WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dzis musiałam od sasiadki pozyczyć 100zł, bo niespodziewanie zapowiedział sie kurier z butami męża a ja nie miałam gotówki
no ale jak to Piter-biegał od drzwi do drzwi a ja w pełnej okazałości...
no i wieczorem mąż kasę oddał a sasiadka spytała, czy ja w ciązy? to teraz już wszyscy będą wiedzieli -
nick nieaktualnyNo i dobrze kamcia niech już wiedzą teraz mogą hahahahah
Szybko się skapneli.
My od urodzenia używamy linomag a+e.
Od dady mieliśmy uczulenie oparzenia taka pokrzywa aż po boczki ale to jak się urodził i wróciliśmy do domu.
Pieluch dwie paczki zawiozlam do szpitala gdzie rodzilam żeby mieli dla dzieciaczkow.
Ajrin najwidoczniej Igi ma wrażliwa skórę być może jest ten jeden na x na który tak ten krem zadziałał.
Życzę aby jutro była dupka piękna.
A ty mamuśka teraz odpoczywaj obejrzyj jakiś filmik może kąpiel 3XS i pizza z chili hihi
A jutro masz się śmiać! -
nick nieaktualny
-
Żabka
Ja tez nie zawsze mam cierpliwość...i tez zostawiam ja tak na ziemi...niech się wykrzyczy...
Jak Ci przejdzie to możesz przyjść.
Ale najbardziej mnie denerwuje ze ona nie ma żadnej cierpliwości czy jak to nazwać.
No wychodzimy z klatki j są schody. Wiec biorę ja na ręce tylko żeby ze schodów znieść - a ta się drze i macha nogami - całe osiedle ja słyszy...po czym stawiam ja na ziemi już na chodniku i wszystko Ok
Czy nie może jak wszystkie dzieci po prostu dać się znieść i nie drzeć się ??
I tak samo No chce jeść wiec jej nakładam do miseczki - to się drze - mówię zobacz nakładam ci już...
Nie może poczekać jak inne dzieci spokojnie ??
Może za dużo wymagam ..?
Ajrin
Współczuje bardzo sytuacji z mamakurczę No ale żeby kremem do rak ?? Ja nawet sobie na ręce nie nakładam kremu do rak takiego standardowego jo chyba skóra by ki zlazła i miałabym mega uczulenie
No ale wiadomo mama chciała dobrze
U nas jak Zosia miała problemy z kupa (zanim się zorientowałam ze to od mleka) i miała straaaasznie kwasn ekipy to raz aż miała rany na pośladkachnormalnie rany
U nas żadne kremy nie sprawdziły się tak jak talk zwykły - u nas przynajmniej
Kamcia
Noooo to teraz przynajmniej sąsiadki będą mieć o czym gadać !!!hehhe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDaeiah jednym słowem to ująć Zosia chce sama schodzić, nałożyć.
Cierpliwości życzę każdej z nas przed nami bardzo ciężki etap sprawdzian z cierpliwości i wytrwałości.
Ps ja już się boję bo go nie lubię
Ale trzeba to przetrwać.
Dobrze ze mamy siebie i nawzajem możemy się wspierać. -
Żabka
Pobili dniach zeszła wysypka po tej witaminie C?
Zośka nadal ma...
Tzn na brzuszku już prawie nie ma ale za to ma na nogachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 20:01
-
U nas z pupa problemow racze nie ma o ile robi 4 kupy max. Niestety Igi tyle.kup standardowo robi ale jak juz jest z 7 kup a ida niestety zeby wiec kupy takie ze kilka sekund i tylek czerwony. Ja stosuje krochmal i u nas sie sprawdza jak tylko zaczyna sie czerwona pupa. No pewnei dziadkowie za późno pieluche zmienili i stąd smarowanie pupy ja mam linomag ale jakoś nie stosuje codziennie bo tego ni wymaga.
