WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Histerie bywają jak mąż w domu-od niego da się wymusić...z mamą latwo nie jest...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Pięknie dzieciaczki razem wyglądają, a Pola przesłodka.

Żabka
    Robercik ładnie wygląda po fryzjerze.

Ajrin
    Szkoda że akurat w święta musisz już iść do szpitala i jeszcze czekać 2 dni na cc. Dziwne mają zasady, ale i tak dobrze że śniadanie wielkanocne zjecie wszyscy razem.
    A z pupą Igusia będzie dobrze, maść pomoże i jutro nie będzie śladu.

Kamcia
    Ale gbur w tym sklepie, przecież Piotruś grzeczny i spokojny a ten się czepia. Nie dziwię się że mąż się wkurzył.

Antoś od rana dzisiaj robił histerie o wszystko, nic mu nie pasowało, chyba się nie wyspał. Po południu też marudził i szybko odleciał w łóżeczku.

Byłam dzisiaj u mojego lekarza na usg połówkowym na nfz i wszystko jest ok, Natalka zdrowa, wszystkie narządy prawidłowe, ułożona jest głową do góry i waży 478g :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 21:37

Pysiaczek89, AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta bardzo fajne zdjęcie pamiatkowe gratulacje :)

marta258 lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratulacje ale ten czas leci

Ajrin nie próbowałam bo nie chcę jej smarować położna nie kazała żadnej oliwki e sobotę ma być to się wstrzymam jutro poczytam u sroki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaapomniałam wczoraj dodać, że dzis diabetolog...
    już wstałam :)
    a za oknem śnieg...cholera

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nie mów ze do was snieg zawitał :)
    My juz od 20 min nie spimy nocka dziwna ale od 11 Igi spal bez placzu.
    Pupa lepiej ale jest bardzo szorstka i nadal jest ten bialy nalot. Noc dzis musze bardzo uwazac na kupy oby ich za duzo nie było jak cos z golym tylkiem bedzie latal chociaz w chorobie to słabo widze.
    A nocka dziwna bo o 10 taki placz nie chcial.zasnac budzil sie co chwila M sie do niego położył no i nastala cisza. Po 30 min poszłam sprawdzić co i jak i slysze chrapanie M i Igusia śpią razem w jego łóżku ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd5fb1537d8c.jpg
    No jest
    U nas nawet wiecej
    Samochód odsniezalam

Dariah lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstałam o 5:30 z zamiarem prysznica a postęp posprzrac w komodzie niestety tylko prysznic się udało bo potem Szymek zaczął się kręcić i zaraz ok 7 wstał i dupa do tej pory włosów nie wysuszylam

Dziś ma szwagierka przyjechać

Kamcia kciuki za cukry u nas zima już ponad tydzień i trzyma ale już od wczoraj na plus temp i weekend ma być ciepły

W sobotę chciałabym pojechać do galerii ale nie wiem czy się uda

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nicka średnia, Zosia co popłakiwała...budziła się..nie wiem dlaczego.
    Rano bez humoru i płacz o wszystko.... super !
    Dzisiaj w żłobku maja zdjęcia ;)

Kamcia,
    Hehe u nas tez wlansie pada śnieg tak o! Na wiosne ;)

Marta,
    Śliczne zjdecir Natalki !! I najważniejsze ze wszystko jest Ok ;) teraz niech mała rośnie ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śnieg stopniał :D jak to u mnie bywa :d
    mam nerwa juz po każdej wizycie, ale mnie wszyscy wkurzaja...niech sie wypchają!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe
    położna środowiskowa byla :) nie musiałam się zgłaszać bo miała moje namiary z poradni :) spoko babka więc szybko i sparwnie, karta ciązy założona
    no ale jak zwykle mnie zastała w gaciach i bałagan w salonie (piotrus piłeczki, szuflade i karafki powywalał-jak co dzień)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia czepiaja sie wagi? Ee nie orzejmuj sie dzieckonrosnie więc nie ma co a ty jesz wiec nie glodzisz się.

Igi spi moge napisać ale sama zaraz ide spać albo chociaz poleżeć. Z pupa lepiej byla jedna kupa dlatego póki co bez dramatu myje krochmalem i smaruje oliwka mogldalowa. A przed drzemka latal w pokoju bez pampka i siadal na nocniczek ale przez 3o min nic nie zrobił. Mam zasikanego oampka wiec pewnie wysikal przed.
    No i dziś usypianie normalne bez protestu położył sie i po 10 max 15 min zasnął nie wim kiedy bo siedzialam obok ale nie patrzyłam.
    u nas też pada lekko śnieg lekko bo przez jakies 5 min padaly taki duze platy sniegu ale w niewielkiej ilości smiesznie to wygladalo jakby piórka lecialy z nieba ale sladu nic a nic po sniegu nie tzn lezy stary snieg miejscami gdzie sie jeszce nie stopil.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też już śladu śniegu nie ma :) pada deszcz ze śniegiem choć podobno u męża biało

