WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zabko
trochę się boję ze gwiazdki może to być za mało, tak ma obrazki (sowki, żyrafy i małpki)
ale przy okazji sprawdzę na necie
ajrin
ja rozumiem metabolizm sportowca...mówiłam dzis diab że ja z tych co normalnie waża poniżej 50...rzucenie palenia zrobiło swoje...
masz prawo czuc sie gorzej
mi tez nie jset dobrze...pewnie pora wstawania, pogoda i nerwy...do tego czekam na tego chłopca, albo telefon od niego, ze nie przyjdzie...nigdy sie nie spoźniał, mieszka w bloku obok, ale wkurza mnie nie fakt, ze od poniedziału go nie ma, ale co raz później daje znać... -
Nmnie przeziebienie totalnie rozklada do tego to co robi Igi rece opadaja ale dziś tak mnie brzuch boli ze nie zwracam na to uwagi trudno nabije sobie guza moze sie nauczy? Serio on chce abym za nim latala wiec broi.
Obiadem gardzi zupe zjadl przed drzemka. Kupy brak chyba dlatego ze rano zjad 2 kostki gorzkiej czekolady a po zupoe dalam 3
A to mój urwis z dziś
[url=
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:41
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Ja to bym chyba zawału serca dostała na takie wybryki !!
Ale Igus ładny urwis !
Kamcia,
Nie przejmuj się gadaniem ! Stosujesz dietę należycie i dbasz o siebieto najważniejsze !
A do tego Patryczek pięknie rośnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dla Cioci Kamci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 22:24
kamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah, sliczna fotka a jaki usmiech
Skali u nas ostatnio karton resorakow jest najbardziej zajmujacy. Sa to stare resoraki mojego brata spora kolekcja wiec ma co wyrzucac jezdzic i majstrowac niektore maja drzwi otwierane klapy.
Na domiar złego padł na piec nie mamy cieplej wody ani ogrzewania
Jutro jedziemy do teściów na weekend bo ja musze sie wykurowac to nie przelewki za tydzień praktycznie szpital.
Mam taki balagam w domu ze masakra ale ni ma jak z Igim ogarniać a i sił brak chorba mnie coraz bardziej rozklada M też brzmi nie najlepiej. -
Kamcia wole tego uniknac do dziś pamietam jak koleżanka miala kaszel po cesarce mowi ze ból masakra bala sie ze ja rozerwie.
-
Dariah
Śliczna Zosieńka, taka radosna
Ajrin
Ale Iguś rozrabiaka, wszędzie wejdzie. Antoś też mały łobuziak, aż strach zostawić go samego.
Skali
Antoś najbardziej z zabawek lubi klocki i książeczki tylko że najlepiej jak się z nim siedzi. Sam najdłużej bawi się kabelkami i sznurkami
-
Kamcia
Dziekuje, ze pytasz. Czuje sie calkiem niezłe, czasami mam twardnienia brzucha, ale na tym etapie, to chyba juz w normie? W poniedziałek, mam na szczescie wizyte, to gin wszytsko skontroluje, bo ogolnie troche stresuje mnie to, ze niby miałam mieć zwiększona wydzieline itp, a ja wrecz mam mniej niz bez pessara i juz sobie wkręcam, ze pewnie złe sie ułożył i ta wydzielina nie ma jak spływać
A jak tam u Was?
Ajrin
Trzymam kciuki, zeby sie samo rozkręciło!Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Witajcie po całkiem dobrej nocce.
Właśnie zaprowadziłam Zosię do żłobka
KurcE powiem Wam ze nadal ma te krostki na nogach, na tułowiu już nic a na nogach ma, i są stare już suche ale s si nowe. I to taknawet wyglada bardziej jak grudki... pamietam ze ja tak kiedyś miałam alergicznieale od czego kna ma i czeku tylko na nogach???
Jeśli chodzi i zabawki to u nas klocki różne (mega bloks to hit ale ma tez inne i tezę lubi),
ma wieze janod ale to sie bawi we wkładaniem Miskow do tych kartoników,
bawi sie misiami (wkłada do janoda lub kładzie na ziemi jeden obok drugiego i je przykrywa kolderkaki)
Książeczki - aktualnie Pucio lub ma francuska taka ze zwierzakami
No i garnki i narzędzia kuchenne
I klamerki - oj tak !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