WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia to korzystaj wypocxywah i odpedzaj źle myśli. Piotruś pojedzie z Tatą szybko minie i się nie zorientuje Nin wrócisz
Ja zazylam porcje leków jest tego tyle że Cyba wątroba mi dopadnie ale jak mus to mus jeszcze ta luteina do zaaplukowania i będzie komplet
-
Właśnie był obchod
był mój gin
od razu mówił że wszystko dlatego że go nie slucham, ze z dzieckiem po lekarzach biegam
pamiętał że miałam być w poradni badań prenatalnych
Była też moja ukochana położna. Od razu humor lepszy
Sugeruja jakiś stary krwiak... -
Kamcia
Całe szczęście że wszystko ok z dzidzią. Teraz leż i odpoczywaj.
Skali
Ale ładnie Pola rośnie, silna dziewczyna, na pewno da radę wytrzymać do tego 40 tyg.
U nas w zasadzie po staremu, noc przespana, apetyt nawet dopisuje, tylko było trochę marudzenia popołudniu ale Antoś szybko usnął po kąpieli i kaszce więc mam teraz czas na kolację i serial.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ufff, dobrze, że już jest ok. Strasznie się o was martwiłam. Teraz spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Relax!
Marta
No to pięknie, że czas wam tak ładnie leci i Antoś skóry do jedzenia i spanianic tylko się cieszyć
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skali
Musisz zwolnić trochę. Za dużo tego.
Ajrin
Współczuję nocki. U nas nie lepsza więc łącze się w bólutrzymam kciuki by ta była lepsza
Zabka
Ty to jesteś błyskawica. Wszystko pozałatwiać lasbardzo ładnie
Ajrin
Fajnie, że udało się sprzedać to mieszkaniejeden kłopot mniej
Dariah
U nas jest identycznie. Jak ja jestem z Melka to wola ciągle "tato" i "tatą" a jak D z nią jest to ponoć ciągle "mamuje"
Chociaż u niej największą wybawicielka jest babciauwielbia do niej chodzić. Często ciągnie mnie za rękę ku drzwiom i woła baba
ale tak to jest, babcia przytuli i pocieszy jak mama czegoś zakaze
od tego w końcu są dziadkowie
-
A noc poprzednia u nas gorzej niż źle.
W skrócie: sen 15min, kaszel, wymioty, mycie, przebieranie, sen, kaszel, wymioty itd, itd.
Trzymajcie kciuki by dziś tak nie było, bo D idzie na nockę i nikt mi nie pomoże.
No i u mnie nadal przeziębienie trwa
Ach...i jeszcze podejrzewam, że do tego doszły chyba żeby. U dołu tam gdzie dwójki dziaselka wydają mi się czerwone a u góry dziaselka w miejscu trójek takie miękkie.
Czyżby jeszcze to?
Hmmm... Chyba, że się mylę bo zaglądanie Amelce do buzi graniczy z cudem i cyrkowymi sztuczkami więc może coś źle dojrzałam i wymacalam.
W każdym bądź razie na noc dostała ibum. Zobaczymy.
A teraz odmeldowuje się bo jeszcze muszę siebie na jutro ogarnąć i obiad zrobić.
Dobrej nocy! -
Natka no staram się i tak mam dobrze bo mama w domu więc dużo lżej ale spodziewałam się tego nie myślałam tylko ze tak szybko dobrze by było jakby Szymek zaczął chodzić bo by odpadło trochę dzwifania np w kurtce jak na spacer czy do auta bo za 1 rękę nie chce iść i muszę go mieć
Wierzę że będzie dobrze
-
U nas dzień bardzo dobrze minął , moja mama odebrała Zosie o 15 ze żłobka i poszły na spacer- Zośka chwile pospala wiec nadal nie spi...
Skali,
Musisz się trochę oszczędzać ale oczywiście z Szymkiem to jest łatwe
Mi się szyjka bardzo skróciła (do 5mm) w 24 tygodniu i miałam nakaz leżenia plackiem 2 tygodnie i się wydłużyła do 3 cm ! Ale mi gin od razu powiedziała ze wg niej szyjka się skróciła od wysiłku (bo ja się super czułam wiec na 5 piętro z bita, przysiady, szybki marsz itd...) i kazała leżeć 2 tyg żeby wszystko wróciło do normach a potem zwolnić po prostui dotrwałam do 38
Ajrin,
Wiesz mi bardzo szybkimi często twardnial brzuch. Brałam na to głównie Aspargin i nospe forte.
I pomagało bo gdy nie brałam to twardnialwiec to na prawdę działało
Kamcia,
Może faktycznie jakiś stary krwiak??
Leż Kochana i odpoczywaj ! Piotruś jest z tatusiem wiec na pewno wz nim wszystko dobrze
Natka,
O Matulu ;( współczuje Ci nocki ;( biedna Amelka ;( i biedna Ty ;(
Trzymam kciuki aby ta noc buła lepsza !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia oby już tylko lepiej i to sie nie powtórzyło. No i musisz przestac si3 tak stresować już tylko relaks i same dobre myśli a będzie dobrze my tu wszystkie kciuki ściskamy.
Natka bidulka jeny oby przeszłou nas jak byl duży katar to i kaszel i niestety wymioty kaszlowe.
Skali nie pociesze ale też myslalam ze jak bedzie Igi chodzil odpadnie troche dzwigania może i 10% odpadlo ale doszlo ganianie. Bo co go postawie no z auta na ziemie to on ucieka. Czasem łatwiej mi na r3kach niż ogarniac biegajacego nie w tą strone co trzeba. Ty teznam odpoczywaj.
Unas nocka z 4 pobudkami 3 rwzy dostalbutle nie wiemco sie dzieje aby jadl 3 razy? Ale bezbutli jest dramat. Dostał przed snem butle mm z kaszka do tegi ibufen i dupa i tak sie budził. Jedyny olus zeM dzis wkoncu w domuniena nocce i dwa rszy on ogarniał Igusia. -
Dzień dobry.
Noc nawet udana. Bez wymiotów. Napady kaszlu tak ale wydaje mi się, że ciut ciut mniejsze.
Dziś zostaje w domu z babcią. Martwię się, bo znów NIC nie je chyba przez te zęby. Nie wiem.
Ja właśnie szykuje się do pracy.
Skali
Tak jak pisze Ajrin jak Szymek zacznie chodzić fakt odejdzie ci noszenie ale zacznie się bieganie
Ajrin
Dobrze, że mąż ci pomógł w nocy. Odpoczęłam trochę. Ty też musisz się nam oszczędzać.
Dariah
To wczoraj na spokojnie mogłaś wrócić z pracy, dobrze. Też się należy chwila wytchnienia. Jak Zosia? Zasnęła ci bez problemów po ten później drzemce?
Kamcia
Jak u ciebie na froncie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 07:08
-
Wkladka czysta
Nawet pospalam, najlepiej do 3,ale usunęła, potem ciśnienie(masakra 90/55) i znów zasnelam
Umyta, cukier i mocz zbadane, kawunia
Głowa boli więc niezbędna
Wiadomości z domu nie mam więc zapewne jeszcze śpiąNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia to dobrze ze czysta czyli bylo jakieś żywe krwawienie potem te brazowe to resztki i ustaje oby juz sie nigdy nie pojawiło.
Może niebawem wypiszą do domku
Natka u mnie M bardzo pomaga szczególnie teraz jak jestem w ciąży ale ostatnie dwa tygodnie miał nocki plus pół normalnego etetu więc nie było łatwo.
No ale chwilowo mam nadzieje nastanie powrót do normalności.
A ja staram sie odpoczywać i nieprzemęczać ale cieżko jak Igi nie śpi do tego wracam z pracy późno. O tyle dobrze, że piątki i poniedziałki pracuje z domu więc odpada mi wstawanie i dojazdy a i wtedy zawsze mam jakieś luźniejsze dni mniej spotkań gorzej zeszły tydzień jak Igi był chory to trzeba było go ogarniać ale oby już dopisywało nam zdrowie.
A i nie pochwaliłam się Iguś ma dziewczynew żłobku ponoć są nierozłączni z Hanią
bardzo się lubią. M czesto spotyka Hanki mame zaprowadzając Igusia albo odbierając i ponoć Iguś nie raz chciał iść z Hania do domu a Hania zapatrzona wiecznie w Igusia. W następny wekkend sie umuwiliśmy na kawe z rodzicami Hani trzeb poznac przyszło rodzine a mieszkaja na tej samej ulicy co my.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Igus sam wybral
oby miał dobry gust
U nas były pobudki w nocy. Nie wiadomo czemu, kilka ale krotkie. Niech mąż zobaczy jak to jest
Może powiedzą coś na obchodzie kiedy do domu. Wcześniej mówili 3dni. Ale nie wiem jak je liczyć
I nie spieszno mi. Ma być dobrze i nastepny szpital dopiero w maju. Więc jak trzeba to poleze, byle nie wracać -
nick nieaktualnyWitam się
U nas nocka przespana były pobudki na picie.
