WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Dwa dni temu 30minut trwalo...jak pisalam-jednego dnia super salata przeczyscila a na drugi kamień. To co przeszłam dziś to już nie zaparacie.
Nie wiem co ci doradzić. Wyleczyć się musisz. Bo i padniesz z bólu pi cc i Kostka mozesz zarazić. Więc może jutro lekarz, szybka kuracja i wtedy na porodowke -
Wróciliśmy, zjedliśmy pizzę, niedobrzy rodzice przeglodzili dziecko
Teraz mąż małego kładzie. Byliśmy w,smyku. Bon na 50zl wykorzystany. Kupilam drugą karteczkę na jesień(tzn na wiosnę ma 92i nową 98, dokupilam 98 bo ciensza, bo raczej większa i ma kto ją dziedziczyc :)no i kolory mnie ostatnio urzekły) do tego identyczne body dla chłopaków oraz zabawka od zajączka do wannyAJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia to udane zakupy super.
Kurcze to ja czasem dluzej nie robie ale nie mam az tak bolesnego procesu
No jutro pewnie lekarz poprosze o cos co laszel w tydzien wyleczy bo nie da rady tak na porodowke. Igo też kaszle nie przeszlo mu wiec kolejny tydzień posiedzi w domu. Co oznacza ze ja nie bede miala jak wylezec i sie wykurowac.
Brzuch mam mega twardy od kaszlu i wszystko mnie przez to boli.
Ja też dziś przeglodzilam Igusia w sensi nie bylo zupy przed drzemka wiec byl na chlebie i owocach
Za to jak wstal zjadl i zupe i drugie danie do tej pory drugim daniem w domu gardzil. -
Kamcia oba sliczne ale ja lubie granat i czerwień wiec za mna bardziej pierwsze przemawiają.
Dostalam smsa o geoxach ale nie zagladam celowo
No i dziś znowu przegląd zębów zrobiłam Igusiowi sluchajcie ruszylo sie i to na maksa lacznie mamy 5 ktore idą. Czy to możliwe żeby zeby powodowaly tak okropny katar i kaszel? Innych objawow brak nawet o dziwo kupy sa ok. I tak w poniedziałek lekarz zobaczymy czy osluchowo jest ok ale raczej o tak zostanie w domu skoro za tydzien będzie tak naprawde braciszek pojawial.
-
Kamcia
Współczuję takich rewelacji toaletowychokropne są zaparcia
Co do sandałków mnie osobiście urzekły te granatowe, są piękne
Ajrin
Doleczyć się kochana, bo po CC to kiepsko będzie jak przyjdzie ci kaszleć lub co gorsza wtedy brać antybiotyki i zamiast rozkręcać laktację będziesz się leczyć
Oby szybciutko ci minęło.
Zabka
Fajne te wasze wypady, super
My cały weekend jesteśmy same. D ma popoludniowki. Dziś poszłyśmy na spacerek. Fajnie było.
Dariah
Ja też się cieszę i mam nadzieję, że wypali, że się udaD chce od rana jechać do tego serwisu a nas zostawić gdzieś to wtedy możemy sobie wypić przedpołudniowa kawę
Skali
Super, że z Polityką taki ssaczekbardzo ładnie przybiera. Nic tylko się cieszyć, a że w cyckach masz śmietankę to ja zazdroszczę
Pysiaczek
Co tam u ciebie? Jak się czujesz?
Marta
U was już trójki się przebiły? Pamiętam, że wychodziły i w ogóle, że były jazdy ale macie już wszystkie trójki?
U nas noc była lepsza, ciut spokojniejsza więc pospalam
Niestety rano zauważyłam, że lodówka strasznie buczy, skrzeczy i w ogóle dziwna była więc zjedliśmy śniadanie i niestety byliśmy zmuszeni kupić nową.
Nie, żeby mi się nie podobała czy coś ale ja wolałam tamta. Stara była idealna a już ich nie robią. Także narazie patrzę na nową z wątpliwością w sercu. Zobaczymy.
Skali89 lubi tę wiadomość
-
skali
przy zebach wszystko możliwe
ale lekarz najwięcej by zobaczył, jak u nas przed szczepieniem-gardło nie teges, raczej od zębów, ale nie zaszczepili
katar zebowy dość czesty...kaszel od kataru logiczny
dla mnie tez te pierwszea chrzestna przed wyjazdem dołożyła do sandałków
i na tym zakończę zakupy bucikowe
ale gdyby była dziewczynka...matko! ja nie mogłam przestać macać w ccc i korneckim tych dziewczęcych...
