WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali
Pięknie dzieciaczki razem wyglądają, a Pola przesłodka.
Żabka
Robercik ładnie wygląda po fryzjerze.
Ajrin
Szkoda że akurat w święta musisz już iść do szpitala i jeszcze czekać 2 dni na cc. Dziwne mają zasady, ale i tak dobrze że śniadanie wielkanocne zjecie wszyscy razem.
A z pupą Igusia będzie dobrze, maść pomoże i jutro nie będzie śladu.
Kamcia
Ale gbur w tym sklepie, przecież Piotruś grzeczny i spokojny a ten się czepia. Nie dziwię się że mąż się wkurzył.
Antoś od rana dzisiaj robił histerie o wszystko, nic mu nie pasowało, chyba się nie wyspał. Po południu też marudził i szybko odleciał w łóżeczku.
Byłam dzisiaj u mojego lekarza na usg połówkowym na nfz i wszystko jest ok, Natalka zdrowa, wszystkie narządy prawidłowe, ułożona jest głową do góry i waży 478gWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 21:37
Pysiaczek89, AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Marta bardzo fajne zdjęcie pamiatkowe gratulacje
marta258 lubi tę wiadomość
-
Kamcia nie mów ze do was snieg zawitał
My juz od 20 min nie spimy nocka dziwna ale od 11 Igi spal bez placzu.
Pupa lepiej ale jest bardzo szorstka i nadal jest ten bialy nalot. Noc dzis musze bardzo uwazac na kupy oby ich za duzo nie było jak cos z golym tylkiem bedzie latal chociaz w chorobie to słabo widze.
A nocka dziwna bo o 10 taki placz nie chcial.zasnac budzil sie co chwila M sie do niego położył no i nastala cisza. Po 30 min poszłam sprawdzić co i jak i slysze chrapanie M i Igusia śpią razem w jego łóżku -
A ja wstałam o 5:30 z zamiarem prysznica a postęp posprzrac w komodzie niestety tylko prysznic się udało bo potem Szymek zaczął się kręcić i zaraz ok 7 wstał i dupa do tej pory włosów nie wysuszylam
Dziś ma szwagierka przyjechać
Kamcia kciuki za cukry u nas zima już ponad tydzień i trzyma ale już od wczoraj na plus temp i weekend ma być ciepły
W sobotę chciałabym pojechać do galerii ale nie wiem czy się uda
-
U nas nicka średnia, Zosia co popłakiwała...budziła się..nie wiem dlaczego.
Rano bez humoru i płacz o wszystko.... super !
Dzisiaj w żłobku maja zdjęcia
Kamcia,
Hehe u nas tez wlansie pada śnieg tak o! Na wiosne
Marta,
Śliczne zjdecir Natalki !! I najważniejsze ze wszystko jest Okteraz niech mała rośnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
hehe
położna środowiskowa bylanie musiałam się zgłaszać bo miała moje namiary z poradni
spoko babka więc szybko i sparwnie, karta ciązy założona
no ale jak zwykle mnie zastała w gaciach i bałagan w salonie (piotrus piłeczki, szuflade i karafki powywalał-jak co dzień) -
Kamcia czepiaja sie wagi? Ee nie orzejmuj sie dzieckonrosnie więc nie ma co a ty jesz wiec nie glodzisz się.
Igi spi moge napisać ale sama zaraz ide spać albo chociaz poleżeć. Z pupa lepiej byla jedna kupa dlatego póki co bez dramatu myje krochmalem i smaruje oliwka mogldalowa. A przed drzemka latal w pokoju bez pampka i siadal na nocniczek ale przez 3o min nic nie zrobił. Mam zasikanego oampka wiec pewnie wysikal przed.
No i dziś usypianie normalne bez protestu położył sie i po 10 max 15 min zasnął nie wim kiedy bo siedzialam obok ale nie patrzyłam.
u nas też pada lekko śnieg lekko bo przez jakies 5 min padaly taki duze platy sniegu ale w niewielkiej ilości smiesznie to wygladalo jakby piórka lecialy z nieba ale sladu nic a nic po sniegu nie tzn lezy stary snieg miejscami gdzie sie jeszce nie stopil. -
U nas też już śladu śniegu nie ma
pada deszcz ze śniegiem choć podobno u męża biało
Dokładnie ajrin
Waga!!!mam przytyc choć 3 kg
No ale Patryk wręcz bardzo duży, ja jem, głodna nie chodze, grzesze przecież, więc jak?? Nawet diabetolog mówiła żeby chalwe podjadac jesli cukry mi pozwolą (jakaś słodycz a kaloryczna)
Nawet nie chce mi się o tym z lekarzami gadać. Tak działa dieta. I nie sam fakt co jem(bo jem boczki a nie chude wedliny, jem codziennie owoce i podjadam słodkie) ale że jem regularnir. Przecież 4kg spadły w pierwszym cyklu starań...bo już dietę wprowadzalam...popsulo mi to humor. Pogoda nie sprzyja. Ale lekarke naprawdę mam super.