-
oj
jutro na pewno pójdą ploty
mnie nie zapytała, pewmoe taktownie założyła, że mogłam w brzuchu przytycmęża wypytała, mąż-papla gadał
także tego od jutra fala ruszy...a mysle, ze póki kurtka zimowa, nikt by nic nie wiedział
u nas takich (jeszcze?) histerii nie ma, pokrzyczy, połacze, ale ja doslownie wychodze i wołam krzycz głośniej...
ale dziś w markecie mały krzyczał swoje a i e (oststnio tak na całego samogłoski wymawia np e po tym jak nakrzycze na męza; ja krzycze to zaraz Piotrek e, e , e takie krótkire ale głośne)
no i sobie cwiczy glosik, a jakiś facet do mojego męza, że ma dziecko uspokoićwiecie, zatkało, ale mój mąż też wybuchowy, dziś kasjerka zareagowała, ze dziecko nic takiego nie robi
odp że jego syn tak nie krzyczy, mój że mu zatem wspólczuje
kiedyś pijaczyna z takim samym tekstem do męża wyskoczył (mły nie płakał, nie krzyczał, swoje gadał na głos),kasy pełne ludzi, i jak ten pijaczyna zawołał: panie, zrób coś z tym dzieckiem mój odp, że zaraz toba mogę coś zrobićwszyscy się śmiali
facet się zamknał...ale zobaczcie jak facet facetowi pod górkę
-
A pizza byla lagodna za to dowalilam ketchupu mega ostrego
Ale 3xS nie dzis bo M zdycha bardziej niż ja.
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka
Pobili dniach zeszła wysypka po tej witaminie C?
Zośka nadal ma...
Tzn na brzuszku już prawie nie ma ale za to ma na nogach
Na pewno nie po paru dniach zeszła.
Nie powiem ci po ilu bo nie pamiętam dłużej niż 1 tydzień.
A ona nic nie zjadła?
Coś co miało mleko np w zlobju?
Wit c nie można przedawkowac bo ja się wydala wraz z moczem.
Tak mi każdy ze znajomych co daje mówi. -
Żabka
Ale mówisz ze Robert miał te wysypkę po wit c według Ciebie nie ?
Aha czyli może jeszcze jej zejdzie
Bo nie wiem czy iść z nią do lekarza - nie ma goraczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka
Ale mówisz ze Robert miał te wysypkę po wit c według Ciebie nie ?
Aha czyli może jeszcze jej zejdzie
Bo nie wiem czy iść z nią do lekarza - nie ma goraczki
Mój miał wysypke od dawki toksycznej w sobie bo mu przedawkowalam ale Wit d.
My Wit c nie dajemy.
A dajesz jej wapno?
Spróbuj z wapnem. -
szok i dla mnie
ja to bym się cieszyła, ze Piotrek tak ćwiczynawet nie przyszłoby mi do glowy go uciszać, w domu krzyczy, dzis biegajac od drzwi do drzwi do sąsiadki krzyczał
najlepsze jest to jego e, e, e zaraz po tym jak ja opierdzielam męza
a to jakoś inaczej intonuje
ale to facet do facetabez płaczu, histerii, dziecko się cieszy i woła
mój wybuchowy, ma hamulce bo jest z dzieckiem...ale by nie podarował sam na sam -
Uf udało się nadrobić
Ajrin współczuję dla Igusia ja dlatego mojej mamie powtarzam nie pudruj a ona i tak swoje oby szybko zeszło
Ja dziś w aptece patrzyłam na emolienty bo słabo się jej ta skóra poprawia ale jeszcze się wstrzymał bo nie wiem czy meddiderm czy emolium ?
Wcdzuen była moja babcia więc nie było tak źle ale od 6 jestem na nogach i już padam także ze spacery nici może do biedronki pojedziemy jakieś zakupy ? Pewnie za trzy minuty ładne
Natka a ty gdzie ?
Już nie pamiętam reszty i muszę jeszcze raz czytać ale to później bo Pola skończyła jeść i idę ks do łóżeczka dac
-
Skali a probowals cos lagodnego typu oliwka hipa ktora jest na bazie oleju migdalowego albo olej kokosowy? Emolienty to już wiekszy kaliber jak nic lagodNego naturalnego nie pomaga.
Poczytaj na sroka jesli masz chwile ona fajnie sklady analizuje.
Wzięłam apap idę zaraz spać padam dziś boje sie że nocka bedzie znowu straszna a jitro nie wim co zastane na pupci. -
Kamcia co za typ to ja jeszcze tak nie mialam a Igi ma histerie średnio raz na tydzień nie jest to noń stop raczej to próby na ile.mogę sobie pozwolić wymuszac. Ale my sie nie uginamy trudno zwymiotuje boli mnie wszystko wewnetrznie jak slysze ten płacz ale wiem ze to wymuszanie krzywdy mu nie robimy.