WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamciu
Dobrze, że wyprawka już zrobiona. Teraz tylko czekać w spokoju. Musisz odpoczywać kochana jak najwięcej.
Zabka
Jak tam Werka? Mam nadzieję, że już lepiej. I że lepiej też z jedzeniem Roberta. Dzieci niestety tak mają, że są dni, w których nie jedzą bo nie. Minie ten okres i będzie srutowal.
Marta
Dobrze, że masz pomoc i możesz odpocząć. To bardzo ważne jest by chociaż na chwilę przystopować, usiąść, wypić herbatę ciepła a nie zimna.
Skali
Cieszę się, że Szymko nie ma robakow. Widocznie to było chwilowe i oby tak zostało.
Jak tam Pola? Jak jej brzuszek?
Pysiaczku
Ja obstawiam, że ty do terminu dociagnieszi ty się tak nie stresuj kochana, wszystko będzie dobrze. Mówię ci to ja
wiedźma
Dariah
Jak tam Zosienka, nasz mały elfik? Zdrowiutka?
Mam nadzieję, że nam to spotkanie wypali, chociaż już się obawiam i mam nadzieję, że Amelka szybko się ogarnie z choroby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 21:03
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin a no widzisz faceci
Dobrze że jest już lepiej u ciebie.
Natka to misja.
Jedyne co mi przyszło do głowy na czymś jednokolorowym namalować groszki.
Kurcze musiałabym mieć garderobę żeby pomieścić tyle szmat baaaa ja musiałabym co chwila coś kupować nowego.
Ale fajny pomysł.
Kamcia nic nie mów ja ostatnio miałam hamulce włączone limit 200zł i to nie wszystko bo dziś poszłam osobno do sklepu i sam rosman 100zł.
Mam wrażenie że wszystko podrożało. -
Natka
Oj biedna Amelka, mam nadzieję że antybiotyki szybko pomogą i na święta będzie lepiej.
Kamcia
To teraz możesz spokojnie czekać na Patryczka jak już wszystko gotowe.
Ja część rzeczy już kupiłam Natalce tzn kilka ubranek, pieluchy tetrowe i ręczniki kąpielowe, ale większość zostawiam na maj tzn materac do łóżeczka, aptekę, smoczki, pampersy itp.
Teraz i tak będzie o wiele mniej do kupienia do mam dużo po Antosiu.
-
Ja tez jestem w szoku ile kasy idzie ostatnio w dwa dni w aptece zostawilam 250 zeta na leki dla siebie i Igusia.
Do tego kupilam mleko pampki i kolejne 200 poszło. Nie mówiąc o wydatkach na jedzenie w sklepie. Tez mam wrażenie ze podrozalo szczególnie zakupy spożywcze serio kiedys 200 to wystarczalo na tydzień robimy srednio wieksze zakupy raz w tygodniu a drobne robi M wracajac z pracy. A teraz ponizej 300 nie udaje nam sie zrobić zakupów. -
nick nieaktualnyMoje dzieci śpią.
Ale cisza
Mnie dziasło/ząb siódemka boli.
Chyba odzywa się ostatnia ósemka która mam i która się nie wyrznela jeszcze bo krzywo rośnie.
Dziaslo miękkie ból jeszcze do zniesienia.
Mój Robert ma lek separacyjny.
Serio sami w domu jesteśmy zniknęłam z jego pola widzenia i płacz i zaraz leci za mną.
Mąż dziś podłączyl tv w drugim pokoju i córka się domaga tam spania.
Wrrrr
Coś czuję że w święta mąż mi przeprowadzkę zrobi.
Nie podoba mi się to bo dziś córka zwiala do domu że spaceru i siedziała przed tv.
Będę znowu ta najgorsza bo zabraniac będę, czepiać się etc.
Marta zawsze to jakaś oszczędność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:08
-
U mnie też wszyscy chrapia a ja jakoś nie moge zasnąć.
Niby sie chce spac a jak klade glowe to sie odechciewa
Jutro rano jade na badania krwi a potem biore sie za pieczenie troche mnie czeka.
Jeszcze dopakowac starszaka do teściów i siebie no i zostaja wnet godziny do szpitala.
Dobranoc milych snow i niech dzieciaczki śpią grzecznie. -
Już było fajnie.
Popołudniu biegała, temp 37,1. Wykąpałam ja, dostała ibum zapobiegawczo ok 19:40.
Ok 21 mierzyłam jej temp i miała 36,6 a tu znów 39.3
Dałam ibum ale boje się czy to nie za często ;( -
Natka jak cos to mozesz co 4 godziny ale naprzeminnie paracetamol i ibum.
A u nas znowu wymioty to znaczy tylko raz ok 3 zwymiotowa i wielka kupa czy to możliwe ze od zębów wymioty?