Piotrek zasypia albo już zasnął...wstał o 8:30 więc nawet wcześniej go nie kladlam. Sąsiadki głośno gadają na klatce schodowej. Mogłyby już skończyć.
Mam taką zagwozdke. Z Piotrusiem karuzela do łóżeczka to bylo must heave...ba!do dziś uzywa jej 2x dziennie...kupiłam taka z myślą ze ewentualnie kolejne dzieciątko odziedziczya nie odziedziczy bo w użyciu
Piotruś zasypia w totalnych ciemnościach przy tej karuzeli a dokladnie projektorze(karuzela stoi na polce i podswietla sufit) z melodia...macie coś ciekawego w zamian? Tzn właśnie taki grajacy projektor?
-
Dziękuję dziewczyny, niech Natalka rośnie zdrowo
U nas ocieplenie czyli 5 stopni na plusie i zero śniegu, teraz zapowiadają że będzie trochę lepiej z pogodą, oby bo już nie mogę się doczekać wiosny.
Antoś obudził się zdecydowanie za wcześnie tzn znowu o 6:20, coś mu się przestawia z tym wstawaniem. Zobaczymy co będzie po zmianie czasu na letni a to już w ten weekend. Teraz ma drzemkę więc ja korzystam z wolnego i jem pyszne ciasto
-
nick nieaktualnyJa walczę z firmą od laptopa i od TV mają zaraz dzwonić żeby pomóc podłączyć sprzęt nowy.
Dużo by gadać.
Mąż tu sam próbuje i widzi ze kabel nie taki czuje będzie się działo.
U nas pruszy śnieg
Kamcia poszukaj projektor na allegro wpisz hipcio/hipopotam ja mam fioletowy w j. Francuskim.
Sprzedalabym ci ale.....chyba jeszcze nie mogę
Z mężem się pogodzilam.
Później was nadrobie. -
Mój chciał mnie wykończyć jeszcze szawagierla z moim chrzesnuakiem jak on się drze zawsze marudzi a bo żeby a bo szczepienie chyba jeżdżę go nie widziałam żeby nie naruszył a ma taki głos donosny masakra
Ale szyma śpi pola też przy cycku usnela nawet mi się udało na budowę podjechać bo spali i zostali z dziadkiem
Może koleżanka na kawę wpadnie ale cel to muszę znaleźć wózek bo jestem uwięziona w domu
Kamcia dziecko rośnie to najwZnuejsze ja jak byłam w szpitalu to się bałam ze przytyje bo nagle zero ruchu a 0.5 kg przez miesiąc miałam dzięki temu że jadłam szpitalne posiłki czyli regularnie a w domu to mega ciężko o regularnosc
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabko
własnie chodzi o zamiennik z obrazkami
a ten hipcio ma gwiazdki?
Tak są gwiazdki, pół kreski zaokraglonej tam ustawiasz.
Zobacz na YouTube może jest filmik.
Kurcze nie mogę Ci teraz nawet spr bo ogarniam Roberta i lecę po werke
Nic nie załatwię do póki nie będzie laptopa bo tam muszę podpiąć kabel neta i po kolei się robi..
Dalej bez tv -
Ja jem od zawsze regularnie i zawsze jem max godzine po wstaniu sniadanie. A jednak z waga walcze cale zycie.
Kiedys trafilam na fajnego lekarza ktory dobrze mi to wytlumaczyl ze u mni jako osovy ktora trenowala i to intenswywniw pływanie jest jak u sportowcow pozniej problem jak siw ograniczy ruch bo organizm potrzebuje i jest nauczony robienia zapasów a doety tylko spowolnily metabolizm i nasilily ten proces.
Będę walczyć po ciąży aby wrócić do formy. Chwilowo to ja sie coraz gorzej czuje