WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O losie Kamcia dawaj znać co u was kciuki aby ok.
Co do Nifty dla mnie najlepszy wybór jak bym miała cokolwiek robić to własnie Nifty dla mnie pappa wychodzą strasznie zakłamane dlatego nie zdecydowałam się.
Ogólnie jak na USG sa wskazania warto dla własnego spokoju zrobić abyś się nie stresowała na pewno wyjdzie dobrze i poznasz na 100% płeć -
A ja się witam wczoraj miałam dzień w biegu i nie było jak pisać.
Ogołnie noce mamy tragedia przedwczoraj 7 pobudek matka rano musiała wstać ogarnac dziecko i jechac ponad 300 kilometro załatwić papiery sprzedaży mieszkania. Wróciłam koło 22 poszłam spać o 23 a panicz zrobił impreze od 12:30 do 2:30 zasnełam o 3 a budzik dzwonił o 5:30 więc dziś jestem padnięta
No ale oficjalnie sprzedałam mieszkanie w Grudziądzu więc koniec jeżdżenia i załatwianiaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam z małym na rękach bo usnal kawałek od domu.
Liczyłam że zatankuje jeszcze auto ale usnal więc odpuscilam.
Załatwiłem sąd: złożyć wniosek, znaczek kupić i czekać list przyjdzie do domu do 2 tyg.
UM: złożyć wniosek i czekać tydzień
Robert był grzeczny zjadł tylko banana i dwa gryzy bułki suchej.
A za nim wyjechałem do tych urzędów wlecialam do sklepu po smoczki dla Roberta przepadly w domu słuchajcie nie wiem gdzie schował ten mały zboj
Ajrin gratuluję super.
Kamcia ja ci mowie nie będziesz musiała już robić nifty bo ten Babel będzie współpracował.
A jakie plany mają?
Pewnie już był obchod coś gadali?
Dalej krwawisz? Plamisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 10:26
-
Plamie. Tzn czasem robi mi się mokro i to takie brudne, brunatne. Ale nie tyle co w nocy. Będzie usg. Zrobi mój ulubiony doktorek. Ten przez ktorego płakałam poprzednio
mówił że zrobi usg w celu szukania przyczyny, w prenatalne nie wnika ale kosci nosowej na pewno poszuka. Więc czekamy...mąż zaraz rzeczy podrzuci (w nocy naj najpotrzebniejsze przywiozl-Piotruś musiał sam chwilę zostać)
Maly szpital i spokoj. Narazie jestem sama na sali. Rano dostałam nospe i duphaston -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki.
Będzie dobrze zobaczysz!
Tule cie mocno<3
A Piotruś ważne że ładnie spał a mąż zdążył na szybko polecieć i wrócić.
Odważny ale czasami są takie sytuacje które nas zmuszają.
Czekam na wieści.
Olej lekarza tzn jego byt niech skupi się na usg i mówi przede wszystkim mówi czyt rozmawia z tobą czy sam ze sobą bo wiem co to znaczy jak lekarze milczą bo on skupiony.
Naprawdę wierzę że się dziś wyjaśni wszystko a nifty nie będziesz musiała robić.
Babel jest od poczęcia niedobry i robi mamie psikusy.
Ale dupeczke później spierzesz hihi
Będzie dobrze.
Smutno mi że tam jestes i przezywasz to wszystko -
Witajcie
u nas nocka całkiem dobra jedna pobudka koło 3 ale Królewna nie chciała spacer przez godzinę i tylko tata i tata..a taty nie bulo bo we Wrocławiu
z rezta jak jest to nigdy go nie chce i tylko ja muszę iść bo cyc..a jak ho nie ma to go szuka...kobiety
Ale zasnęła k podpala do 7:30;)
Kamcia,
O Matulu !!! Współczuje !!! Mam nadzieje ze to nic groźnego i ze z Nalenstwoem wszystko dobrze !!! Informuj nas na Niedzica !!
