WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Niestety nie ma możliwości zrzucić to sobie nawet jako obraz na pulpitzabezpieczone są.
Mogę jedynie zaznaczyć które chce wybrać i złożyć zamówienie. -
Udało mi się to jakoś ominąć, ale zdjęcia pozapisywały się nieostre na maksa
Wstawię wam więcej za ok 5yugodni jak już będę miała je obrobione, zretuszowane i zapisane na płycie -
Żabka, wszystkiego najlepszego dla Twojej córci
U nas noc spokojna, Antoś wstał przed 8 i nareszcie pojawił się ząbek, przebiła się górna prawa dwójka więc mam nadzieję że przez jakiś czas będzie spokój bo dolne dwójki narazie się nie szykują.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabka wszystkiego najlepszego dla córeczki
Postanowienia na dziś posrzetac dokumenty tak by ostatnie nierozpakowane pudła znikły z pokoju
Szyma śpi ja wstawiłam obiad i jem ptasie mleczko głupota Ale mi się chce a wagą dobrą w jednym miejscu pokazała przyrost o 0.5 kg
Zaraz chyba drzemkę zrobię sobieżabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabka najlepszego dla córeczki
Natka sliczne fotki jeny pierwszy raz widze Ciebiw i calkiem inaczej sobiw ciebiw wyobrazalam przede wszystkim jako blondynkę nie wiem czemu haha. Sliczna rodzina.
My dzis dzień numer 3 zlobkowy igi sam 2 godziny byl jutro zostaje na 3 a w piatek ma zostac na drzemke. Jest dzielny nie płacze i pani go chwalila.
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero usiadłam
No więc córka......
Nie sory:-)
Dziękujemy ciociom za życzenia:-)
No więc córka nie miała bilansu bo...... Mają w wieku 7 lat kiedy to szkoła wysyła do lekarza!
Wiecie co?!
W książeczce pisze bilans 6-latka.
No dobra
Potem Robert
Roch na pediatre że zajrzał mu w gardło ba słuchał serduszko.
Najwidoczniej nie lubi Pana doktora bo to nie pierwszy raz był płacz.
Ważymy 9400kg i 76cm.
Potem szczepienie.
Masakraaaaaaaaa
Cała przychodnia go słyszała.
Mąż zrobił oczy nie wiedział sam jak się zachować.
Musiałam go przebrać w przedsionku przed gabinetem szło dwóch pediatrow w tym nasz i każdy chciał go uspokoić a ten jeszcze gorzej się darl.
Córka była z nami na szczepieniu pani chciała dobrze dała jej mnóstwo naklejek,kolorowanki, przekładki do książki a ta foch myślę sobie niech ta jeszcze tu raczy robi akcje i chyba wyjdę z siebie (Robert od rana nie swój) wyszliśmy z gabinetu i się rozryczala.
Potem też było źle aż do domu.
Mały po drodze usnal niestety mi nie wyszło rozbieranie i się obudził.
Śpi dzisiaj po 30min:-(
Natka to jest straszne ale praca też jest ważna trzeba mieć na potrzeby żeby przeżyć.
Piękne fotki.
Mi też 3i4 się podobają.
Ty jesteś nie fotogeniczna?!!!!
Dobre sciemniaro
Piękna z ciebie kobietka.
Ajrin ja też natke sobie wyobrażałem w blond włosach
Super się zaklimatyzowal Igus.
Oby tak dalej a będziesz miała lżej.
Super!
Marta gratulacje ząbka.
Teraz odetchniesz będzie lżej na pewno.
Skali jak tam papierzyska?
Ja też bym poszła na drzemke hihi
Papiery poczekajaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 14:59
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Zabka
Lubię za wagę i wzrost. Oj, Roberto ma dziś taki dzień jak Mela (w zasadzie jak pogoda za oknem-pada). Jeśli przestanie padać choćby na chwilę to wyjdę z nią.
Narazie to nie zjadła obiadu. Nawet jednej łyżeczki bo wstrętna matka ziemniaki, mięsko i brokoly dala. Masakra. -
Ja jeszcze się nie wziel za papiery slerszcse dzień się nie skończył
Szynek cały dzień maruda nie chciał jeść spał wstał dalej spać byliśmy na mieście cały czas ziewal
Teraz ma gorączkę już wcześniej mi się wydawało Ale termometr ok teraz mierze 38 czoło 38,4 pod pachą dałam eferalgan czopek i śpi ślę może ząb bo bardzo palce pcha
Senność i brak jedzenia to zganism na ten lek na robaki miało być lepiej s jest gorzej ciekawe ech oby jutro się poprawiło i noc dobrą była
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Współczuję
A my wieczorem i na noc sami
Malutki zasnął o 20 mimo drzemki skonczonej 1,5 h później
Nie wiem czemu bez taty tak zasypia a z tatą później?? Niech ładnie śpi bo mi nie chce sie w nocy wstawać
Wichura u nas(huczy wentylacja w mieszkaniu) i leje
Spokojnej nocy dla wszystkich -
U nas temp spadła kontrola w nocy
Śpi w łóżeczku zobaczymy jak długo
Aaa dokumenty zrobione może nie jakoś super Ale zniknęły ze środka pokoju to najważniejsze
Przy okazji popatrzylam sobie na zdjęcia bobo z genetycznych
28 mam polowkowe jeszcze tyle czasu ślę specjalnie tak późno bo ponoć lepiej widać
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość