WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Teraz robiłam podstawowe badania czyli morfologia i mocz. Po pierwszej wizycie miałam najwięcej bo aż 11 badań.
Wyniki będą jutro po południu ale odbiorę w poniedziałek przed wizytą. Myślę że będą ok bo wszystkie badania w ciąży wychodzą mi idealne.
A ruchy czuję od kilku tygodni ale nie codziennie, najczęściej wieczorem po kolacji jak leżę. Narazie to takie delikatne ale pewnie za kolejne kilka tygodni będę już czuć bardziej.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie po kiepskiej nocy - wodnisty katar wiec problemy ze spaniem...
Ehhhh
I właśnie się dowiedziałam ze pani ze grupy Zosi nie może przyjechać na nasze wesele aby pilnować Zosi bo ma komunie...
Nie wiem ci z Zosia zrobimy..bo nie ma kto jej pilnować bo cała rodzina będzie z nami..a przecież o którejś godzinie on spółdzielni spać j ktoś musi z nią być i rano wstanie pewnie nie długo po tym jak my się położymy wiec tez ktoś musi się nią zająćehhhh
Jak to jaki Filipek - od Foxika - nasz pierwszy wrześniowy dzieciaczek !hehe czy ja imiona pomyliłam ?
Żabka,
Tak tak wszystkie oferty co mamy można dokonać wcze siekanej spłaty bez prowizji. Wiec to jest ok
Dokładnie chce taka ratę żeby normalnie żyć, wakacje, weekendu gdzieś, przyjemności a nie zarżnąć się kredytem
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Marta
Wow, już czujesz ruchy? Piękne to uczucie jest i tęsknie za nim często.
Skali
Może czeka cię temperamentna dziewczyna?U nas się sprawdziło, Mela najwięcej udzielała się w nocy i po wyjściu z brzucha kontynuowała swoje nocne życie
Kamcia
Ja to podziwiam cię za cukier, świetnie dajesz sobie z nim radę.
Zabka
A jak twoja noc? Mam nadzieję, że dzieciaczki dały ci się wyspać.
Dariah
Ja też ostatnio zastanawiałam się co u dziewczyn. Fajnie, że im się tak ładnie wiedzie i zdecydowały się na kolejne dzieciaczki.
Szkoda, że nie wpadają tutaj by pochwalić się maluszkami, tymi wrześniowymi skarbami z 2016roku. Ale ich wybór.
Ja myślę, że po kryjomu podczytuja. -
Hej
Ja czasami Was podczytuje
Spodziewamy sie braciszka dla Marcelka, bedzie Mikołaj i urodzi sie w czerwcu. Ja mam powtórkę z rozrywki, czyli znowu kłopoty z szyjka
Mam nadzieje, ze u wszytskich Was jest ok.
Pozdrawiam Was serdecznieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:oczywiście, że kciuki zaciśnięte
niesfornych masz tych chłopców w brzuszku
niedługo po mnie przywitasz Mikołaja
a jak ogólnie się czujesz? bo wierze, ze na pewno spokojniej
Tak, Ty chyba Patryczka rodzisz w maju, a ja Mikusia w czerwcutak, ta ciaza to bez porównania, duuuuzo spokojniej, zreszta brak czasu przy Marcu na zamartwianie sie
wierze, ze Mikiego powitamy najwcześniej pod koniec maja, a najlepiej w czerwcu
A Ty jak tam Kamcia? Walczysz z cukrzyca widziałam...ja byłam na jednej krzywej w 16 tc i wyszło ok, teraz bede znowu w tym 24-28 tc i zobaczymy, wierze, ze tym razem mnie to paskudztwo oszczędzi
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
pysiaczku
tak, cukrzyca
już przy staraniach miałam na czczo wysoko, diabetolog nawet nie zlecała krzywej, brałam insuline i , o dziwo, odstawiłam te 6j, cukry na czczo póki co super
po posiłkach musze sie pilnować
ale w tej ciąży i niedoczynność doszłasypie juz sie
ale do przodu musi byc, bo ciążę tez zaczełam stresowo, oj!bardzo stresowo i narazie powoli odzyskuje radość
ale czas szybko pędzi -
kamciaelcia wrote:pysiaczku
tak, cukrzyca
już przy staraniach miałam na czczo wysoko, diabetolog nawet nie zlecała krzywej, brałam insuline i , o dziwo, odstawiłam te 6j, cukry na czczo póki co super
po posiłkach musze sie pilnować
ale w tej ciąży i niedoczynność doszłasypie juz sie
ale do przodu musi byc, bo ciążę tez zaczełam stresowo, oj!bardzo stresowo i narazie powoli odzyskuje radość
ale czas szybko pędzi
Cos tam czytałam wczesniej, ale na szczescie wszytsko dobrze sie skonczylo
A ja poprzednia ciaza tez niedoczynnosc, a w tej super wynikidlatego licze, ze i cukrzyca mnie nie dopadnie
Teraz co miesiac zaczniemy rozpakowaywanie, zaczyna Skali w marcu, potem Irena, Ty, ja i Martabeda emocje
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia,
Miałam pisać wczesniej, ale jakos mysle, dobra Wy tu macie juz swoje tematy, a ja sie tyle nie odzywałam.... ale podczytywalam WasNo i jak pisalyscie, ze widzicie, ze niektóre z nas znowu w ciazy, to mysle sobie, dobra pora sie odezwać
Marcelek ❤️❤️
Mikuś