X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam że tabelka powinna zostać. Haneczka włożyła w to dużo pracy. A takie informacje to przeciż nic złego :) nie bedziemy pytać sto razy jedno i to samo tylko zobaczymy w tabelce :)

mychakruszyna, Ania91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój termin porodu 05.10, wizyta 29.02 :)

Już 4 strony! :)

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna_89 wrote:
    Melduje się i ja :) tp. 09.09.16

Ja jestem cały czas w szoku.. czuj się głupio ,że dałam się tak nabrać..mieszkam w Holandii i blair pisała,że w przyszłym tygodniu mnie odwiedzi , bo będzie z wizyta u rodziny....masakra....

Szkoda, że afera już wybuchła, ciekawe jak by z tego wybrnęła ;)

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Ja uważam że tabelka powinna zostać. Haneczka włożyła w to dużo pracy. A takie informacje to przeciż nic złego :) nie bedziemy pytać sto razy jedno i to samo tylko zobaczymy w tabelce :)

Też tak myślę, że może zostać. Ja planuję na zdjęciu usg zasłonić tylko nazwisko to będzie można porównać, że na pewno moje ;)
    bo następne to nie wiem kiedy będę miała i czy w ogóle dają (przypominam mieszkam w UK)

Ania91 lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Szkoda, że afera już wybuchła, ciekawe jak by z tego wybrnęła ;)
    no już pisała coś przecież że chora jest i do lekarza idzie i nie wie czy pojedzie.
    Ale kij z nią, już olejmy to na tym wątku, żeby nie wprowadzać złych energii hehe

Bee85, Gumcia, żabka04, Justyna_89, Cordy, Ania91, mychakruszyna, maluutka90, magdallena69, mmargol lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś mega aktywna nie byłam na starym wątku, zwłaszcza na samym początku, bo stresowały mnie historie o stratach. Swoich danych też nie podawałam, bo chciałam zachować anonimowość. Na wrzucanie zdjęć z usg raczej się nie zdecyduję, bo to dla mnie świętość, z co jest wrzucone w sieć może być wykorzystane bez naszej wiedzy, jak pokazuje życie. Jeśli Wam to moje podejście nie przeszkadza, to będę tu chętnie zaglądać :-) W nadziei, że już koniec niemiłych niespodzianek...

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    no już pisała coś przecież że chora jest i do lekarza idzie i nie wie czy pojedzie.
    Ale kij z nią, już olejmy to na tym wątku, żeby nie wprowadzać złych energii hehe[/QUOTE.

masz racje.Myśle,że to była osoba podstawiona z portalu belly.zawiodłam się na tej stronie.zostaje tutaj Dla Was,bo wiem,że mogę liczyć na Wasze wsparcie i pomoc.
    nie wykupie żadnych abonamentów , diet itp. choć już miałam taki zamiar,ale nie będę płacić oszustom

ckaigox17mdp9efq.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Ja jakoś mega aktywna nie byłam na starym wątku, zwłaszcza na samym początku, bo stresowały mnie historie o stratach. Swoich danych też nie podawałam, bo chciałam zachować anonimowość. Na wrzucanie zdjęć z usg raczej się nie zdecyduję, bo to dla mnie świętość, z co jest wrzucone w sieć może być wykorzystane bez naszej wiedzy, jak pokazuje życie. Jeśli Wam to moje podejście nie przeszkadza, to będę tu chętnie zaglądać :-) W nadziei, że już koniec niemiłych niespodzianek...

Rozumiem Cie,
    ja też nie często się odzywam.
    normalne,że każda z Nas ma normalne realne życie prace, rodzine, problemy.
    dziwiłam się własne kiedy blair ma na to wszystko czas

ckaigox17mdp9efq.png
  • Judy Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! Jeszcze JA!!
    TP 08.09.2016 - mała zmiana
    następne badania to prenatalne 23.02. :-)

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co było a nie jest nie piszę się w rejestr :)))))

Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny ograniczę moje wpisy ale jeszcze jedno pytanie...mimo ze strasznie durne to wolę zapytać...na suwaczku pisze ze jestem w 10 tygodniu..właściwie od dziś...natomiast na belly pisze ze 11tydz(10tyg 0 dni)...to ogólnie mówi się ze jestem w 10 czy 11? Bo 11 dopiero się zaczął...
    Jesteś w 11 tyg:)

Melduje się!

mychakruszyna lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju nowy wątek i 4 str a dopiero nadrobiłam stary. Mam przez Was zaległości w pracy. Dane nadrobię później.
    Od wczoraj przyszły do mnie mdłości, hurra:)

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jeju nowy wątek i 4 str a dopiero nadrobiłam stary. Mam przez Was zaległości w pracy. Dane nadrobię później.
    Od wczoraj przyszły do mnie mdłości, hurra:)

Nieee, ja nie chcę mdłości! A trochę się Tobą sugerowałam bo też nie masz objawów i "starsza" ciążą jesteś.. :(
    wiem, każda ciąża inna eh, ale teraz jak ich nie dostanę to zacznę się martwić :P

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie haneczka? Byle nie skasowali wątku zanim reszta dziewczyn sie zorientuje!
    Idę walczyć ze zdjęciami:)

A tak jeszcze odnośnie pomyłek badan.. Jak mój Kacper miał 4 latka to miał zapalenie cewki moczowej. Oddałam jego mocz do diagnostyki i jak dostałam wyniki to prawie zawału dostałam! Jak to określił lekarz - stan agonalny.... A moje dziecko nic: biega, cieszy sie... Dziewczyny co ja wtedy przeżyłam, szkoda gadać. Ponowiłam badanie i wyszło szydło z worka, ze pomylili wyniki. Jak ja tam wpadłam... Piekło na ziemi im urządziłam:)

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedno: pisze do Was z tableta i on często wstawia mi męskie koncówki (szowinista pieprzony) ale to nie znaczy ze jestem płci męskiej... Ta w avatarku to ja:)

maluutka90, mmargol lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • ovulinka Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się melduję.

Ale się ostatnio działo !

uwo9yx8d84qciak0.png
    Marzec 2015 - poronienie 11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :) może nie odzywam się zbyt często, ale chętnie będę Was dalej podczytywać, razem razniej, choć jestem ciągle w szoku oo tym, co tutaj zaszło.
    Też nie jestem za wstawianie zdjęć, w sumie od początku nie wstawialam i jeśli pozwolicie to nie chce tego zmieniać :)
    Termin porodu 14.09.
    Kolejna wizyta prenatalne 02.03.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Nieee, ja nie chcę mdłości! A trochę się Tobą sugerowałam bo też nie masz objawów i "starsza" ciążą jesteś.. :(
    wiem, każda ciąża inna eh, ale teraz jak ich nie dostanę to zacznę się martwić :P
    Ale spokojnie to takie mdłości pikuś, nie to zżeby mnie do wymiotów prowokowały. Ja w porze obiadowej mam taki bukiet zapachów w pracy, każdy je co innego, że i Ciebie by zemdliło;)

Bee85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:29

• MalaKropka Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja tu jestem nowa, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie ;) mieszkam w uk a termin mam na 18 wrzesnia.

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