Dokładnie ajrin
    Waga!!!mam przytyc choć 3 kg
    No ale Patryk wręcz bardzo duży, ja jem, głodna nie chodze, grzesze przecież, więc jak?? Nawet diabetolog mówiła żeby chalwe podjadac jesli cukry mi pozwolą (jakaś słodycz a kaloryczna)
    Nawet nie chce mi się o tym z lekarzami gadać. Tak działa dieta. I nie sam fakt co jem(bo jem boczki a nie chude wedliny, jem codziennie owoce i podjadam słodkie) ale że jem regularnir. Przecież 4kg spadły w pierwszym cyklu starań...bo już dietę wprowadzalam...popsulo mi to humor. Pogoda nie sprzyja. Ale lekarke naprawdę mam super.
    Piotrek zasypia albo już zasnął...wstał o 8:30 więc nawet wcześniej go nie kladlam. Sąsiadki głośno gadają na klatce schodowej. Mogłyby już skończyć.
    Mam taką zagwozdke. Z Piotrusiem karuzela do łóżeczka to bylo must heave...ba!do dziś uzywa jej 2x dziennie...kupiłam taka z myślą ze ewentualnie kolejne dzieciątko odziedziczy :) a nie odziedziczy bo w użyciu :D Piotruś zasypia w totalnych ciemnościach przy tej karuzeli a dokladnie projektorze(karuzela stoi na polce i podswietla sufit) z melodia...macie coś ciekawego w zamian? Tzn właśnie taki grajacy projektor?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, niech Natalka rośnie zdrowo :)

U nas ocieplenie czyli 5 stopni na plusie i zero śniegu, teraz zapowiadają że będzie trochę lepiej z pogodą, oby bo już nie mogę się doczekać wiosny.

Antoś obudził się zdecydowanie za wcześnie tzn znowu o 6:20, coś mu się przestawia z tym wstawaniem. Zobaczymy co będzie po zmianie czasu na letni a to już w ten weekend. Teraz ma drzemkę więc ja korzystam z wolnego i jem pyszne ciasto :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no
    ten weekend
    zakładałam następny :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja walczę z firmą od laptopa i od TV mają zaraz dzwonić żeby pomóc podłączyć sprzęt nowy.
    Dużo by gadać.
    Mąż tu sam próbuje i widzi ze kabel nie taki czuje będzie się działo.

U nas pruszy śnieg :-(

Kamcia poszukaj projektor na allegro wpisz hipcio/hipopotam ja mam fioletowy w j. Francuskim.
    Sprzedalabym ci ale.....chyba jeszcze nie mogę :-)

Z mężem się pogodzilam.

Później was nadrobie.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko
    własnie chodzi o zamiennik z obrazkami
    a ten hipcio ma gwiazdki?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chciał mnie wykończyć jeszcze szawagierla z moim chrzesnuakiem jak on się drze zawsze marudzi a bo żeby a bo szczepienie chyba jeżdżę go nie widziałam żeby nie naruszył a ma taki głos donosny masakra

Ale szyma śpi pola też przy cycku usnela nawet mi się udało na budowę podjechać bo spali i zostali z dziadkiem

Może koleżanka na kawę wpadnie ale cel to muszę znaleźć wózek bo jestem uwięziona w domu

Kamcia dziecko rośnie to najwZnuejsze ja jak byłam w szpitalu to się bałam ze przytyje bo nagle zero ruchu a 0.5 kg przez miesiąc miałam dzięki temu że jadłam szpitalne posiłki czyli regularnie a w domu to mega ciężko o regularnosc

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    zabko
    własnie chodzi o zamiennik z obrazkami
    a ten hipcio ma gwiazdki?

Tak są gwiazdki, pół kreski zaokraglonej tam ustawiasz.
    Zobacz na YouTube może jest filmik.

Kurcze nie mogę Ci teraz nawet spr bo ogarniam Roberta i lecę po werke

Nic nie załatwię do póki nie będzie laptopa bo tam muszę podpiąć kabel neta i po kolei się robi..
    Dalej bez tv

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem od zawsze regularnie i zawsze jem max godzine po wstaniu sniadanie. A jednak z waga walcze cale zycie.
    Kiedys trafilam na fajnego lekarza ktory dobrze mi to wytlumaczyl ze u mni jako osovy ktora trenowala i to intenswywniw pływanie jest jak u sportowcow pozniej problem jak siw ograniczy ruch bo organizm potrzebuje i jest nauczony robienia zapasów a doety tylko spowolnily metabolizm i nasilily ten proces.
    Będę walczyć po ciąży aby wrócić do formy. Chwilowo to ja sie coraz gorzej czuje :/

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 4029 4030 4031 4032 4033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