WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane !! Żyje zyje
Była u mnie mama i pojechała koło 19, potem zrobiłam kapiel Zosi i ja położyłam - Zabdela o 20
W pracy ok, dużo się dzieje, mam teraz dużo spotkań i pracy.
Skali,
Mi tez pomogła Aspargin bo mi się bardzo stawiał brzuch i twardnial. Ledwo pogodziłam trochę i już. Ale Aspargin na prawdę pomagał
Jeśli chodzi o to ze jak Szymus zacznie chodzić to będzie lepiej.. w sumie fak bo nie będziesz nosić ale tak jak mówią dziewczyny - będziesz latać za nim. Ale mimo wszystko to jednak lepiej bo nie dźwigacza j ltd.
U nas akturat chodzenie zbiegło się ze żłobkiem wiec wynik taki ze od kiedy chodzi to więcej jest na rękach...bo ze żłobka już wraca na rękach i nie da się jej odłożyć
Ajrin,
O Matko !! Współczuje ;( niech pije Igus jak najwiecej ! I siper ze dałaś mu ten kleik ! Dobrze ze go zjadł
Pamietam jak mi Zosia tak wymiotowała w nocy to myślałam ze zawału dostanę a do tego byłam samaale na szczęście to jakieś jednorazowe zatrucie było
Pilnuj Igunia żeby pił i będzie dobrzeoby nie dostał biegunki do tego
Kamcia,
Wielkie brawa dla męża ze tak wszystko ładnie ogarnia
Trzymam kciuki żeby krwawienie/ plamienie całkowicie ustało !!
To prawda ze leży piotusiu to nie będzie łatwa sprawa aby leżeć i wypoczywać...
A mówili czy takie krwawienie kozę się powtórzyć??
Narka,
4 ząbki..No ładnie !!! Współczuje ;( Tobie i Amelce !!!
A w nocy ? Spi choć trochę ? Czy masz całkiem zarwane nocki??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Już wczoraj mówił ordynator że w medycynie tylko dwie rzeczy pewne-że się rodzimy i umieramy
Dziś mówił że mam się zaniepokoic nasilonym krwawieniem czy bólem
Jutro do domu
Jak mnie zobaczył to skojarzyl że miał przyjść do mnie po 14w zartach stanelo że teraz też jest po 14
Nie badal
Ręcznie chyba nie widzi sensu-było na przyjęciu do szpitala
2 usg w ciągu 3 dni
W takim razie chciał mnie zobaczyć dosłownie -
Kamcia,
No tak..co prawda to prawda
To trzymamy kciuki żeby teraz do końca ciąża była nudna i niiiic się nie działo już !!!
A Malutki niech tam siedzi grzeczniekamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zabka
Ojej, ja na śmierć zapomniałam o tym, że ty ta flore masz znów do przeszczepienia.
Nie bój się kochanabędzie dobrze
my tu za ciebie kciuki trzymamy....a nasze kciuki mają moc
Dariah
Dobrze, że babcia pomagajak Zosia w żłobku? Nasz mały elf
Ja noce mam całkiem zarwane. Żyje obecnie na kawie i na najwyższych obrotach. W nocy płacz, kaszel, trochę snu na moich rękach i znów płacz, kaszel. W pracy intensywny czas. Dużo pracy, dużo wariatów dzwoni. Ech... Szkoda gadać. No i cały czas mnie jeszcze przeziębienie trzyma. Katar mam na maksa i kaszel. D też jest przeziębiony ale dziś udało mu się dom posprzątać bo wyglądał jak po przejściu huraganu albo innej katastrofy powietrznej.
Teraz piszę do was a na ramieniu wisi Mela. Odłożenie do łóżeczka czy w ramiona taty skutkuje krzykiem a jak krzyczy to kaszle i kółko się zamyka. Tak więc chodzę z nią i mruczę.
A z pozytywów to wczoraj nadeszła @. Tak więc zaczynamy cykl i ok 27go mam się zgłosić na pierwsze USG by sprawdzić co z owulacja.
Miłej i spokojnej nocy wam życzę dziewczyny! :* -
Natka to zaciskamy kciuki i zdrowia, choć mowoa ze przeziębienia sprzyjaja zaciazaniu.
Zabka kciuki za przeszczep niech pomoże a ogolnie to jak sie czujesz jak bóle jest troche lepiej?
Ja myje rece ale rano jadlam na spółkę bułkę i parówke z Igim, dodam ze on karmil mnie i siebie najpier on kęs potem ja. Wiec troche po ptakach a może i nie. Pije cole wzielam eterol i licze ze sie udanie załapać. Ale i tak dala bym wszystko abym to ja miala nie Igi.
-
Dariah ja biorę asmag a ile bralaa tego asparginu ja dziś zaczęłam 3*2 ale co pochodzę to już czuje jak mi się naciągane a do tego dziś mam taki ból w prawym boku od pleców jakby od nerki tak jakby pulsacyjny skurczowy
Natka brzuch mam mały jak w pierwszej ale kg mniej chyba 6 jest różnicy więc sporo
Mocz mi wyszedł czysty
Byłam dziś w figiolandzie nr 2 5 ze ta za godzinę Szymek siedział w basenie z piłkami co jest super na jego równowagę trochę zjeżdżalni byliśmy sami pogoda i to jest ze drugi nowy chyba się na to składają
A Szymek cfaniak jak go trzymam za nieziemski z tyłu lub po prostu dotykam oleckow palcem to idzie jak tylko puszcze od razu na czworaka a naprawdę wystarczy śr czuje ze go smyram co za chłopak
-
Spałam idealnie. Jedno siku. Ale nie śpię od 6-położna mierzyla ciśnienie i już nie zasnelam
Wynioslam część rzeczy do hondy a przynioslam ciuchy (oprócz kurtki)-niech się grzeją na kaloryferku. Po obchodzie czekam na wypis(robi go dyzurujacy lekarz) i do domku. No ale jeszcze trochę czasu minie
Od łóżka całe plecy mnie bolą -
Muszą być 2-3 dni całkowicie suche. A wczoraj w nocy przecież się zadzialo...nie wiem czy liczą brudzenia przy podcieraniu(bo wkladki czyste) ale od poprzedniej nocy na pewno tak...
Bylam baaardzo nastawiona na powrótz drugiej strony lepiej że dmuchaja chuchaja niż puszczają do domu na szybko
mam salę dla siebie, nawet mam sama dla siebie łazienkę (bo jest jedna na 2 sale a ta druga pusta). Mam tv...jednak już mi tu źle
-
nick nieaktualny
-
Igi całkiem całkiem.
Zasnął bez mm ale w nocy 2 razy wypil rozwodnione mm na szczęście nie zygal
Rano zjadł kleik z jabłkiem pieczonym.
Na obiad zrobię mu chyba ryż z marchewka. -
nick nieaktualny
-
Kamcia rano była jedna wodnista kupa.
Ogólnie takie zalecenia pojelitowce a zatwardzenia sie nie obawiam bo u nas Igi od kilku miesiecy wali 4 kupy dziennie.