WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka właśnie ten tył sukni wow co nie
choć Dariah powiem Ci ze przód bardzo ladny to jednak ten tył robi wrażenie więc naprawde mega.
Zabka ale wigibasy to Igi jakoś powiem wam nie lubi leżeć ani sie tak wyginac zaraz sztywny sie robi jak by sie bał. Wiwc on takich nawet nie próbuje wygibasow.
Żabka dzieki za komplement ale ja spora mase mam aż 92 kilo! Juz 15 przytylam w tej ciąży. Ale mi jakoś nawet tluszcz idzie sporo w brzuch jak tyje.
Po ciazy obiecalam sobie ze wracam do moich 68 wiec będę walczyc o sylwetke
Skali kciuki za schody i ananasa. Ja mówiłam, że ty jeszcze do terminu pordu dotrwasz. Ale oby poszło w dzień porodu samoistnie będę trzymać kciuki aby bez wywolywania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:25
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah super pomysł i trzymam kciuki żeby wypalił.
Co do męża lepiej niech nie pada w kościele może lepiej niech płacze?
Będzie super.
Ajrin hahahah ty chyba masz wagę zepsuta?!
92 masz z kostkiem?
Nie martw się ją mam 82kg i widać brzuch mam jak twojego połowa a u ciebie nie widać moja droga tych kg.
Po porodzie będziesz się martwić zrzucaniem, dieta etc.
Co do 68 kurcze to ty laska jak trza.
Wszystko możliwe że Igi się boi.
Ale też nie widzi kogoś jak robi wygibasy.
Robert to podlapal od siostry od kilku dni tak robi i tylko wtedy kiedy ona sobie coś tam ćwiczy.
Skali ja też trzymam kciuki.
Męża zaproś do tej zabawy niech pomaga a co!
Wiesz słyszałam...... A dobra działaj może u ciebie będzie inaczej.
Ps mi znowu po głowie chodzi Henio
Sama nie wiem czego chcę wiecie. -
Dzięki dziewczyny
Tak jest zaplanowane ze nawet błogosławieństwo będzie dzień wcześniej żeby D mnie nie mógł zobaczyć tego dnia hehe i on jedzie oddzielnie do kościoła a po mnie przyjedzie to auto ślubne z szoferem i dopiero mnie wloaciele zobaczytak to sobie wymyslelismy Hehe
Ajrin,
Nie widać wcale tych 92kg!! Super łaska jesteś !!! A przy małym ssaku to waga sama zejdzie
Do tego trochę ruchu i 68 kg już nie długo bedzie !!
Żabka,
U nas Zosia jest bardzo wygimnastykowana i ona się niczego nie boiniestety
bo ma mega pomysły i nie boi się ich realizować wiec myśle ze to się któregoś dnia złe skończy ;(
Oo widzę ze Henio chodzi po głowie
Skali,
Chodź po schodach ile wlezie ! A słyszałaś o herbacie z liści malin? Ja piłam w ciąży z Zosia pod koniec - ale czy to coś dało tociezko stwierdzić bo nie wiem jak byłoby bez tej herbaty wiec to jest zawsze ciężko staoerdzic bo nie mamy porównania.
A o ananasie nie słyszałam
Oj Polcia widzę ze się nie spieszy eheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyAjjjjj
Tu mi dupe żal ściska jak widzę że ludzie biegną do pracy a ja z wózkiem cisne.
Bo mi się kariery chce.
Z drugiej strony to ma plusy.
A zaraz mi się henio marzy.
Znowu jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czego chcę.
Serce mówi henio rozum mówi praca.
Nie przejmujcie się mną -
Zabko
Nie mam wyników, i mam coraz gorsze przeczucia. Bo z marcem zadzwonili, ze wyniki złe i dopiero potem były w necie...
Dariah
Suknia cudo, ale tył przepiękny
Skali
Ja tez twierdziłam, ze Polcia czekac bedzie do Dnia KobietDariah lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Żabka
Super Ci wyszedł chlebek. A Robercik podpatruje siostrę i się uczy wygibasów.
