WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia każde krwawienie chyba tak nazywają we wczesnej ciąży?
Oby sie wiecej nie powtorzyło i ważne, że z dzieckiem okkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Bardzo się cieszę że z Wami wszystko dobrze i dzidzia zdrowa. W szpitalu trochę poleżysz i odpoczniesz a to na pewno się przyda. No i mąż nareszcie zobaczył jak to wygląda być samemu cały dzień z dzieckiem, na pewno teraz docenia Twoją opiekę nad Piotrusiem. Najlepiej by było gdyby został w domu, miałabyś jego wsparcie i na pewno trochę by Cię odciążył od domowych obowiązków. Obu ten szef dobrze pomyślał i dał mu wolne.
-
Kamcia przez to że nie widzę awatarów np ząbki natki musiało mi się pomylić ale w każdym bądź razie jest to pocieszające
Ja właśnie pozalatwialam sprawy na mieście o jem kanapki a Szymek z dziadkiem na spacerze chyba go za ciepło ubralam bo wyszło słońce i grzeje ale może się nie zgrzeje choć wzięli pchacza bo poszli na Orlik ale liczę ze już śpi
Na obiadek pomidorowa robię i próbuje makaron z biedronki lane kluski bo tak to zawsze mama robi ale kupiłam ostatnio i zobaczę czy mu podejdzie
-
nick nieaktualnyNie ma avatarkow.
Znikły jak była chwilowa awaria na ovu.
Ja nie mam jak usiąść do kompa żeby wkleić więc na razie tak będzie.
Muszę iść na przymusowy spacer z Robertem nie chce mi spać w domu a o 15:30 córka kończy zajęcia plastyczne więc będę spacerować i ja odbiorę.
Nie chce mi się ale muszę.
Czy wasze dzieci śpią w dzień?
Są jakieś dzieci co nie chcą spać?
Trochę mi się humor poprawił pogadałem że szwagierka.
Wyszła z inicjatywa żebym zadzwoniła do kuzynki i umówiła nas na tipsy i rzęsy.
Wszystko ok tylko długo to potrwa musimy jechać do niej i to z Robertem.
Spr grafik męża będzie na kursie ostatni dzień.
Kamciu fajnie ze wychodzicie.
I bardzo mnie ucieszył ten tekst docenienia żony.
Naprawdę.
Idę na dwór sałatka się sama zrobi.
Może siły nabiore jak wrócę.
-
Co tu tak cicho gdzie się podziewacie ?
Kamcia jak tam ? Ja się nafaszerowalam lekami ale i tak od 18 czułam taki dziwny brzuch a do tego plecy mnie bolą chyba zwiększenie magnez kazał mi brać 3*1 ale mało to daje może musi miniac jakiś czas
Dobrej nocki dziewczyny
-
No to ja już nie śpię dziś m zaspsl i budzik nie zadzwonił także szybko się uwijal bo była 6 50 ale zrobił mleko także nie musiałam wstawać
Dziewczyny wszystkie was wywołuje
Kamcia jak po nocy ?
Dziś się zapowiada luźny dzień zobaczymy co z niego wyjdzie mama ma tylko do 10 choć ma dziś myć okna żeby już na święta było bo później jak m pójdzie do szpitala potem ja (oby nie ) to żeby nerwów nie było ze nic nie zrobione
-
No witam właśnie wstałam i piję kawę
O 2 poszlam do ubikacji-wkładka czysta, papier brudny...bardziej niż dotychczas, czerwonawypóki nie był czysty z kibla nie wyszłam. Potem ze stresu zasnąć nie mogłam, dostalam palpitacji serca...padlam chyba po 4...wczoraj ciśnienie rano 90/55 dziś 130/80 tak stres zadziałał
teraz wkladka czysta...
-
Kamcia dobrze, że w domu ale słabo, że znowu coś na papierze. Nie stresuj sie kochana łatwo mówić ale im mniej teraz stresu tym lepiej.
Bedzie dobrze.
Skali z tego co wiem magnez chwile potrzebuje aby zaczac działać nie pamiatam ile ale na pewno tydzien zanim zaczniesz czuć róznice. Sama pewnie będe brać bo moj brzuch jak kamien jest aż boli. Zobaczymy co doktorek powie.
Ja się wczoraj nie odzywałam bo miałam podły nastrój nie dopilnowaliśmy Igusia wieczorem na sekunde a on sie wdrapał na leżaczek taki dzieciecy, co mama sekunde predzej złożyła czy są wszystkie cześci bo on od kompletu z wózkiem, Tata się z nim bawił nową kolejką ja poszłam do Kuchni po ścierke i po kilku sekundach widze ze Igi juz na bujaczku i próbuje wejsć wyzej wiec cały bujak łacznie z Igim bach na ziemie. Krew się lekko polała i warga rozcięta spuchła wieczorem strasznie i miałam z tego powodu takie wyrzuty. Wiem dobrze, że Igi włazi wszedzie staram sie zabezpieczać wszystko ale nie pomyślałam, że te kilka sekund i może taki numer wywinąć.
Wiec wczoraj dopadło mnie jak ja ogarne dodatkowo maluszka i Igusia? Igi złobek ale czasem będzie chorował i zostawał w domu a ja wiadomo non stop bede karmić młodego bo na poczatku to to je cos chwila i co chwila zmiana pampka albo usypianie.