-
Kamcia
To u nas większy problem, bo ja nie lubię tych słodkich lalusiowych bucików, których niestety jest więcej w sklepach i ciągle poszukuje np szarych/stalowych/granatowych/złotych/seledynowych/turkusowych balerinek. Raczej bez ogromnych kokardciężko coś znalezc.
Niestety moja córka nie podziela moich upodobań i wybiera te buty, które mają najbardziej zajebiście różowy kolor, z kokardami, brokatem a najlepiej jeszcze kucykiem pony
Ja lubię właśnie oglądać buciki dziecięce
Ach, no i mówi to osoba, która koooooochaaaa szpilki
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Sandałki kupione
granatowe
Piotrek jak szalony biegal po galerii. Siam. Ani ręki, ani zwolnić, przed siebie i jużw zielonym z daleka zauważalny
Ale nie marudzil bo ludzie...biegał niemal do upadłego. Tata za nim a mama w smyku
Myślałam że szybko padnie...może dużo wrażeń? Zasnął jakoś 20:45
A jak rano pisałam że zamiast o 7:20 wstanie o 6:20 to żadna cioteczka mnie nie poprawiłaprzecież zegarki do przodu przestawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 19:26
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia to ajrin walczy z zębami
Ja padam dziś Pola dostala smoczka bo od wyjścia położnej tylko cyc cyc i cyc zobaczymy jak noc tej spaliśmy w 4 bo pole łóżeczko paliło i stekala wzięłam ją do nas to spała ładnie
A i w kąpieli okropnie się darla nie wiem a czego zaczęła już na przewijaku pewnie była głodna
-
Witajcie bo bardzo intensywnym dniu....
Byłam u fryzjera, nic specjalnego nie zrobiłam bo jedynie grzywkę podcięłam ale zrobiłam maskę i saunę na włosy żeby je odżywić. Potem byliśmy oglądać obrączki i dziś musimy wybrać żeby jutro zamówić bo żeby zdążyli je zrobićhehe
Potem szybko obiad zrobić i o 16 przyjechała przyjaciółka żeby zająć się ZOsia bo na 18 mieliśmy kurs tańca
Tak wiec wszystko w biegu dziś
Kamcia,
Śliczny Piotruś ! Jak mu ładnie w zielonym !!
Mi się obie pary podobaja hehe i niestety widzalam wiadomości żeby znow Geoxy na Limango...a tu koniec miesiąca !!!
Ja akurat raczej patrzę na sandałki żeby miały palcem zakryte narazie. Jak będzie straszą to z odkrytymi palcami
Natka,
To będziemy w w kontakcie ! Instruktor nam dzisiaj zProponowal termin kolejnej lekcji na 7.04 na 10 rano...
Wiec może po lekcji? Zgadamy sie jeszcze ale musimy się spotkacsupr !
Co do butow to mam rożne dla Zosi bo na wesele kupilam jej pudrowy róż baleriny (pod kolor botow mamusi)ale ma błękitnej trampki czy białe sandałki czy brązowe baleriny..
Chociaż mi jakość bardzo nie przeszkadza róż czy kokardy u małej dziewczynkinie biegam za tym ale jak czasem cos mnie urzeknie to kupuje
A jak Melka lubi róż i Pony - to jej ma sie podobac
Ajrin,
Kuruj się Kochana !
Tak jak mówią dziewczyny - choroba i cc i Kostek i Igi...za duzo !! Lepiej sie teraźniejszości wykurować i wziąć nawet jakiś antybiotyk teraz ale być w formie na cc j na najbliższe tygodnie które j tak będą ciezkie.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Oj brakuje mi ten czkawki...Zosia miała tak z 10 razy dziennie..hehe i co ciekawe po narodzinach tez miała bardzo częstonawet teraz jak się śmieje mocniej to od razu ma heheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Piotruś jak zawsze super i w zielonym mu do twarzy.
Żabka
Bawcie się dobrze, takie wypady to super sprawa i trochę się zrelaksujesz.
Ajrin
Zdrówka, kuruj się abyś wyzdrowiała do porodu.
Natka
Antoś narazie ma tylko górne trójki i jak wychodziły to masakra. Teraz czekamy na dolne, jeszcze ich nie widać ale ślinienie i gryzienie wszystkiego jest na maksa.
Skali
Pięknie rośnie Pola.
Dariah
Widzę że intensywny dzień i przygotowania do ślubu prawie skończone.
U nas Antoś dzisiaj spokojny, nawet ładnie jadł i spał. Po południu byliśmy u znajomych którzy mają pieska więc Antoś zachwycony, ciągle się z nim bawił i rzucał mu zabawkiJak wróciliśmy to kolacja i szybko padł, pewnie z wrażeń.