WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a my sie usypiamy, tzn maly próbuje a ja w innym pokoju jem
zaliczylismy spacer, kawe u znajomej i małe zakupy (zostały w aucie)
teraz ładna pogoda a później bedzie różnie, nie chciałam ryzykować z zakupami
jeszcze zakupy w biedronce...
słabo mu idzie to zasypianie -
Asymilacje w zlobku zaczynamy 2 pazdziernika trwa 2 tygodnie.
-
Natka, no lista do żłobka długa, rzeczywiście za dużo wymagają, z kilku rzeczy spokojnie możesz zrezygnować.
AJrin, Iguś jest dzielny i na pewno poradzi sobie w żłobku, a 2 tyg to sporo czasu na zaklimatyzowanie się.
U nas Antoś ładnie przespał całą noc, usnął znowu przy butli, apetyt mu dopisuje więc o tyle dobrze, sen też ok. Tylko marudzenie i pchanie rączek do buzi ciągle jest a zębów brak. Wczoraj wieczorem znowu histeria bo mu nie dałam ładowarki od komputera. Wtedy to jest masakra, kładzie się na podłodze, wyje i jeszcze głową uderza o moje nogi lub kanapę albo to co ma najbliżej. Mama mówiła że ja takich histerii nie robiłam, nie wiem po kim on to ma.
-
U nas histerie na pewno ma po mnie bo ja tak jak Natka...rzucałam się na ziemie, krzyki itd ...aż mamusia nie dała co chciałam...
Czyli u nas nie ma problemu ze zgadywanie skąd to ma Zosia hehe
A histerie itd to jeszcze mogę zrozumieć - dziecko wymusza lub chce wymusić i coś dostać ale siedzenie i piszczenie / krzyczenie na wysokich tonach i to bez celu!!!??? Tak o! Siedzi i krzyczya nam uszy pękają ! Już nie mówię o kocie ;/
Ajrin,
Spokojnie Igus da sobie radę i się pięknie zaaklimatyzuje w żłobku09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah ćwiczy głos?
Ajrin będzie dobrze szybko się zaklimatyzuje.
Byłam z dziećmi na dworze poszłam na zakupy głównie do piekarni co by chleb mieć gdyby jutro padało przy okazji szukałam gina i kuźwa jeden nie odbiera a drugi zamknięta przychodnia (tam fwoch przyjmuje).
Wróciłam szybko do domu nawet na ławce nie mogłam wysiedziec.
Strasznie mnie bolą jajniki ciągnie ból tempy w pozycji siedzącej, jak się schyle a jak idę to ból promieniuje na nogi.
Jesteśmy już w domu wzięłam nospe forte.
I tak od wczoraj mam nie wiem co to.
@ dziś się kończy.
Odstawilam ta metę i jakieś szopki.
Marzę już o poniedziałku.
Córka idzie do przedszkola i to biegiem sama ja osobiście zaprowadze.
Okropne są starsze dzieci nie wiedzą co gadają a mogą przykrość sprawić straszna:-(
Mam jej dosyć dwa tygodnie w domu i na łeb idzie już dostać.
-
nick nieaktualnyNatka ja mam wrażenie że oni taka listę stworzyli żeby nazbierac tych artykułów i mieć w razie czego.
Tam są starsze dzieci?
Dla takich maluszków to przesada nie wierzę że plasteliny będzie się bawić a one będą miały oczy z przodu i z tyłu.
U nas też trzeba było tylko chusteczki mokre i suche, piżamke, ubrania na zmianę, kapcie, leki, i czesne płacić
Resztę dawali sami. -
Żabka,
Kurczę nie wiem od czego Cię tak może bolecdzwon i umów się hak najszybciej do giną! To na pewno nic poważnego ale po co masz się męczyć
Oktan najpierw jest nam smutno ze dzieci ida fi żłobka /przedszkola / szkoły ale jak przychodzi ze maja z nami siedzieć 2 tyg to dzięki Bogu ze tam chodzą !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś ciężki dzień Szymek był mega marudny nie chciał nic jeść nie miał temperatury Ale no nie dało się do krzesełka włożyć bo płacz dopiero koło 17 raczył zjeść zupę i teraz mleko i śpi w łóżeczku a ja leżę bo psychicznie mnie wykończył
Jedyny plus ze udało mi się podać żelazo wid d i fenisyil foustnie i nie zygal mamy ferrum więc może z łyżeczki zazyje cała dawka
Wiem że się powtarzam Ale martwi mnie to jego niejedzenie ta niechęć do jedzenia jeszcze po 3 kupy może coś z trawieniem żałuję ze odeolalam tego gastrologa
Cały czas ma taki duży brzuszek dosłownie jak dzieci z Afryki przepraszam za porównanie albo człowiek kasztanrk nogi zapałki rączki zapałki a brzuch duży
Pójdę na kontrolę za albo szczepienie za dwa tygodnie to pogadam z lekarka
Na szczęście infekcja się nie rozwinęła tfu tfu katar przezroczysty więc jak alergiczny ale po inhalacjach z nebudd jest o niebo lepiej
Dziś była kontrola na budowie z rozliczenia pierwszej transzy więc myślę że może koło środy będzie kasa z drugiej transzy i oby tak było
Nie odniosę się bo tak czytam z doskoku
Jakie imię dla chłopca żadne mi się nie podoba miała być Pola ha Filip Jakub Ale Kuba już nie a M podoba się Bolo....Bolebor on chce mnie wykończyć przy Szynki miał Slawosza teraz Bolebor i Kosio mu się podoba wg niego Kosma a mnie Konstanty
-
Skali
Bolebor nie...twój mąż bardzo lubi nietypowe imiona...sam ma nietypowe?? Wiem, że idealne wybierzecie. W końcu ma być 3 chłopaków więc pomysły nie mogą się kończyća czwarta będzie Pola
Aha
I mój mąż Bolo woła do lali Piotrka (tej z pozytywka) ale to od Boleslawa (dziadek jego mial tak na imię)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 22:10
-
Skali,
BoleborNo ładna ma wypranie Twój M hehe
ale kto dno lubi
najważniejsze ze Wam się ma podobać i wtedy to będzie najpiękniejsze imię
Dla mnie Kosiu może być w sumie dla Kosmy i Konstantego
Oj to prawda wybór imienia to noe łatwa sprawa a i tak zawsze się znajdzie ktoś kto skrytykuje hehe
U nas nocka całkiem dobra - jedna pobudka koło 3 i przez godzinę się męczyła żeby zasnąć aż w końcu zasnęłai spała prawie do &
jejku poprzez te kilka ostatnich nocy to wczoraj wieczorem już podałam na pysk! A w ciągu dnia jak zosia jula w żłobku to miałam takiego lenia i brak siły żeby nic ale to nic nie zrobiłam !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Skali, Bolebor to rzeczywiście dziwne imię, nawet nie słyszałam o takim i nie dziwię się że nie chcesz takiego. Musicie znaleźć inne takie które oboje zaakceptujecie i wtedy będzie idealne
My jak kiedyś będziemy mieć drugiego synka to nie mam pojęcia jakie będzie miał imię bo ogólnie jestem wybredna i jakoś z męskich nic mi narazie nie odpowiada. Z Antosiem nie mieliśmy problemu bo to imię obojgu nam się bardzo podobało. A gdyby była córka to Alicja lub Natalia.
U nas nocka idealna, Antoś ładnie pospał bo od 20:20 przy butli do prawie 8 więc jestem wyspana, nie było marudzenia w nocy, rano śniadanie też zjedzone, kaszka też a teraz drzemka. Więc mam czas na kawkę i bułeczkę, no i forumkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas z chlopakiem bedzie prpblem z imieniem dla dziewczynki nie
Jeny moze już we wtorek beda jakoes przypuszczenia haha.Dariah lubi tę wiadomość
-
A u nas dziś rozpakowywanie 3/4 już zrobione Ale jeszcze jakieś pierdoly zostały Szymek padł więc chwilę odpoczywam i zaraz biorę się za segragacje
3/4 rzeczy moich nadaje się na pck same szmaty Ale jak się systematycznie nie kupuję to tak jest naraz się nie kupi i potem nie ma teraz mam z głowy bo w ciąży nic nie kupuję bo wiadomo co będzie później
-
Jaka cisza !!
U nas dzień jak to w weekend.. zabieganyale w związku z pogoda zrobiliśmy przegląd w garderobie i letnie poszły do schowania a wyjęliśmy zimowe.. No i czas zabrać się za moja garderobę i ja trochę odświeżyć hehe
Się śmieje do D ze jeśli wygram awans to od razu sobie pokipuje większa ilość koszul itd a jak nie wygram to na spokojnie będę sobie odświeżać garderobę hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas dzos impreza na 13 osob dla rodziny parapetowa, goscie wyszli i zaraz idę spać. Wczoraj wieczór w kuchi i dzis pół dnia wiec padam M ogarnia zmywarke o sprzatanie po imprezie.
Faktycznie dzis tu cisza.
Skali ale ry szybka ja jeszcze polowy kartoonow nie rozpakowalam chyba powinnam się pozbyć ich bo jakoś nie brakuje mi wiec chyba niepotrzebneJa też mam braki a ze wracam do pracy kupilam sobie 2 bluzki ostatnio ale to i tak zamalo bede musiala cos dokupic bo bida az piszczy nie ma w czym do pracy chodzić.
Dobranoc spokojnej nocy.