WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nocka średnia..
Uczulenie dalej na nogach...swędzi ja to...w poniedziałek myśle ze pójdę z nią dl lekarza.
Właśnie siedzę i czekam u fryzjera - muszę sobie zrobić maskę / saunę ho włosy tragiczne
Natka,
Super !!!! Rezerwuje terminbliżej terminu daj mi znać o której dokładnie będziesz
Ale fajnie !!! Wreszcie !!!
Żabka,
Zośia za rączkę nie pójdzie...a gdzie!! Nie ma opcji
Ale wielkie gratulacje dla Robercika za piękny spacer !!
Kamcia,
Współczuje Ci bardzo ;( a nie ma nic co lekarz mógłby Ci przepisać co by Ci pomogło ? ;(żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
dariah
lekarz w czwartek
a tak szczerze to za bardzo bez lekarza ta w aptece nie chciała mi pomóc...hemoroidy mam/miewam od kilku lat, nie pmagaja...to taka reakcja zwrotna-zaparcia powodują hemoroidy...hemoroidy powodują blokade psychiczną no i ból
najbardziej bałam się parcia co by pęcherz płodowy nie pękł...nie woedziałam czy juz sikam, czy to wody...masakra...to chyba nawet więcej niż zaparcia
i przepraszam za szczegóły
maly już chyba usnął, planujemy jechać do galerii, żeby się uspołeczniać i żeby wydać 100zł dla kuponu za 50 złja sobie nic nie kupuję, w ciązy nigdy nie kupuję, samochód zatankowany i to najważniejsze
ruch przy zaparciach też wskazany -
Kamcia probowalas te czopki ? Ona są naprawdę dobre.
Mam małego zarloka, właśnie była położna Pola waży 4320 ma 3 tygodnie, waga urodzeniowa 3390 a najniższa jej waga w dniu wypisu ze szpitala 3130 także muszę ją zapisać na fitness. Moje cycki już płaczą heheNatka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali89 wrote:Kamcia probowalas te czopki ? Ona są naprawdę dobre.
Mam małego zarloka, właśnie była położna Pola waży 4320 ma 3 tygodnie, waga urodzeniowa 3390 a najniższa jej waga w dniu wypisu ze szpitala 3130 także muszę ją zapisać na fitness. Moje cycki już płaczą hehe
wczoraj ich nie było, zamówiłam, mąz właśnie zszedł do apteki
brawo dla małego ssaczkaśliczny przyrost
sama wiem, jaki to komfort psychiczny
a z twoimi cyckami? -
nick nieaktualnyKamcia tule.
Jedź tak ruch wskazany.
Nie przejmuj się szczegółami.
Ja tak po porodzie miałam aż mąż się wystraszyl że coś się stało czy rodze?
Serio aż dzięki wydawalam.
Szok!
Skali gratki!
A cycusie co pogryzla? Bolą?
Daria, natka ale super oby wam spotkanie wypaliło:-)
Dariah teraz mi się przypomniało a masz fenistil?
To Robert dostawał żeby się nie drapal.
Dziękuję.
Właśnie posprzatalam.
Robert wstanie to mąż odkurzy.
Idę pierogi gotować i włosy muszę umyć póki Robert śpi i mogę to spokojnie zrobić. -
Kamcia,
Mam nadzieje ze lekarz coś zaleci...mlze jest coś na receptę ???
Udanych zakupów
Skali,
Wow !! 4300!? Nie złeZośka tyle miała po jakiś 3-4 miesiącach heheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
musi coś zalecić, ja to nawet nie stękałam, ach, szkoda gadać, nie rodziłam sn, ale parcie było na tym poziomie, choć przez większość czasu starałam się powstrzymać ten proces chodząc, stojąc, jak nie dawało rady to na kucka na podłoge próbowałam...i tak w kółko, nago, bo duszno, bo poty, bo goraco...i taka akcja po 2 czopkach glicerynowych, ani wypchnąć, ani wepchnąć...przepraszam
-
nick nieaktualnyWłaśnie miałam pisać o ogórka kiszonych.
Wcinaj te ogórki.
Czopki masz to najważniejsze.
Może tak codziennie po jednym czopku?
Jej nawet nie wiem czy tak można nie miałam aż takiego problemu.
Ja czekałam aż samo pójdzie.
Ważne że odnioslas sukces.
Odpoczywaj -
Kamcia te czopki działają w ciągu 15 minut i jak wkozysz to trzeba właśnie chodzić itd to dodatkowo pomaga
Daria Szymonek też bardzo wolno przybieral dlatego aż jestem w szoku a on jeszcze był mm dokarmiamy tylko on jesc nie chciał więc to różnica
A cycki bolą mnie brodawki bo boli mnie jak zasysa a do tego ona ma fazy ze cały czas je a potem śpi i wczoraj już mi się zaczął robić zastój bo długo nie jadła ślę już lepiej
-
nick nieaktualnyJa byłam na pogotowiu okulistycznym z mężem bo zobaczyłam w jego oku ciało obce.
Ale już wróciłam i się zbieram do knajpy z dziewczynami.
Auto zatankowane więc jutro pobudka śniadanie i w drogę
Kamcia ojjjjjj jakie calusne te usteczka.
Piękny Piotruś.
Pasuje mu zielony.
Peter mamuśka pięknie cie wystoila.
Buziaki.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie urodziłam fatalnie sie czuje meczy mnie kaszel ale tak ze az klatka kluje. Jutr chyba lekarz mnie czeka. Noc tragedia mialam pustynie w ustach tak sucho nie moglam spać. Biore leki te ktore ciezarna może ale nic nie daj. Do tego Igi budzil sie tez co chwila chyba tez go gardlo meczylo wstal juz o 5:30. Poszedl na drzemke o 12 dopiero o nie chciał usunąć jak już poszedl spać ja też 2 godziny odespalam.
Zabka jakie cialo obce jeny. Ale wszystko ok.
Skali super ze Pola tak je jednak cos w tych przeciwienstwach widac jest.
Kamcia to ja już nie marudze na zaparcia az tak nigdy nie mialam. A ile dni nie robilas ze az tak Ciebie zakorkowalo?
Biedna ty nie dziwie sie ze o Patryczka sie martwilas ja czasem jak na siku mam parcie to jest.wrazenie ze urodze co dopiero takie parcie.