Natka,
Aha rozumiem... No u nas jest catering co przychodzi i całkiem dobre maja
Ok powiem Ci ze Twoje danie na szybko do pracy jest równe temu co u nas zadymę super obiadem !!! Heheh
Współczuje nocki j kaszlu u Amelki ;( biedna ;(
Ale brawo dla D ze się nią zajął
Skali,
A widzisz !? Ciotki mówiły ze z Szymkiem wszystko ok i ma jeszcze dużo czasu!!!
Wszystko w swoim czSue Kochana !!
Żabka,
Eh ni faceci Krolewcize....kto lepiej ogarnie wszystko jak nie my kobiety...?ehh
Mam nadzieje ze Robert troszkę pospi w ciągu dnia i Ty z nim09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Jestem po usg. Wszystko prawidlowo wygląda. Obraz jak obraz-moja oponka-ale co chciał, zobaczyl. Kość nosowa od razu znalazl. Nie mierzyl. Ważne że jest a to i tak przecież o niczym nie swiadczy na sto procent. Zmierzył wszystko jak na prenatalnych. Przepływy ok, nt 1,7 ...powiedziałam o nifty(w końcu jego kolega by mnie dziś przyjął) i poradził po prostu zrobić ewentualnie po wynikach z poradni...zatem przepisalam sie warunkowo na 27 listopada. Lozysko z przodu w dnie macicy. Nic się nie odkleja. Nie widać przyczyn ze środka. Może być szyjka. Ale jak ordynator pytal o wkładkę to stwierdzil że TYLKO plemienia więc jest dobrze. Najwięcej coś można dojrzeć przy podcieraniu(mąż specjalnie przywiozl bialy papier). Ale to nie jest już kjrew tylko takie brudne, brunatne...obserwujemy się...a mnie łeb tylko boli. Kawę jednak zaliczyłam
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia to dobre wieści
-
Po wizycie. Waga tylko 1,5 kg więcej w ubraniu więc mają super wagę :d Dzidzia ma już 680 gr parametry zgodnie z wiekiem ciąży. Łożysko jest już wyżej podniosło się . Niestety szyjka krótsza ma 3 cm a było ponad 4cm 3 tygodnie temu dostałam nospe luteine magnez i prawdopodobnie przed świętami będą podawać mi sterydy na pluca dziecka. Czyli powtórka z rozrywki tyle że z szymkiem nie miałam sterydow. Muszę odpoczywać jak to zrobić z małym dzieckiem ? No nic zaciskamy nogi ale tym razem do 40 tc 37 mnie nie urządza
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali to kciuki za 40 z checia oddam 3 tygodnie z mojego 43 tygodnia
Powiedz czy też CI twardnieje brzuch bo ja mam ostatnio z tym problem i zaczynam sie martwić wczoraj koleżanka mnie nastraszyła, że jej przez twardnienie szyjka sie skracała musiała leżeć w szpitalu i ogolnie zwolnić na maksa. -
Ajrin czasem na wieczór twardnieje ale nie pamiętam z pierwszej ciąży jak to było ale to lekarz szybko wychwyci szyjke powinien ci mierzyć na wizycie.
Kamcia obawiam się że się nie obejdzie bo raczej się nie wydłuży poprzednio się nie zgodziam ale teraz większe ryzyko i wolę dmuchać na zimne
-
Czasem brudek na wkladce jest. Strach wstawać bo ma sie wrażenie że coś poleci. Leżę, tv, sama więc jest znosnie
Udaje się zabić głupie myśli. Ale obawy przeciez pozostaną. Trzeba mieć nadzieję że nic się nie powtórzy i zaistniałą sytuację uznajemy za ostrzeżenie. Głównie w kwestii stresu...noc mnie czeka więc strach rośnie. Teskno mi do Piotruska. Pierwsza noc bez krolewicza