No nic dziś na szczeście już emocje opadły warga lekko spuchnieta i czerwona w jednym miejscu, takie rzeczy niestety będą się zdażały ważne, że nic się nie stało. -
Jestem po obchodzie. Oprócz ordynatora był mój gin
Ordynator powiedzial, że jak wszystko swoje pozalatwia to popołudniu chce mnie jeszcze zobaczyc. Nie mowil czy wkładkę, czy usg, czy ręcznie. Wtedy zdecyduje czy do domu. Na pewno nie wyjdę standardowo rano.
Boję się
Mąż zaraz bedzie starał się telefonicznie w pracy zalatwic. Spróbuje z pominieciem drogi służbowej co teoretycznie niedozwolone. Będzie trzeba to pojedzie z małym do pracy
Uslyszalam że leczenie poronienia zagrażającego to leżenie, leżenie i maksymalnie oszczędny tryb życia. Więc wiecie o co chodzi-z Piotrusiem????
I mysli się nie co stanie się złego ale że będzie dobrze -
Kamcia będzie dobrze kurcze myślałam, że ty już w domu chyba nie doczytałam.
Będzie dobrze nie bój się a coś mówił na krwawienie na papierze? -
nick nieaktualnyWitam was.
Wieczór wczorajszy nie należał do super ale ważne że nastała noc.
Zrobiłam ta sałatkę jarzynowa.
Poszłam spać z Robertem.
Noc przespana jak zawsze pobudki na picie.
Poranek za to na wesoło.
Co mnie cieszy.
Byłam w lidlu bo Roberta buty zimowe się rozwaliły tak! Rzep jest oderwany od buta na styk przyszli tego rzepa i szwy zeszły.
Okazało się że muszę jechać tam gdzie kupiłam bo kierownik zadecyduje czy reklamacja czy kasę oddać wrrr.
Podejdę do szewca i się zapytam ile to będzie kosztować dam dwa do przeszycia.
Ale jeśli się nie będzie opłacać to oddam buty i kupię nowe.
U siebie widziałam sznurowane zobaczę co z tego wyjdzie.
Kupiłam mąkę i ser bo córka z mężem męczą o pierogi:-)
Ale to jutro raczej w wieczorem zrobię jak Robert usnie.
Jutro mam przeszczep flory bakteryjnej wrrr boję się
Ajrin będzie dobrze musisz wejść w trans?
Daj sobie czas musisz ogarnąć rytuał i znaleźć ta taktykę.
Będzie dobrze tak Ci się wydaje że nie ogarniesz.
Kto jak nie ty?
A igus no tak nasz dzieci powoli są już wszędzie.
No trudno.
Kamcia nooo
Ja też dużo leżałam bo do 13 to z Robertem plamilam.
Tylko jak przy Piotrusiu leżeć?
Tym bardziej że chodzi.
Jak będzie usg ok to pewnie wieczorem wyjdziesz albo jutro rano.
Ja uważam że musi być gdzieś krwiak.
U mnie też długo nie było widać dopiero później znalazł się.
Skali magnez tym bardziej aspargin możesz brać 3x2 ja brałam tak z córką.
Właśnie żeby brzuch się nie stawiał.
No troszkę musi minąć.
Myślę że jak zwiększyć dawkę to szybciej zacznie działać. -
Ajrin
Ordynator mówił, że jak lezalam to wszystko się zbierało. I kiedy wstalam to puscilo i stąd ta zwiększona krew. Bo teraz znowu przy podcieraniu tyci brudna plama...
Salowa obstawia że dziś raczej nie puszczą do domu-chociażby stąd wnioskuje że nie robią tego popołudniu i jestem wpisana na posiłki
I poplakalam się ze szczęścia-mąż dostał wolne na tydzień. Potem służby...Więc nie tylko nie wyjeżdża ale i do pracy nie musi
Nie mamy do kogo zadzwonić z rodziny...nikt też nic nie wie... -
nick nieaktualnyKamcia super!!!!!!!
Ja też się cieszę że ma takich ludzi wyrozumialych.
Ale jak on wytrzyma z Piotrusiem tyle czasu?
Gotuje obiadek?
Żartuje Kamcia zastanawiam się jak on to ogarnia czy klnie wiesz o co mi chodzi.?
Ty odpoczywaj bo tego potrzebujesz z maluszkiem.
-
Kamcia ważne, że ma wolne kurde sama nie wiem jak by to u nas miało być ale Igi żłobek więc M jakoś by ogarniał a babcie napewno by pomagały w weekendy albo i wieczorami jak by była potrzeba. Nie jest łatwo nie mieć pomocy ale dacie rade. Najważniejsze zdrowie maluszka.
-
Piotrek naprawdę jest złote dziecko. Kiedy mąż jest z nim sam to nie ma nawet wymuszania i noszenia. Mały sam się zabawi, można z nim się pobawić. Słoiczki od zawsze lubi. Zakupy robimy wspolnie to mąż wie co kupić. Wie o ktorej nakarmić.w co ubrać. Choć wiadomo że nieporadnie wychodzi czasem
Najgorszy to jest ten stały a nawet nudny tryb dnia. Mąż bez problemu wniesie malego i zakupy. Więc w niektórych kwestiach ma łatwiej. Ale fakt-ciągle do mnie dzwoni