WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia dzwoni bo pewnie i teski chce tak pocieszyc no i jak to facet niby wie ale jednak nie
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piotrek jest też grzeczny kiedy jestem ja z nim sama. Coś mu zawsze odbija jak ma dwoje starych w domu. Wtedy od ojca wymusza.a jak widzi że nikt nie ulega to normalnieje...na pewno mąż widzi co mam na myśli mówiąc że Piotrek jest okropny jak on jest w domu.
A wiadomo że zęby, gorączka czy niewyspanie mogą wszystko zepsuć -
No i zaradny ten twój M prosze jak ładnie opiekie załatwił
Mój to by pewnie odwołał i jeczał, że musiał odwołać.
Choć ja nie mam co narzekac bo mój M naprawde pomaga i dziękuje mu codziennie za pomoc.
A doceniłam najbardziej jak dwa tygodnie miał nocki i byłam totalnie sama z Igusia pobudkami. Jak jest M jakoś naturalnie wyszedł podział ja spie lekko gdzies do 1 w nocy a pożniej spie twardym snem a M odwrotnie on nie słyszy Igusia nigdy do połnocy a nad ranem to zrywa sie nim ja usłysze. Bez tego było ciężko i dało się to odczuć. -
A to macie jeszcze honde
hehe
-
Mój też nie słyszał dziecka placzacego w nocy
Ostatnio jak Piotruś się budził, klepalam męża i mówiłam leć (często trzeba po prostu małego ułożyć więc mąż leci do dzwigania)
A teraz okazuje się że wszystko slyszy
Bo to chyba tak się dzieje jak się chce i jak trzeba sobie radzić
No i najgorzej z męża zrobić"kaleke" który nic przy dziecku najpierw nie może a potem nie umie... -
AJrin wrote:A to macie jeszcze honde
hehe
Jeszcze jest
Oklepana,.obdrapana
Mąż do pracy jeździ, wozi rzeczy np kosiarke, na grzyby jezdzi...
Ale jeszcze pół roku pomyślimy-zależy czy jest szansa na przegląd w majua przepisy zmienili bo mazde przegladalismy ostatnio
-
Kamcia
Mąż dzielny, daję radę z Piotrusiem i super że ma ten tydzień wolnego, na pewno się przyda. I super koszulka dla synka.
U nas spokojnie, rano zaliczyliśmy spacer i trochę nam się przedłużyło więc drugie śniadanie było później ale za to Antonio pięknie zjadł i szybko usnął na drzemkę. A ja leniuchuję przy kawce.
-
Szyma właśnie zasypia zjadł już nawet zupęleje u nas a chciałam pojechać na szmatex popatrzeć na kurtki bo by się przydał płaszcz bo mam kurtkę co by jeszcze starczyla na chwilę ale ja w zimie muszę mieć płaszcz lub dłuższą kurtkę a w swojej dłuższej już ledwo się zapinam
Żabka ja mam asmag ale będę brać 3*2 bo rąk miałam w poprzedniej ciąży
Oby minęło bo trochę pochodzę i już czuje do tego te cycki
Kamcia super ze mąż ma wolne to się nie wybieraj z tego szpitala polez odpocznij oby minęło jesteś pod kontrolą to najważniejsze
Natka Daria a wy żyjecie ?
-
Witam się.
Po takim czwartku i piątku, że ja dziękuję za takie dni i noce.
Jadę do domu z pracy właśnie.
Jeszcze zakupy i dom, Amelka zabkujaca (chyba 4zeby naraz) i przeziębiony mąż.
Także ciekawie
Wieczorem wpadnę na bbf i poczytam co tam u was bo i na to czasu nie było -
Telefon o 13:30 Igi wymiotuje juz drugi raz mamy epidemi grypy żoładkowej i Iguś jest 3 dzieckiem wymiątującym.
No i stało sie mamy grype żołądkową bidak spi i wymiotuje na zmianejestem przerazona ze sie odwodni.
Podaje na łyżeczce probiotyk elektrolity ale kurcze to dopiero 3 łyzeczki a 3 razy już zwymiotował o wiele wiecej niż wypił -
Przepraszam ze się wracam w wasz wątek.
U nas na wymioty pomogły ekspresowo czopki Vomitusheel. Jakby pojawiła się biegunka (często przy jeliowce są razem) to polecam Enterol 250,który ostatnio super u nas zadziałał.
Też byłam przerażona że się odwodni i już byłam spakowana do szpitala, ale czopki naprawdę szybko pomogły.
-
Kokkosanka dzięki właśnie enterol mu podaje bardzo lubi podalam z elektrolitami po łyżeczce i łącznie od 17 do 19 udało sie wypić pół szklanki i noe wymiotowal.
Podalam o 19 kleik ryzowy na wodzie zjadl ładnie na raty bo bałam sie za dużo podać lacznie ponad pół miseczki wiec całkiem sporo. Balam sie jak zasnie zrobiłam mu butle z mm ale tylko 2 miarki i kleikiem. Na szczęście padł bez butli. Zobaczymy jak noc w dzien w żłobku spal godzine po czym wymiotowal a w donu dospal 3 godziny i też dwa razy wymiotowal. Jak wstal z drzemki już całkiem całkiem wyglądał i nawet sie bawił. -
Ajrin
Biedny synekoby szybciutko mu przeszło. Uważaj też na siebie.
Kamcia
Widzisz, mąż daje radędziecko głodne nie chodzi, ubrany, umyty
rządzą chłopaki
a ty wypoczywaj
Marta
A jak u was ząbki? Ile ich macie?
Fajnie, że Antoś grzecznyi mama kawę ciepła wypije
Skali
Rośnieciesuper
brzuszek masz większy/mniejszy niż w pierwszej ciąży?