WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali
Szybko Wam idzie z domem, pewnie już niedługo w nim zamieszkacie.
Żabka
Super że zakupy udane, buciki fajne a jak z niską cenę to jeszcze lepiej.
Kamcia
To na pewno nie pierwszy i nie ostatni upadek Piotrusia, każde dziecko tak ma że siniaki i guzy będą bo maluchy tak szaleją.
Natka
Widzę że z Amelki szykuje się mała śnieżynka.
AJrin
Iguś mały pomocnik, super.
Dariah
Twoja córeczka jak zawsze piękna i uśmiechnięta.
U nas z apetytem i snem Antosia coraz lepiej. Wczoraj z dziadkami był bardzo grzeczny a spędzili razem cały dzień, wszystko pięknie zjadł, był na spacerze, drzemka też spoko, ogólnie go chwalili. My z mężem byliśmy na pogrzebie babci, było bardzo dużo osób, cała uroczystość piękna, wzruszająca i smutna, chyba każdy płakał na cmentarzu przy trumnieA ja dzisiaj nareszcie przespałam całą noc bo poprzednich kilka było naprawdę ciężkich.
Teraz też już idę spać, dobranoc.
-
O matko dziewczyny dziś dzień mnie wykończył naprawdę nigdy więcej zakupów z szymkiem. Droga prawie godzinę myśleliśmy ze usnie i tylko go przelozymy do wózka o po sprawie Ale nie udało się. W sklepie nie chciał siedzieć w wózku zobaczył balony i koniec latał z balonikiem zrobił sam kilka kroków więc między alejkami uczyliśmy się chodzić później zaczął msrudzic więc daliśmy mu jeść i myślałam że padnie już był taki maruda Ale nie chciał do wózka płakał na cały sklep bo na pewno chciało mi się spać Ale ludzi pełno światła głośno więc o 15 pojechaliśmy do znajomych usnal w aucie my wypilisky kawę po 5 wróciliśmy do sklepu zjedliśmy obiad chwilę oglądaliśmy zlewu i do domu
Finalnie nie kupiliśmy nic ślę mamy wybrane więc pozbędziemy sami na tygodnie
Szyma padł w drodze powrotnej w domu nie chciał chodzić za balonikiem Ale już był padniety. .
Jeszcze długa droga do wprowadzenia chcemy w lutym wszystko zależy od m i teścia jak im będzie szlo
Jutro was nadrobie
-
Marta
Super, że taka poprawa z jedzeniem i spaniem
Antoś to super skrzat
Skali
Oj nie zazdroszczę tak intensywnego dnia szczególnie kiedy dziecko zmęczone ale bodźców za dużo by spać.
Mela dziś mi uciekała w sklepowych alejkach więc moja rozrywka polegała na gonieniu jej
Z czego ja byłam wykończona a Mela nie -
nick nieaktualnyJa już nie śpię od 30min.
Kurcze coś ostatnio spać nie mogę
Kamcia hahah dobrze natka ujęła:-)
Ty naprawdę stoisz na straży o wszystkim wiesz hihi
Ajrin pięknie igus pomaga.
Mądry chłopczyk:-)
Kuchnie masz prześliczna mi się taka marzy, ty chyba masz górę biała?
Ja chciałabym mieć czrno- dąb sonoma choc to trochę inny odcień.
Natka piękna Amelka.
Powinnaś takie antenki z pomponikami kupić dla tej kosmitki.
Fajnie ze pojechałas wypad udany i czas inaczej spedzilyscie
Marta fajnie ze się odezwałaś.
No pogrzeby nie należą do miłych uroczystości.
Dobrze ze wracacie na dobre tory.
Dariah no jestem dumna z córki:-)
Ostatnio robi dużo postępów.
W domu ćwiczy gimnastykę stanie na głowie,gwiazdy itp bo chce być lepsza.
Pani z przedszkola daje do domu na weekend zadania typu slaczki, pisanie liter czy cyfr, działania a ona siedzi i robi.
Ja ją jej dam bo kupiłam książki to nie chce:-(
Czyta i pisze juz więcej sama zapaietala litery czasami się wpadka zdarzy ale to normalne.
Jedyne co mogę się przyczepić to pyskuje, robi awantury i tylko do mnie.
Mam ochotę ja piznac ale to nie oto chodzi.
Ja jak mam z nią wyjść gdzieś to mi się odechciewa.
Bo zawsze jest awantura i zawsze się muszę wkur...wić
Zosia piękna dziewczynka i śliczne paputki.
Skali do lutego zleci.
Wierzę że się nabiegalas i zmachalas.
Ja nie wiem co to bieganie za dzieckiem.
Córka zawsze ładnie siedziała w wózku czy wózku sklepowym nigdy mi nie biegala nawet na dworze zawsze koło mnie.