Mu nic innego nie jest kaszlu nie ma katar jest ale minimalny temperatury brak i zachowanie normalne. Wczoraj byly tylko dwie kupy wiec dlatego pewnie ta nocna. -
ja nie śpie od 6
mąż wstawał i ja szybciej i sparwniej sie obudziłam niż on
siedzę juz z kawunią
za nami kolejna noc idealna
ale grzech o tym pisać przy waszych problemach
mnie nadal wszystko boli, każda zmiana boku=przebudzenie...kiedy to się skończy?mały ma dupkę u góry ale ciśnie sie w poprzek, taaaaki to ból' on mnie normalnie poobijał
-
nick nieaktualnyJa wstałam o 6 ale zasnąłem na godzinkę.
Cóż za sen miałam.
Siła mi się kobieta w wannie z trojaczkami takie malutkie noworodki miałam oraz śnieg zaspy, topniejacy usuwalam go.
Dobrze ze dziś ma być cieplutko
Wstałam z bólem głowy:-(
Wstalismy o 7:15.
Robus zjadł musli prawie całe i osikal mi dywan troszkę
Bo tak to jest jak się z nim walczy aby założyć pieluche.
Kamcia przeszły Piotrusiowi te akcje przy przebieraniu?
Ja mam wrażenie że Robert nie lubi tych chusteczek mokrych.
Nie mam pojęcia czemu tak robi.
Ajrin nie powiem bo nie wiem nie spotkałam się z wymiotami przy zębach.
Ale jeśli boli to niektórzy tak mają czyt dorosłego znam
Natka tak jak Ajrin pisze.
Ide myć włosy jakieś śniadanie zrobię i wstawię warzywa na sałatkę.
Mąż nie idzie jutro do pracy wiec super pójdzie z nami do kościoła i pojawi się z Robertem ja z werka upieczemy babeczki -
zabko
na przewijak nałżyłam normalne łózeczkowe prześcieradło, juz nie świruje by ogladać wzory, uspokoił sie raczej...zawsze cos do reki daję
ale na kanapie (co bardzo rzaaaaadko) nie da rady bez telefonu
poza tym tylko przy kupie uzywam chusteczki, choć nie zauważyłam zeby te go jakoś ruszały
kawunie dopite
dziecko jeszcze spi nieporuszone absolutnie -
U nas sa husteczki ktore Igusia szczypia i nie lubi przestalam kupować. Wiecie sama przetestowalam sporo na sobie majac katar i nic innego pod reka tylko mokre husteczki kurde niektore to wnet mi nos wypalily
Kamcia szczepiony byl na rota i przechodził juz raz wtedy to było widac ze rota bo kilka razy zwymiotowal i sam sie slanial do spania. Ale kazde rota inne wiec nie wykluczam choć dziwie się ze tylko raz w nocy i wiecie gdyby nie kontrola to on by dalej spał w tych wymiocinach i kupie.
Kamcia nie pocoe z e ale ja od ok 30 tygodnia cierpie na problem ze spaniem wlasnie mnie ciagnie non stop albo blizna albo wizadla jak tylko zmieniam pozycje.
Obecnie mam problem z prowadzenim auta bo młody tak mi na kregoslup naciska ze mnie paralizuje z bólu i nogi jakby dretwieja. To tylko w niektorych pozycjach glownie jak siedzę z wyprostowanymi plecami. Wczoraj strasznie mi się do lekarza jechałoi już raczej bede unikać jechania sama autem.
-
Natka daj znać jak u was noc jak Ametlka
-
Ja czekam na pobranie krwi w szoku jestem ze musze do szpitala przyjsc z wynikami, no nic po drodze wskocze moze do rosmana chociaż może odwiedze tego smyka bo serio moje dziecko same dresy wnet ma
A dziś maja jajeczko zmiescil sie w stare bodziaki z lidla rozmiar 74/80 haha spodnie 74 przykrotkie i wiecie co przed wyjsciem strzelil taka kupe ze caly do przebrania. -
Czekam na otwarcie sklepów haha tego jeszcze nie było ranny ptaszek
Poszlam do Costy na kawe i ciastoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 09:54
żabka04, Skali89, kamciaelcia, Pysiaczek89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ja już 10 razy pisałam od wczoraj Ale albo mi nie chce dodać albo sił nie mam żeby skończyć
U nas dziś pieczenie m wróci wnet do domu i po zakupach będziemy działać
Słoneczko święci więc fajnie ale co z tego jak święta do kitu a po świętach ma być po 17 stopni muszę szymkowi kupić adidasy
Jutro też robota bo sałatki Ale takie szybkie na szczęście
Pola śpi wczoraj zjadłam kawałek babki z polewą kakaowe i ma krostki wokół ust więc jej nie służy