WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPozdrawiamy z placu zabaw.
Robert nie zamierza iść na drzemke
Piasek jest super szkoda ze na zdjęciu nie widać tej radości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 08:15
Dariah, Pysiaczek89, kamciaelcia, marta258, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Zaliczone
Ale dziwacznie chodził na początku
Potem wystarczyło ponaciagac i stopa do przodu nie uciekala. Zadowolony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/290f89547a43.jpgmarta258, żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Kawa Ci się należała.
Żabka
Widać że Robercik zadowolony, w końcu pogoda dopisuje więc trzeba korzystać z placu zabaw.
Kamcia
Buciki pasują więc Piotruś zadowolony.
U nas dzisiaj też piękna wiosenna pogoda więc spacerek zaliczony prawie 2h, byliśmy u mojej mamy w pracy, Antoś się wybawił więc zmęczony szybko padł na drzemkę. Ja upolowałam kilka ubranek dla Natalki w rozm 62-68 bo te najmniejsze już mamAntoś spał półtorej godziny więc zaraz będzie obiad.
-
nick nieaktualnyMarta super.
Jak mozesz to sie pochwal łowami
Ale ci zazdraszczam pozytywnie.
Ajrin dotarlas do domu?
Jak sklepy zaliczylas?
Pokaż co masz.
Dajcie oko nacieszyć hihi
Natka przepraszam przoczylam twój post.
Werce oko ropieje więc jakiś to wirus.
Siedzi w domu.
Kupiłam dziś jakieś krople do oka ziołowe bo w szafce miałam przeterminowane ;-(
Robert miał spać na dworze ale znowu mnie wykiwal.
Przeszliśmy do domu położyłam poduszkę i misia na łóżko a on chop ucieszony i się przytulil i zasnął.
Śpi od 14:00.
Zdążyłam zrobić sałatkę jarzynowa i zadzwonić do babci.
Wróciłam też z bólem nogi i pleców.
Okazuje się że to owulka bo od jakieś chwili jajnik daje popalić.
A nie dawno gadaliśmy o bolesnej owulacji.
Kamcia ładnie wyglądają i na pewno się podobają
Co to za spojrzenie "co to matka mi założyła?!"
Natka a jak Amelka?
Ajrin jak igus?
Skali to na pewno od czekolady.
Nu nu nu!
Żartuje musisz próbować że wszystkim i patrzeć na Polusie.
A może jakieś foto Poli i Szymona?
Dariah jak u was?
-
M poszedł po Igusia na piechote nawet bym i ja sie przeszla ale jestem w polowie pieczenia jak wroci Igus nie widomo czy pozwoli dalej matce piec czy trzeba bedzie konczyc wieczorem.
Zabka dzieki ze pytasz dotarlam ale powiem ze sie wscieklam bo sporo sie nachodzilam aby smyka zaliczyc musialam podjechac 2 autobusami isc na piechote i pokonac mega giga wysoka kładke z tysiacem schodow a tam dupa smyk zamkniety robia remont. Poszlam do kapha ale nic mi sie nie podobalo, poszlam do reserved tez nic nie mieli zaliczylam zare i tam mi sie spodobaly spodnie i koszula ale niestety lacznie ponad 100 ale kupilam bo kurcze cala rodzina bedzie elegancko a Igus w za malych spodniach? No trudno bedzie dla Kostka jeszcze wiec dziele na pół
Kamcia widać ze Peter zadowolony sandalki ladne
Zabka no nie dziwie sie ze nie chcial drzemki j dzis do domu tez nie chcialam.wracac tak pieknie jest czemu na swieta tak nie moze zostać.
A to co kupilam.
naforum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:13
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:13
Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Pysiaczek89, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby nasza ciotka Natka po przeczytaniu twojego ajrin posta nie miała złych myśli czarnowidztwa
Żartuje no nie źle ajrin pobiegalas!
Komplecik piękny
Robus wstał o 16 zjadł trochę obiadu który sobie sam wybrał w sklepie!
Słuchajcie nie chce krakac ale rośnie mi mały złodziej!
Byliśmy w środę na zakupach Robert zwinal trzy duże marchewki schował do wózka między siebie a siedzenie idąc do kasy patrzę a tu marchewki ma z kad????
Dziś byliśmy w rosmanie stoję przy kasie a Robus trzyma w rękach słoiczek gerbera obiadek po 12 MC!
Nie chciał oddać kasjerce!
No mój syn naprawdę ma poczucie humoru.
Kiedyś coś wybiorę że sklepu!
Kiedyś wyniosłam tak ciastka bo zapomniałam że trzyma hahahha
No nic zostaliśmy sami mąż pojechał do pracy.
Jutro zrobię sernika jak wrócę z kościoła.
-
Haha Zabka ale sie usmialam maly kleptoman
faktycznie
U nas Igi juz w domu ponoc na sniadani sie chlopaki tak najedli a poznij mieli ciasto i słodycze ze nie chcieli pozniej jeść
Haha wcale sie nie dziwiea tu matka jeszcze same ciasta piecze
żabka04 lubi tę wiadomość
-
U nas noc kiepsko
płacz, krzyk, histeria i to wszystko przeplatane gorączka.
Nim wyszłam do pracy mierzyliśmy i 39,3. Dałam czopka i młoda została z tatą. Czopek starczył na 5h i znów temp 39,4.
D dał ibum. Do 17:30 było ok i nagle uderzyło. Temp 39,1. Aż się trzęsłanagle bo dopiero miałam ją na rękach i było ok
nie wiem co mam robić już
dawanie przeciwgorączkowych tylko zbija temp na chwilę i to znów wraca, nagle i od razu bardzo wysoka temp.
-
nick nieaktualnyNatka poczekaj min 3 dni na antybiotyku.
Przy zapaleniu ucha tak jest.
Myślę że po świętach jak będzie się tak utrzymywalo to pójdź do lekarza.
Chyba że będzie źle to jakaś izba przyjęć /pomoc świąteczna może da inny antybiotyk?
Tak mi sie wydaje ze jednak trzeba poczekać.
Zdrówka dla Amelki. -
nick nieaktualnyTo mnie Robert miło zaskoczył.
Kupiłam dziś kiełbasę zywiecka bo wczoraj córka cała zjadła więc dziś wzięłam taki duży kawałek.
Szykuje kolacje a werka ukroj mi kawałek więc ukroilam w między czasie układała na kanapki a Robert patrzy po chwili otworzył dziub więc dałam kawałek i tak zjadł z nami kolacje aż dwa grubsze plastry bez chleba wow.
Co mnie bardzo cieszy.
Bo to zmiana smaków? Ważne że smakuje od dziś w naszej lodówce zagości na dłużej teraz muszę z chlebem go przekonać ale to w niedziele
Chciałam foto szczelic jak sobie sam bierze z talerzyka ale nie zdążyłam.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za to u nas pogardzil kolacja no trudno. Dobrze ze Robert nadrabia
Natka dzięki u nas tylko w nocy i to raz zwymiotuje i koniec.
Natka zgadzam sie z Zabka min 2 dni a po 3 z reguły dopiero poprawa na antybiotyku współczuję takie skoki to nic fajnego ale z autopsji znam ból zapalenia ucha więc zdrowka dla Amelki. -
Natka
Biedna Amelka, u dziecka taka gorączka to na pewno stres ale antybiotyk pomoże i jej przejdzie.
Ajrin
Piękny komplet kupiłaś Igusiowi. Nieźle pobiegałaś po sklepach żeby go zdobyć.
Żabka
No Robercikowi poprawia się apetyt, oby tak dalej.
A to ubranka które upolowałam dla Natalki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bd05783d316.jpgAJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajmłodsze chyba śpi ale raczej śpi nie zaglądam na niego co by się nie obudził.
Starszak ogląda tv ale zaraz tam pójdę i przejme stery
Marta super ubranka.
Jednak mam dalej odrzucenie na róż
To takie spostrzeżenie jak oglądałam foto.
Bez urazy.
Pamiętam jak dla córki kupowałam czy dostałam ubranka to aż mi nie dobrze byli wszystko w różu serio a ja byłam inna i uwielbialam fiolety
Ale Marta one są piękne.
Takie malutkie ahhhh ohhhh
Jeju nie długo radzisz bo zaraz to kamcia a już to ajrin
Ale ten czas zapidala serio!
Ja dziś sobie uświadomiłam że dni mi lecą szybko.
Co wstanę zakrece się i już wieczór noc i tak w kółko -
Żabka
Spokojnie, ja się nie obrażam
Po prostu przy Antosiu za bardzo nie szalałam z ubrankami, kupowałam uniwersalne kolory z myślą o drugim dziecku więc wszystko mam błękitne, zielone, białe lub beżowe więc teraz to taka przyjemność dla mnie kupić coś różowego i typowo dziewczęcegożabka04 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis jak byłam szukac spodni to same cudne ubranka dla dziewczynek widzialam och moze i dobrze ze 2 chlopak budzet by tego nie wytrzymal
Sliczne upolowalas
Zabka bo jak jest czegoś przesyt to tak właśnie sie kończy
Pamietam jak bratowa przeklinala różowe wszystko wiec jak ja kupowalam staralam.sie w neutralnych kolorach.
Skończyłam wypieki i póki co kręgosłup siada
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2599617fe655.jpgNatka-matka wariatka :), Skali89, żabka04, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ja już wysiadam
święta mam w proszku. Nie będzie nic
Amelka jest w humorku typowo chorobowym. Nie wie co chce, marudzi, jeczy. Do tego ta gorączka.
Leki pomagają na max 5-6h. Teraz znów temp 39,3
Podałam czopekja się poddaje
patrzeć nie mogę jak ona tak się męczy.
Pytam się: co cię kochanie boli a ona patrzy na mnie i resztka sił uśmiecha się i chwyta się za głowę ;( -
Nie pamiętam kto prosił zrobię zdjęcie Poli i Szymka Ale w święta bo tara to masakra tyle roboty niby mniej robimy Ale i tak jeszcze nie śpię
Byliśmy na drodze krzyżowej bo była w parku kilo naszego domu takie błoto ze wózki czarne nie mówiąc o butach Ale pogoda łądna
Sernik mi nie wyszedł tzn nie rak jak chciałam jutro zobaczę czy się nadaje
Jutro sałatki robię Ale to już szybko
Ajrin Marta super ubranka ja ostatnio w pepco pokupiwalam bo jakieś mikro promocję były a teraz czekam na smyka bo muszę Poli kupić na 68 ona zara szymka dogoni
Kiedyś był w smyku na promocji super komplet nie kupiłam i żaluje teraz
Nic idę spać jutro podczytam bo czytałam Ale nie pamiętam kto co
Ale życzę wam radosnych Świąt