WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Noe wiem jeszcze kiedy wychodzimy licze ze uda sie jutro ale tu maja zasade ze dziecko musi zaczac przybierac dopier wypisują. U nas dziś dalszy spadek wagi ale w granicach normy.
Kostek super grzeczny ale prpblem w tym ze sspi na cycku nie dojada. Mleko jako tako mam ale jeszcze nie dużo. Wczoraj na noc dokarmilam 30ml mm i spal jak susel ze mna w lozku ja też pospalam.
No i moge napisac ze ja dzis o wiele lepiej ból jest ale też moc powróciła w sensie nie czuje ze zaraz zejde na druga stronę więc idzie ku dobremu.
Smiesznie bo jak patrze w pyszczek Kostka mam wrazenie ze dolne jedynki sie przebijaja haha Ciekawe jak on będzie zabkowalNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja już jestem w domku, od rana w laboratorium ale przygotowałam się i wzięłam książkę więc czas szybko zleciał. Wyniki będą jutro ale odbiorę w poniedziałek bo wtedy mam wizytę u lekarza.
Antoś ładnie spał w nocy, rano zjadł bez problemów, mąż go zabrał na spacer, a teraz śpi już półtorej godziny. Niedługo obiad ale narazie odpoczywam. Mąż w pracy ale po południu przyjadą teście więc pomogą przy Antosiu i trochę go zabawią a ja będę miała chwilę spokoju
-
a Piotrek to półtorej godziny zasypia
niby taki ziewający, taki spiacy...a leży w tym łózeczku i nie raczy spać...a może spał-3 minuty? bo miałam wrażenie, ze juz spi, kurier zapukał, także tego...dopił mały butle i dalej leży...może być powtórka z tamtego dnia, co też nie zdrzemnął się (a może spał 3 minuty, czego nawet nie zauważyliśmy)
ale niech lezy...
ja sobie polenię się na kanapie
korepetycji dziś nie mam, damy rade we dwoje z marudzącym Piotrkiem -
Hej
A ja jutro ide na usg III trymestru, także prosze o kciuki
Dzisiaj zostałam z Szogunkiem Marcelem i to był błąd, tak chłopak mnie wymęczył. Teraz spi i oby jak najdłużej.
Ajrin
Ciesze sie, ze lepiej juz u Ciebie
Zabka
I co z ta krzywa? Jak z glukometru tyle wyszło? Robili Ci normalnie obciążenie glukoza?
Marta
Trzymam kciuki za krzyważabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kostek dzis odsypia dajnie i nie dajni bo nie je. Jesli chcemy jutro wyjac waga musi pokazać coa na plus.
-
Tak Kamcia nawet pediatra zalecala dostal wczoraj butle 30ml to spal cala noc praktycznie no od 12 do 4:30 spał dostal cycka i spal do rana. Teraz właśnie dalam mu kolejne 30ml. Ale on od rana śpi i spi tylko nawet nie budzi sie na jedzenie. Na wieczór też dam butle choć zobacze bo piersi aie robia serio pelne mleko jest tylko ze on przy cycku to zasypia butle.chociaż zje szybko. No nic zobaczymy jak noe przytyje to odciagne moje i bede dawac butle.aby wyjac w sobotę. Poki co ciężko mi budzic dziecko staram sie dac piers albo mleko co te 3 godziny. Jak śpi to niech śpi z Igim tak dobrze nie mialam.
-
nick nieaktualnyPysiaczku trzymamy za tym kciuki.
Daj znać koniecznie.
Tak taki wynik z glukometru.
Wiadomo może się troszkę mylić.
Zrobili normalnie krzywa.
Wyniki będą w poniedziałek.
Podczas krzywej dziwnie się czułam więc jest szansa że wyniki będą może troszkę lepsze niż myślę.
Mój Robert dziś wcale nie miał drzemki.
O 13 wszystko szło ku drzemce usypialam tulilam a on po chwili leżenia wstał i się poszedł bawić
Więc pewnie pójdzie szybko spać.
Ja właśnie drukuje materiały do nauki dla męża.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też glukometr zdradził na krzywej. Na każdym jej punkcie. Wtedy pierwszy raz zawyzal. Miło się rozczarowalam
Ale 112 to nie tragedia. Cukrzyca pow. 125 stąd dali glukoze. A żabka w ciąży nie jest więc i normy inne (te na czczo)
Kciuki trzymam cały czasżabka04, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Aaaa tona czczo jest taka wysoka norma? Ja to nawet nie wiem, tylko orientuje sie mniej wiecej dla ciężarnych jak jest.
Ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, zeby krzywa wyszladovrze!!
Ajrin
Pewnie Kostus odsypia porod, ja pamietam, ze Marcel od początku był cycoholik i tylko by cyca ssał. Trzymam kciuki, zeby teraz waga zaczęła przyrastać!
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
My po szczepueniu nic nie przybrał 10 600 Ale tyle biega co się dziwić lekarka mówiła ze teraz dzieci już wolniej przybierają
Pole zapisałam do pediatry od razu byłam w aptece zarezerwować szczepionek i wezmę 4 recepty jutro bo widziałam ze jeszcze mają też ta szczepionek więc wykupie od razu
Szymonek dostał się od września do żłobka dziś mój tato był się pytać bo zanosiło podanie dla Poli one też się pewnie dostanie Ale raczej od września 2019 a nie tak jak pisałam od marca
Ajrin a zoltaczke ma w normie ? Mi Pola spadła z 3390 na 3130 Ale wypisali bo niby w normie. Jak masz pokam to przystawiaj często bo jak zalapie smoczek to wiesz co będzie
Właśnie atakuje mnie komar masakra
Czekam na położna
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny