WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin,
Mam nadzieje ze impreza udanaoszczędzaj się Kochana a nie dwa dni przy garach !!
Idź wypocznij i spij dobrze
Kamcia,
Ty tez wypoczywaj
Mówisz ze wołowina za Tobą chodzi... Hmm nadrobiłaś mi smaku na dobrego steka hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin nie wszystko rozpakowalam bo narazie u rodziców to nie potrzebuje wszystkich rzeczy typu gary pościel tylko ciuchy poza tym było nas dużo do noszenia więc jakoś poszło
Była pizza wieczorem s teraz nie mogę spać no musiałam wziąć Szymka do nas i się rozbudzilam o losie
-
U mnie dzis M miał dyżur nocnego wstawania wiec Igi laskawy budzil sie dwa razy.
Skali wczoraj wlasnie naszlo mnie czujesz już ruchy dziecka?
No my u teściów to wzielismy tylko kilka walizek ale my tez z zalozeniem na dwa tygodnie a wyszlo miesiac jechaliśmy.
Jedzenia nam pozostawalo wiec dzis nic nie robie w kuchi ale jutro przyjezdza rodzina na noc wiec trzeba bedzie coś już ugotowac i upiec.
No i posciele musze przebrać. -
I my się witamy
Nocka super
Choć znów wstawalam 3x do kibelkaczy ja tak dużo piję??
No i znowu Piotruś malutko zjadł na śniadanie. Nie zmuszam (poza tym nie da się zmusić bo wypluwa), będzie jadł co dostaje. Dziś nie ma bułki maślanej
Wczoraj lało. Teraz rzekomy spokój-choć chwilę musiało padać bo mam kałuże na balkonie -
Prawdopodobnie wybiorę się w piątek do tej prywatnej endo-gin
Przydaloby się zrobić badania prywatne. Rejestratorka mowila o tsh, ft4 , ewentualnie ft3 i cukier na czczo(to odpuszczę)
Mam do was pytanka
1. Co najlepiej zbadać-takie minimum, z kasą krucho
2czy muszę być na czczo(cukru nie zbadam. I tak codziennie glukometr uzywam)
3. Jak dlugo czeka się na wyniki?tsh miałam po południu tego samego dnia. Ale na reszcie się nie znam
Muszę jakoś to zorganizować a nadal jestem sama z małym -
Kamcia na poczatku ciazy mialam tak samo to normalne za chwile sie uspokoi.
Co do hormonów na tarczyce dobrze miec pelen obram mi zawsze robiono ft4 i ft3 plus antytpo ale te 3 robilam dopiero jak tsh wyszło źle. Choć szczerze miałam raz tsh dobte a anty tpo w kosmos. Więc roznie bywa.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
I z tego co pamietam wszystkie wyniki mialam tego samego dnia wiec chyba tak samo jak tsh.
-
Kamcia nie mam pojecia jaki koszt ale wszystkie 4 na bank nie sa tanie. Ja zawsze robię je na skierowanie wiec nigdy nie placilam. Nie masz tam w lab cennika online? Bezpieczniej zrobić w środę to zawsze dwa dni aby byly wyniki.
-
Nie ma cennika. To diagnostyka ale nawet bhcg inaczej kosztuje niz w diagnostyce w Gorzowie
I ta na nfz kazala robić tsh, sód i potas bez reszty
We wtorek mam gina, ale wątpię że to wszystko wypisze...a nawet jakby wypisal to wynik do niego trafi(dostaję na wizycie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 10:56
-
Sprawdziłam w historii i wizyte mialam 25 a wyniki juz 26 więc w 24 godziny.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia nie musisz być na czczo i ja normalnie biorę eutyrox w ten dzień bo poziom tsh utrzymuje się tydzień żeby coś zmieniło
Ja też latam do wc co chwila nie zależnie ile wypije więc bobo jedna noga ugniata mi pęcherz druga żołądek
Ajrin nie czuje ruchów w pierwszej czułam bardzo późno więc teraz pewnie będzie tak samo wczoraj nawet piłam warke radler i Szymek po niej się ruszl a tu nic czekamkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas noc spokojna, Antoś spał 11h, tylko ja nie wyspana bo późno się położyłam i jeszcze jak mąż rano wychodził do pracy to się obudziłam i nie mogłam usnąć. Antoś mniej marudny, ładnie zjadł, właśnie ma drzemkę a ja leniuchuje.
No i pogoda znowu paskudna, ciągle pada. Wczoraj dopiero popołudniu było lepiej i moja mama zabrała Antonia na spacer.
-
Kamcia ja na band nie byłam na czczko na tych badania ogolnie w ciazy tylko glukoze robie na czczo.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Aja dzisiaj w dzien pospalam wlasnie wstalam z dobra godzine pospalam
Igi jeszcze spi ale pewnie za chwile wstanie.
To sie nazywa niedziela wieki takiej nie mialamkamciaelcia lubi tę wiadomość