Usnelam jak dziecko z Robertem po 21:00.
Córka już w przedszkolu i niech tam siedzi jak najdłużej!
Oby już była noc.
Zrobiłam małe zakupy wstawiłem warzywa na sałatkę jarzynowa i zjadłam na śniadanie dwie drozdzowki teraz siedzę i myślę że głupia ja zjadłam mój żal, gniew, smutek.
Mam dziś bardzo podły humor już rano się poryczalam.
Jeszcze w warzywniaku (znajomej mama sprzedaje) gadamy gadamy jakiś dziadek podszedł i się wdrożyl w dyskusje.
I mówi że synowa dzwoni co chwile bo trzeba pomóc przy wnuczce bo chora a ona do pracy.
Odp to fajnie ze ma tak wspaniałych dziadków i pomagają.
A znajoma do mnie no tak bo wy sami tutaj.
Ja mówię że tak a ten facet nie dobrze bo czasami warto odpocząć od dzieci wiem co mówię nawet pogadać z kimś doradzić się czy coś a ja ze no tak fajnie by było.
Wyszłam i się poryczalam.
Jakieś fale hormonów mam?
Kamcia liczą od dnia przyjścia jako pierwszy dzień.
Jak masz ubezpieczenie pamiętaj żeby zgłosić pobyt dostaniesz parę groszy.
Zazdrszczam że twój mąż ma na chwilę obecną szkole życia i może poczuć ten smak.
Mój by tak mógł zostać z dwójka i robić to co ja wreszcie by zrozumiał i docenił.
Szczególnie dzisiaj kiedy to mnie WKU...l razem z córeczka histeryczka.
Jeszcze dolozylabym wczorajsze obowiązki.
Ahhhhh
Ciężarne oszczędzajcie się.
Skali weź usiądź na dupce.
Trzymam kciuki żebyś dotrwala do 40tc.
Ale weź do serca to co gin powiedział.
Ajrin super ze mąż pomaga.
No ładnie igus już przebiera?
Dokładnie oby dobrze wybrał.
Natka a już nie dawałas syropu wykrztusnego? Może to był winowajca?
Ja ostatnio usłyszałam mądre słowa.
Ze rola matki jest wspaniała a zaraz trudna i ciężka.
Bo matka zawsze wychodzi w oczach dziecka ta zła, niedobra.
Jestem chyba zmęczona pomimo że się wyspalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:24
-
Obchód 1min a wszystko wiem
Leżę z powodu"poronienia zagrazajacego"
Usg prawidłowe
Jak wszystko bedzie dobrze jutro do domu
Mam nie skakac na bungechyba że ze spadochronem
Oby już bylo tylko dobrze
Choć taki oficjalny powód leżenia w szpitalu wzbudził we mnie strach -
Kamcia super ze jutro do domu i pocieszylas mnie ze ci się wydluzyla może i moja się wydłuży ?
Ale wiecie co jest najgorsze ze ja jakoś się nie przemeczam dużo chodzę jeżdżę autem spacer dużo mama pomaga i to mnie najbardziej niepokoi ze nie wiem czy są się bardziej może uda się parę dni nie załatwiać spraw na mieście ale zawsze coś Budowa gaz teraz mops i tak w Kolko
-
Skali
To dariah pisala o szyjceale ja też znam przypadki jej wydluzenia
Twój"wysiłek" wygląda niemal jak mój. Oszczędzam się od poczatku. Ale leżeć przy Piotrku się nie da
Ale co mi zaleca pewnie jutro się dowiem
Zabko
Żeby mąż mógł na chwilę do mnie podjechać, wczoraj i dziś zostawił na chwilę Piotrusia u mojej znajomej w jej sklepie. Dziś oparł się o parapet. Mówię żeby już leciał do malutkiego. A on:daj chwilę mi odpocząć
Później znajoma zadzwoniła, że mój mąż przy klientach docenił swoją żonę
"Piotrusiu, jak ta twoja mama wytrzymuje z Tobą cały dzień"ale się smiałyśmy