Teraz się obawiam że będzie Robert tak szalał choć on taki cyc to wątpię choć to chłopak to więcej rozrabia. -
Dzień dobry
wlansie Zosię zostawiłam w żłobku
Nocka średnia, chyba ze 3 pobudki ? Tzn trzecia już była o 6 wiec wstała bo nie salo się jej uśpićwiec w sumie 2 pobudki
W żłobku dobrze, raczki wyciągnęła do pani z wielkim uśmiechem
Sprawdziłam w karcie jak była ważona ostatnio w połowie października i miała 7960 g.. jak to pani w sekretariacie określiła "nasza królewna Calineczka"
Skali,
Oj powiem Ci ze u nas zakupy ostatnio coraz bardziej skomplikowane z Zosia bo chce do koszyka ale po jakimś czasie chce na ręce...i wszystko do rak i wszystko zobaczyć....ostatnio było super bo siedziała cały czas w koszyku ale tez my bardzo szybko się uwielbiamy z zakupami ale przedostatnim razem dluuugo robiliśmy zakupy i już się Królewna niecierpliwiła i musiałam wyjść z nią..
Kamcia,
Wiesz u nas tez był siniak na policzku a nawet już dwa razy..bo spadła na klocka...nawet nie mocno ale się tak jakby przeturlala i polikiem Bałkany klocka...a raz zrobiła sobie siniaka na tylu heheh bo spadła na kant klocka
Żabka,
A Werka robiła Ci takie histerie i pyskówki zanim był Robert ? Może to z zazdrości? Czy ona już tak miała ?
Powiem ci tylk ze u nas Zosia tez najgorzej się zachowuje przy mnie...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia,
Tez sobie wyobraziłam Zosię pomagająca tatusiowi jak Igus.. i te krzyki i histerie bo tata zabrał śrubokręt albo ze nie chce dać albo za długo trzyma..o Matulu... ! Nie byłoby kuchni heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 08:36
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali jak ja Ciebie rozumiem u nas zakupy to dramat bo Igi w wozku już nie usiedzi i awantura on chce chodzić. No ale to ten etap ze biega gdzie popadnie zwala co popadnie i ani chwili sie nie słucha, wiec my już jeżdzimy na zakupy bez Igusia rano idzie do dziadków a my na spokojnie jedziemy z M, a dziaki zadowolone bo mają wnusia tylko dla siebie. My wracamy koło 15 to i 2 daniowy pyszny obiad na nas czeka więc żyć nie umierać i wykorzystujemy jak potrzebujemy.
Na szczęście u nas już koniec zostały barierki do kupienia ale to raczej ktoś musi przyjechać i pomierzyć póki co kasy nie mamy więc musimy uzbierać bo podobają nam się szklane.
Zabka, tak góra biała w połysku a dół ala ciemny beton, blaty mamy jasne szare do tego stoł barowy jest lite drewno grube 8 cm. Mi sie podobaja jasne kuchnie ale przy dzieciach dołu nie chciałam mieć wiecznie zapaćkanego, a skoleji ciemna góra strasznie pomniejsza kuchnie więc wybraliśmy taki kompromis. -
nick nieaktualnyDariah tak córka zaczęła histerie od buntu 2-latka przez rok była z niania i w przedszkolu ja w pracy.
Później przeszło i znowu jazda podwójna z butem 5-latka.
Ajrin ale ci się teście trafili. Skarby
Zaraz zdjęcie wstawię pokaże ci jaka dokładnie mi się marzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia idziecie jak burza u nas 4 póki co choć gorne jedynki jeszcze nie wyszły w pełni.
Zabka sliczna kuchnia ja trochebalam sie drewnianych blatów po całości ale sa piękne. -
Kamcia
Gratuluję kolejnego ząbka, łał już 8, my cały czas 6 i nic się nie szykuje.
Żabka
Piękny projekt kuchni, to mój styl bo my też mamy w domu ciemne dolne szafki z jasnym paskiem a górne i blat jasne drewno.
AJrin
Super że tak teście pomagają. My jak chcemy jechać na jakieś większe zakupy to też zawsze sprzedamy Antosia jednym czy drugim rodzicom. Całą sobotę teście zajmowali się Antosiem a wczoraj przez prawie 3h moi rodzice bo my z mężem w końcu wybraliśmy się do ikei i kupiliśmy regał kallax taki jak Wasz tylko kolor brzoza i kolorowe pojemniki no i nocnik dla Antosia więc zakupy udane.Teraz tylko mąż musi skręcić regał i przeniesiemy tam wszystkie zabawki z salonu bo cały zawalony autami, miśkami, klockami itp.
Antoś ładnie dzisiaj spał 11h, tylko jedno jęknięcie na smoczka i pobudka o 7:10, trochę jeszcze poleżałam bo najpierw Antoś guga do siebie i się bawi w łóżeczku. Jak narazie 2 posiłki też ładnie zjedzone więc liczę że to powrót do dawnego apetytu i spania.