WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane !! Żyje zyje

Była u mnie mama i pojechała koło 19, potem zrobiłam kapiel Zosi i ja położyłam - Zabdela o 20
W pracy ok, dużo się dzieje, mam teraz dużo spotkań i pracy.
Skali,
Mi tez pomogła Aspargin bo mi się bardzo stawiał brzuch i twardnial. Ledwo pogodziłam trochę i już. Ale Aspargin na prawdę pomagał
Jeśli chodzi o to ze jak Szymus zacznie chodzić to będzie lepiej.. w sumie fak bo nie będziesz nosić ale tak jak mówią dziewczyny - będziesz latać za nim. Ale mimo wszystko to jednak lepiej bo nie dźwigacza j ltd.
U nas akturat chodzenie zbiegło się ze żłobkiem wiec wynik taki ze od kiedy chodzi to więcej jest na rękach...
bo ze żłobka już wraca na rękach i nie da się jej odłożyć 
Ajrin,
O Matko !! Współczuje ;( niech pije Igus jak najwiecej ! I siper ze dałaś mu ten kleik ! Dobrze ze go zjadł
Pamietam jak mi Zosia tak wymiotowała w nocy to myślałam ze zawału dostanę a do tego byłam sama
ale na szczęście to jakieś jednorazowe zatrucie było 
Pilnuj Igunia żeby pił i będzie dobrze
oby nie dostał biegunki do tego 
Kamcia,
Wielkie brawa dla męża ze tak wszystko ładnie ogarnia
Trzymam kciuki żeby krwawienie/ plamienie całkowicie ustało !!
To prawda ze leży piotusiu to nie będzie łatwa sprawa aby leżeć i wypoczywać...
A mówili czy takie krwawienie kozę się powtórzyć??
Narka,
4 ząbki..No ładnie !!! Współczuje ;( Tobie i Amelce !!!
A w nocy ? Spi choć trochę ? Czy masz całkiem zarwane nocki??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah
Już wczoraj mówił ordynator że w medycynie tylko dwie rzeczy pewne-że się rodzimy i umieramy
Dziś mówił że mam się zaniepokoic nasilonym krwawieniem czy bólem
Jutro do domu
Jak mnie zobaczył to skojarzyl że miał przyjść do mnie po 14
w zartach stanelo że teraz też jest po 14 
Nie badal
Ręcznie chyba nie widzi sensu-było na przyjęciu do szpitala
2 usg w ciągu 3 dni
W takim razie chciał mnie zobaczyć dosłownie
-
Kamcia,
No tak..co prawda to prawda
To trzymamy kciuki żeby teraz do końca ciąża była nudna i niiiic się nie działo już !!!
A Malutki niech tam siedzi grzecznie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Zabka
Ojej, ja na śmierć zapomniałam o tym, że ty ta flore masz znów do przeszczepienia.
Nie bój się kochana
będzie dobrze
my tu za ciebie kciuki trzymamy....a nasze kciuki mają moc 
Dariah
Dobrze, że babcia pomaga
jak Zosia w żłobku? Nasz mały elf 
Ja noce mam całkiem zarwane. Żyje obecnie na kawie i na najwyższych obrotach. W nocy płacz, kaszel, trochę snu na moich rękach i znów płacz, kaszel. W pracy intensywny czas. Dużo pracy, dużo wariatów dzwoni. Ech... Szkoda gadać. No i cały czas mnie jeszcze przeziębienie trzyma. Katar mam na maksa i kaszel. D też jest przeziębiony ale dziś udało mu się dom posprzątać bo wyglądał jak po przejściu huraganu albo innej katastrofy powietrznej.
Teraz piszę do was a na ramieniu wisi Mela. Odłożenie do łóżeczka czy w ramiona taty skutkuje krzykiem a jak krzyczy to kaszle i kółko się zamyka. Tak więc chodzę z nią i mruczę.
A z pozytywów to wczoraj nadeszła @. Tak więc zaczynamy cykl i ok 27go mam się zgłosić na pierwsze USG by sprawdzić co z owulacja.
Miłej i spokojnej nocy wam życzę dziewczyny! :* -
Natka to zaciskamy kciuki i zdrowia, choć mowoa ze przeziębienia sprzyjaja zaciazaniu.
Zabka kciuki za przeszczep niech pomoże a ogolnie to jak sie czujesz jak bóle jest troche lepiej?
Ja myje rece ale rano jadlam na spółkę bułkę i parówke z Igim, dodam ze on karmil mnie i siebie najpier on kęs potem ja. Wiec troche po ptakach a może i nie. Pije cole wzielam eterol i licze ze sie udanie załapać. Ale i tak dala bym wszystko abym to ja miala nie Igi.
-
Dariah ja biorę asmag a ile bralaa tego asparginu ja dziś zaczęłam 3*2 ale co pochodzę to już czuje jak mi się naciągane a do tego dziś mam taki ból w prawym boku od pleców jakby od nerki tak jakby pulsacyjny skurczowy
Natka brzuch mam mały jak w pierwszej ale kg mniej chyba 6 jest różnicy więc sporo
Mocz mi wyszedł czysty
Byłam dziś w figiolandzie nr 2 5 ze ta za godzinę Szymek siedział w basenie z piłkami co jest super na jego równowagę trochę zjeżdżalni byliśmy sami pogoda i to jest ze drugi nowy chyba się na to składają
A Szymek cfaniak jak go trzymam za nieziemski z tyłu lub po prostu dotykam oleckow palcem to idzie jak tylko puszcze od razu na czworaka a naprawdę wystarczy śr czuje ze go smyram co za chłopak

-
Spałam idealnie. Jedno siku. Ale nie śpię od 6-położna mierzyla ciśnienie i już nie zasnelam
Wynioslam część rzeczy do hondy a przynioslam ciuchy (oprócz kurtki)-niech się grzeją na kaloryferku. Po obchodzie czekam na wypis(robi go dyzurujacy lekarz) i do domku. No ale jeszcze trochę czasu minie
Od łóżka całe plecy mnie bolą -
Muszą być 2-3 dni całkowicie suche. A wczoraj w nocy przecież się zadzialo...nie wiem czy liczą brudzenia przy podcieraniu(bo wkladki czyste) ale od poprzedniej nocy na pewno tak...
Bylam baaardzo nastawiona na powrót
z drugiej strony lepiej że dmuchaja chuchaja niż puszczają do domu na szybko
mam salę dla siebie, nawet mam sama dla siebie łazienkę (bo jest jedna na 2 sale a ta druga pusta). Mam tv...jednak już mi tu źle
-
nick nieaktualny
-
Igi całkiem całkiem.
Zasnął bez mm ale w nocy 2 razy wypil rozwodnione mm na szczęście nie zygal
Rano zjadł kleik z jabłkiem pieczonym.
Na obiad zrobię mu chyba ryż z marchewka. -
nick nieaktualny
-
Kamcia rano była jedna wodnista kupa.
Ogólnie takie zalecenia pojelitowce a zatwardzenia sie nie obawiam bo u nas Igi od kilku miesiecy wali 4 kupy dziennie.

[