WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś mi Igus za donrze i cicho spał poszlam zmierzyć temp 40 stopni
Oby tylko szybko spadła i jutro nic gorsze w ciagu dnia nie było. Dodam, że woda z nosa leci ciurkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie
ja zajełam kolejke, nie było duzo ludzi
ona z morda ze wchodzi bez kolejki zgodnie z ustawa
OK
ale po co z morda???
na mnie chamski ton działa automatycznie, powiedziałam, ze mozna grzeniej
że zgodnie z tą ustawą ja jestem przed nią
ona, że ma chore dziecko
ja że w ciązy ale cicho siedzę!
inni, że po co się kłócić
pewnie ja na najgorszą wyszłam
babsko wychodziło i taki tekst rzuciło, że przyszło mi tylko jedno do głowy...ale nie wnikam w szczegóły
była moja kolej
laborantki łzy , tusz rozmazany mi wycierały
trzęsawki dostałam
ach
mąż zły, bo byłam sama w tej sytuacji...
że dlatego nie ma szacunku do innych bo tak czlowiek nie uchowa się na swiecie i nie dorobi
-
nick nieaktualnyWspółczuję atrakcji.
Baba wstała lewa noga albo już psychicznie się ustawiła wiedząc że będzie wojowac w labo a na ciebie trafiło.
Głupie babsko.
Ale to prawda trzeba być hamem dzisiaj bo inaczej zginiesz.
Następnym razem nie będzie jej.
A ludzi olej czy ty to ważne czy wyszła na najgorsza czy nie?! Korzystasz z praw tak jak każdy.
Napij się melisy jak masz.
-
ja nie chciałam korzystac z praw
mało ludzi to po co?
(byłam trzecia w kolejce)
ton tej kobiety na mnie zadziałał
jej spojrzenie mówiło samo przez sie, ze ci zle zyczy!
a rozwaliło ostatnie zdanie na wyjsciu
dla mnie to jakas baba ze wsi, roszczeniowa i prostacka...taka mopsowa -
nick nieaktualnyTo może mąż niech się pobawi z piotrusiem a ty polez?
To że stresu.
Apap jedynie możesz wziąść
Mam nadzieję że brat nic tam nie odwala jeszcze tego ci brakuje.
A do baby no pewnie trafiłaś w samo sedno.
Nie masz sobie nic do zarzucenia a jeśli rzucila nie takie słowa to karma wraca.
Ale przykrość zrobiła;-(
Nie mamy wpływu na takie osoby.
Stara ropucha i tyle -
mąż utkwił u denteysty-po to brał dziś wolne
Piotruś na szczęście sam sie bawi w "mechanika"
a brat jak brat-sprawa ciągnie się miesiącami, ale jest juz chyba na tyle nieciekawie, ze zaliczę sprawę najpierw w mopsi-nie trawię tej instytucji, więc tam najpierw nagadam i pozgłaszamJ.S lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ale wredne babsko, karma wraca więc jeszcze jej się dostanie. Tylko Ciebie niepotrzebnie zdenerwowała, juz się nie stresuj i relaksuj dla dobra maleństwa.
Dziewczyny
Dziękuję za wyrazy współczucia, bez babci ciężko ale jakoś daję radę, staram się dużo nie myśleć bo od razu płaczę, najgorzej to znosi moja mama, jej brat i siostry bo to w końcu ich mama zmarła. Jutro rano musimy wyjechać i wrócimy dopiero wieczorem bo niestety daleko i 2h w jedną stronę musimy liczyć. Teście zostają sami z Antosiem, pierwszy raz na tak długo, mam nadzieję że dadzą radę bo mały trochę marudny a najgorzej z apetytem bo strasznie wolno je i grymasi więc cierpliwość muszą mieć. Drzemka i może spacer jak pogoda pozwoli też na ich głowie, o tyle dobrze że Antoś zasypia sam. Tylko że to tyle godzin bez mamy i taty więc trzymajcie kciuki żeby dał radę.
-
Kamcia zlej babsko carma wraca wiec wroci i do niej.
Igi nawet ok chyba przeziebienie ale ze az taka goraczka to szok. Rano mial 37,7 i tak do poludnie kolo 38 przed drzemka dalam Ibum niech spi malenstwo.
Ja niestety musze pracowac dziś z domu akurat i tak miałam pracowac ale to co Igus mi na spotkaniu odwalił to aż czerwona się zrobiłam. DObrze, że po 10 dojechała prababcia Igusia i do 12 do drzemki sie nim zajeła. M juz wraca ale ponoć chory wiec strach się bać a jaj pełno roboty i jeszcze dwa spotkania.
Zobaczymy jak sytuacja czy lekarza do domu nie bede wzywac i czy nie skończy się na L4 mamy bo niestety nie da rady pracować przy Igusiu nawet z domu.
Wyśle wam fotki jak chwile się przy mnie fajnie bawił aż napatrzeć sie nie mogłam szkoda, że to trwało dosłownie chwile.