WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iguś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37f96bddcd88.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5146ed0c0b49.jpgkamciaelcia, żabka04, Dariah, J.S lubią tę wiadomość
-
Kamcia o ktorej prenatalne?
-
nick nieaktualnyZrobiłam szybko naleśniki Roberta karmie i mogę was nadrobić.
Jeszcze po drodze w okolicach mojego osiedla wypadek!
Świeży!
Gość potrącił dwie osoby na pasach.
Jedna siedziała w szoku druga leżała na ulicy krew na chodniku szyba rozwalona masakra.
Po drodze jak jechaliśmy dwa auta się zderzyły bo cucmok co jechał przed nami jechał prawie środkiem i się niezmiescili uderzył się lusterkami.
Któregoś lusterko leciało na nas widziałam jak na szybę nam leci ale jakimś cudem pod zderzak wpadło.
Wiecie ktoś chyba nad nami czuwa.
Kamcia trzymam kciuki:-)
Ajrin pięknie Igi współpracuje hihi
Zdrówka uważaj na siebie
Ps ja jutro idę po testy.
Muli mnie dalej:-( -
nick nieaktualnyKupiliśmy w smyku córce buty (choć jedno mam z głowy)
Cena powala bo dałam 150zł ale może będą na dwa sezony o ile nie zniszczy.
Byli dziś tescie zrobili niespodziankę.
Przyjechali coś tam pytać u lekarza i zawitali pogadaliśmy poprosiłam żeby u siebie popatrzyli za butami dla Roberta może coś znajdą tanio.
Bo w smyku na Roberta ceny też powalają to już wolę iść ren buta kupić czy inne za tą kasę. -
maz też proponował dzisiaj wyjazd na jutro do GW...ale zobaczymy, jak będę się czuła
po dzisiajszym "rewelacyjnym " poranku tragicznie
brzuch mnie boli...
ale jakbyśmy pojechali, to na pewno fryzjer Piotrusiamasakra na głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 19:47
-
nick nieaktualny
-
Skali
Jak tam u logopedy? Trzymam kciuki mocno, mocno!!
Ajrin
Jaki Pan prezesikno super, super!
Kamcia
Nie przejmuj się baba. Niestety taki lud jest i nic nie zmienisz. Głupia tępa dzida i tyle.
Zabka
Ojejku co tam u was na osiedlu się dzieje. Mam nadzieję, że nic poważnego tym potrąconym osoba nie jest.
Testy jedziesz kupić? No, notrzymam kciuki zatem
Marta
Wiadomo, bez babci ciężko, ale dasz radę. Czuwa teraz nad wami i patrzy na was z góry. -
Ja dziś mam kiepski dzień.
Rano zapomniałam do pracy okularów więc siedziałam dziś i jak ten kret patrzyłam w monitor. Potem od tego aż mnie głowa rozbolała. No i roboty dziś dużo było, nawet komentować mi się tego nie chce.
Amelka w żłobku coraz lepiej. Dziś ponoć zjadła obiadek. Nie wiem ile i co bo odbierała ja teściowa ale zjadła obiad w żłobku i w domu też zjadłaznienawidzona kaszę jęczmienna z kurczakiem więc chyba za dużo w żłobku nie zjadła skoro wpedzlowala to
Jutro mamy imprezę rodzinna i zaraz muszę zabrać się za gotowanie więc super wieczór przy garach mnie czeka. Bleeee.... A tak bym chciała odpocząć -
nick nieaktualnyNatka to był ciężki dzień dla ciebie.
Jutro będzie lepszy.
Garow i gotowania nie zazdroszczę też nie lubię.
Nie wiem co do wypadku pewnie jutro coś napiszą albo i nie.
To przejście jest straszne zasuwaja bo jest to obwodnica ale ludzie tam zawsze są.
Dla mnie źle oświetlone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
U logopedy ok powiedziała ze nie ma cię co martwić bo żadnych zaburzeń nie widzi
Żabka byłam z nim ze względu na to że mówi tylko baba i to jako gaeorzrnie i ze nie chce gryźć np chleba neonatlog powiedziała ze to może mieć związek Ale wszystko ok
Wczoraj zabuegany dzień byłam sprzatc na budowie odkurzalam dom pierwszy raz hehe Ale elegancko wszystko odkurzacz wciągnął
Wieczorem byliśmy na pizzy teraz czekam na syolarza bo miał być o 9
A popołudniu myjemy framugi po tynkarzach bo ciężko schodzi więc później było by gorzej
M siedzi na elewacji może w przyszłym tygodniu skończą oczywiście bez koloru bo nie ma czasu na to trzeba w środku działać
-
skali
super ze u logopedy dobrze
Piotrus też nic nie mówi
rodzinna spytała, czy rozumie, co się do niego mówi? no, rozumie
zaczyna powoli gryźć, szału nie ma
przy okazji po prostu dajemy mu ugryźć własną kanapkę, jakiegoś owoca, pomidorka...nie jako posiłek, jako takie "haps" i idzie mu to
dobry taki poczatek