WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali u nas wczoraj tak wysunął pomidorowa że szok
-
idę zajrzeć do sypialni ( bo ta wymowna cisza nastała ), a Piotruś siedzi na środku łóżka obok kotka
noooooo!
na sofe w salonie tez wlezieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 14:21
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Brawo Piotruś
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Śmiga tak od miesiąca i dopiero udało się nagrać.
Ale dziś inny sukces-na placu zabaw w butach probowal. Przeszedł ileś długości wzdłuż ogrodzenia ale i były kroczki bez trzymankiprzekonuje się do butów
https://youtu.be/n0_IRckcYrkWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 19:23
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
O kurczę !!! Jakie piękne kroki milowe
U nas nadal 2-4 kroczki sama i na kolana hehe
Nie spieszy jej się i widać nawet ne garnie się do chodzeniaw końcu zacznie któregoś dnia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas dziś babcia kupila rozowe buciki do zlobka jako kapcie
-
Brawo Piotruś, pięknie chodzi
A z tym różem to rzeczywiście kiedyś w taki kolor ubierali chłopców bo to łagodniejszy odcień czerwieni, a kolor ten miał oznaczać siłę i męskość. A dziewczynki ubierali na niebiesko jako niewinne, łagodne, spokojne istotkiAJrin lubi tę wiadomość
-
Witam
Noc ogólnie dobra-była pobudka o 4, trwała dłużej bo najpierw dałam małemu samemu zasnąć a jak mu nie szlo to zrobiłam butlę. Od razu buzke otwierał więc był głodny. Wyraźnie nadrabial dzień średniego jedzenia. Chwilkę posiedzialam(zawsze daje rączkę do trzymania) i jednak wyszłam bo miałam wrażenie że sam lepiej zasnie...i zasnął po chwili. Wstał o 9
Kończymy sniadanko tzn po kaszce ma jeszcze miejsce na bułkę maślana