft3.
Wyciąg co się da tak przy okazji:-)
nie da
a jak by dał to badania z lab trafiaja do gina, odbiór na wizycie, a ja je potrzebuje na piatek
okaze sie w ogole czy musze trzymac tego prywatnego endo
wyniki popołudniu -
Gin zalaczyl to stare usg. Pecherzyk w macicy jest. Szukał drugiego pecherzyka (bo beta wysoka) ale nie znalazł
szkoda...
Za 2 tyg wizyta. Już będą pierwsze wyniki krwi więc założy kartę ciąży Piotruś dzielnie wysiedzial w wózki. Położna super go zagadywala więc nawet nie jeknal -
Kamcia
Euthyrox i jego wpływ wychodzi dopiero ok 4-6tyg po jego braniu, więc nie martw się wynikiem. Jeszcze się nie uaktywnił poprostu. Musisz TSH powtórzyć najprędzej za jakieś 5tyg moim zdaniem.
Pęcherzyk ciążowy jest i super!! Faktycznie, bete wysoką miałaś więc przyszło mi na myśl, że szkraby są dwa
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Kamcia
Euthyrox i jego wpływ wychodzi dopiero ok 4-6tyg po jego braniu, więc nie martw się wynikiem. Jeszcze się nie uaktywnił poprostu. Musisz TSH powtórzyć najprędzej za jakieś 5tyg moim zdaniem.
Pęcherzyk ciążowy jest i super!! Faktycznie, bete wysoką miałaś więc przyszło mi na myśl, że szkraby są dwa
dlatego ta endo na nfz zleciła mi tsh na koniec pażdziernika, a te wyniki (tsh, ft3, ft4, i TPO czy jakoś tak)robię na piątkową prywatną wizytę. Niech chociaż bedzie komplet badań, bo może i na jednej wizycie się skończyzobaczymy jak wyniki i co ta lekarka powie
-
Kamcia ja nie widzę sensu chodzić prywatnie może powinnaś od razu brać 25 a nie połówkę takie moje myślenie Ale ja mam doświadczenie z poprzedniej ciąży gdzie placilam co miesiąc 100 zł tylko żeby dobierać na lekarza popatrzeć
Ja wczoraj próbowałam pisać Ale mi dodać nie chciało z telefonu gowno takie
Dziś Szymek z prababcia a ja sprzątam i zaraz obiad robię na 2 do niego pojadę daje mi w kość tym niejedzeniem i cierpliwości moja jest zero
-
Kamcia i dobrze ze zrobilas prywatnie bo dadza poglad dlaczego nagle tsh jest zle. Moze anty tpo polecialo i to jest tego wynikiem czyli zapalenie tarczycy. Ja tak mialam ale na szczęście tarczyca szybko wrocila do normy i o dziwo w dwoch ciazach bylo ok teraz na dniach zobacze jak tsh czy nadal daje rade czy nie.
Trzymam kciuki u Ciebie za dobre wyniki.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
ajrin
ale zapalenie nie byłoby widoczne na usg? bo tarczyca za mała, ale jednorodna i innych zastrzeżeń do niej nie miała endo
ale nie byłabym sobą w ciązy, gdybym drugiego lekarza nie odwiedziłaco dwie głowy to nie jedna
a ja się stresuję razem z tobątak szybko płeć Igusia poznałaś
że zdrowe to wiem, ta Wiktoria intryguje
-
skali
zobaczymy, może skończe na tej jednej wizycie prywatnej, zobaczymy jak wyniki, co lekarka powie, zleci itp...na szczęście euthyrox mam a wynik nie jest tragiczny (tsh, na resztę czekamy)
no i ta prywatna jest również ginekologiem, to na jej korzyść
pracuje na Polnej w Poznaniu...a więc tam też cukrzycowo działają
zobaczymy
ocenię ją w piątek
nikt nie zmusi odwiedzić ją drugi razWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 12:54
-
Kamcia do wczoraj ta plec mnoe intrygowala woeczorem tak mnie dziwne przeczucie dopadlo nie chce psioczyc ale aż tak przed zadnym usg nie mialam
-
Kamcia ja jak zaszlam miałam terAz 3,3 w ciąży tak bywa że bobo potrzebuje i ciągnie od mamy im wyżej tym bardziej rośnie np ja doszłam do 100 poprzednio żeby utrzymać w granicach po porodzie od razu mi spadło no ale zobaczysz co powie
Ja się umowilam na usg 2 trymestru na 28 października trochę późno Ale nie chce co tydzień chodzić więc będzie 21i2 więc ramowo spoko wcześniej mam 16 wizytę więc m nadzieję poznać płeć dokładnie
O pralka wola pogoda super idę wieszać i zaraz trzecie wstawiam
-
Ja w ciąży doszłam do dawki 125.
Teraz mam 112. No ale ja to inny przypadek, bo po ciąży miałam zapalenie tarczycy i potem Hashi. -
AJrin, kciuki oczywiście zaciśnięte, na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać po wizycie jak rośnie fasolka.
Dariah, Natka, współczuję nocy, oby kolejne były lepsze.
U nas noc zdecydowanie lepsza od poprzedniej bo Antoś po prostu spał i już niw wybudzał się z płaczem i krzykiem. Spał 11h, apetyt też jakoś lepiej. Tylko drzemka była krótka bo godzinna ale to przez męża który go niechcący obudził a później już nie chciał spać. Pójdziemy na spacer i może się zdrzemnie.