Dariah
No suknia robi wrażenie, mężowi na pewno się spodoba.
Ajrin
Śliczny brzuszek, a wagi w ogóle po Tobie nie widać, chyba poszło wszystko w Kostka.
Pysiaczek
Jak nie dzwonili to może dobry znak że wszystko ok i wyniki dobre, trzymam kciuki.
U nas kolejna spokojnie przespana noc bez żadnych pobudek więc mam nadzieję że tak zostanie jak najdłużej.
Byliśmy też na spacerze z Antosiem bo słoneczko ładnie świeciło ale jakoś zimno więc chyba jutro zostaniemy w domu.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas nocka ok.
Wstawal jak zawsze pić ale nad ranem więcej.
Ja się obudziłam o 2 i spać nagle nie mogłam pokrecilam się i zasnelam.
Ja nie śpię od 7 reszta jeszcze śpi
Potem sprzątanie i jakiś krótki spacer bo zimno brrrrr
Ja chcę już wiosnę!
Pysiaczku na moje oko nie ma cukrzycy.
Ale trzeba się raczej pilnować z jedzeniem.
W tej dziedzinie specem jest Kamcia
Ona na bieżąco z tymi sprawami
Gartki za dobre wyniki.
Ps mnie też czekaja obie krzywe ale zwlekam z nimi jak najdłużej bo w lipcu mam diabetologa i chce żeby były świeże w miarę wyniki.
-
pysiaczku, wyniki w normie, nie martw się kiedy i jaki był spadek, bo przecież nie wiemy kiedy było max i minimum
kiedys była norma po 2h do 140, teraz jest 152 i twój wynik jest jeszcze dalej od tej granicy
ale...uczulam-są lekarze olewatorscyi nadgorliwi...nadgorliwy mógłby kazać powtorzyć około 32 tc
ale wynik w normie jak najbardziejwięc gratuluje
Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś o 00:20 na świat przyszła moja córeczka Pola, 3390 g 56 cm 10/10 poród sn trwał 2,5 h. Skurcze zaczęły się o 22 na ip miałam już 7 cm rozwarcia. Mała śpi trochę jadła odpoczywamy
Pysiaczek89, żabka04, Dariah, AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali super wiadomość expresowy poród dzielna mama i Pola.
Czyli Annanas i schody powoadasza tak nic sie nie zapowoadalo
-
U nas sobota mija artystycznie
Zapowiadało się niewinnie
A skończyło artystycznym szalem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 10:19
Pysiaczek89, AJrin, kamciaelcia, Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Dariah
Suknia przepiękna, tył cudownya ty mama figura jak ta lala
Pysiaczek
Dobrze, że mamy Kamcieoczywiście, idź na konsultacje do diabo. Będziesz spokojniejsza, ale jak Kamcia pisze ok to ok
Ajrin
Figurę to ty masz świetna w ciąży. Brzuszek malutki a do wagi szybko wrócisz
Zabka
Ale Roberto wygibasy urządzałpatrzy na siostrę na treningach to sam próbuje
ty szybciutko żyrandole na halogeny wymień
Kamcia
A jak tam twój brzuszek? Rośnie nam Patryczek? Jak samopoczucie?
Marta
Ach, tych przespanych nocy zazdroszczę! Chociaż ostatnio (odpukac) w tej kwestii idzie nam coraz lepiej i pobudek jest już ciut mniej.
Skali
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia malej Polo ale narazie odpoczywaj mamuś, odpoczywaj.
Poród expressem ale zawsze to trud, no i musicie się z Pola poznaćPysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
Humor średnio. I mamy też od rana gości-młodsza szwagierka z chłopakiem zjeżdżają z Holandii zahaczajac o Piotrusia
w końcu chrzestna
jechali w nocy więc dojechali o 8. Nagotowalam na 2-3dni więc dziś jedziemy po drzemkach do galerii. Mały w końcu dotrze do fryzjera??
A brzucholek rośnie. Ale że po remoncie nie mogę zakończyć porządków(w końcu Kołobrzeg z porzadkami wygral) to nie mam gdzie zdjęcia zrobićNatka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość