WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Wg mnie lepsze i to zdecydowanie. Chodzi o to z czego są zrobione, zupełnie inne w dotyku takie delikatne i mięciutkie. A te normalne to takie trochę jak Papmers dla mnie - plastikowa bibuła...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
Śliczny Kostek, taki piękny maluszek.
Żabka
Oczywiście kciuki zaciśnięte.
Natka
My też mamy rossmannowe tylko 4+ na dzień i są ok bo właśnie wysokie, zdecydowanie wyższe niż dady 4+. Na noc używamy 5 dady.
Dzisiaj była piękna wiosenna pogoda więc Antoś zaliczył 2 spacery, jeden rano z mężem a drugi ze mną po południu. Umówiłam się z sąsiadką która ma synka 5 miesięcy starszego więc chłopaki szaleli na placu zabaw.
Dobrze że mam teraz trochę więcej energii więc daję radę sama z Antosiem ale bywają gorsze dni gdy jestem zmęczona i jakaś bez sił. Może to pogoda tak dodaje energii
-
A dada 6 zwykłe Piotruś ma dziś na noc założone. Jakoś są tak pod ręką a troszkę większe niż lupilu 6. Sprawdzają się. Ale widzę że albo lupilu się zepsulo a dokladnie marne rzepy(bo tylko do tego mam ale)albo już są za małe te 5. A 6takie duże się wydają na ciepłe dni...potrzebujemy jakby wyzszych pampkow. Bo lupilu się jakby pod brzuszkiem zwijaja a rzepy nie raz przy bieganiu w domu odpinaja.
Marta
Ale dada zwykłe mają 5+? Dobrze kojarzę? -
Kamcia
My nie mamy 6 dady więc niestety nie mogę porównać z 5 ale 5 są zdecydowanie większe niż 4 i 4+.
Rossmanowe są 5+ i teraz w promocji, też 20 zł za opakowanie więc możesz kupić jedną paczkę i zobaczyć czy będą Piotrusiowi pasować.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Jeny ja zapomnialam ze dziecko potrafi byc takie male! Jakie to maleństwo mikro wszystko Igusia
Śpi chwilowo moze uda sie napisać.
Mnie spionizowali dopiero kolo 1 w nocy.
Kostek cały czas ze mna w łóżku leżał i non stop ssal cyca nawet na sekunde nie dal sie odstawić.
Az dziwie się ze teraz śpi.
Co do cesarki no gorzej znioslam niz 1 zdecydowanie ale do rzeczy.
Juz jadąc na sale operacyjna łzy w oczach na bloku operacyjnym to już na.maksa płacz nie wiem czemu do tego niemila piguła czego pani placze prosze sie uspokoić bo ja nie wiem o co pani chodzi. Na szczęście normalny anastezjolog podszed przedstawił się opisał co i jak kazał sie nie stresować ze wszystko bedzie dobrze za chwile pani zobaczy synka. Udało sie zebrać w garść. Znieczulenie poszlo im sprawnie ale natychmiast po znieczuleniu nie moglam oddychac zaczelam glebokie wdechy i wydechy nic nie czulam jesli chodzi o ból ale oddech ciężki podali mi cos na uspokojenie bo chwile później przysypialam na stole
Pokazali Kostka ale mial problem z oddechem zabrali szybko. W pierwszej minucie dostal 8 punktów w 3 9 a w 5 już 10.
Jest bardzo podobny do brata na tyle ze co chwila mowie Igi.
Jak wisi na cycu to aniołek ale non stop by wisiał.
Co do bólu po niestety kaszel po cesarce to dramat mam nadzieje ze stanie sie cud i jutro wstane bez kaszlu. -
Ajrin to tak jak Pola cały czas chciała na cucu ale to dobrze bo może pokarm szybciej przyjdzie jak ładnie ssie.
Wiadomo że jak człowiek wie co ho czekać to gorzej się stresuje s to są takie emocje ze nie trudno o nerwy czy panikę Ale już jesteście razem i to najważniejsze
-
Ajrin
Dzielna byłaś!
Nie przejmuj się już cesarka. Świadomość różnie działa. Sama już wiesz że nie pierwsza się zestresowalas. Zobaczysz że za jakiś czas będziesz śmiała się z tego jak ja
Masz największą nagrodę. Teraz tylko odliczaj rychły czas do domu -
Ajrin
Dzielna byłaś!
Nie przejmuj się już cesarka. Świadomość różnie działa. Sama już wiesz że nie pierwsza się zestresowalas. Zobaczysz że za jakiś czas będziesz śmiała się z tego jak ja
Masz największą nagrodę. Teraz tylko odliczaj rychły czas do domu
I kaszel też da się przeżyć. Mocno trzymaj brzuch i staraj się na plasko nie leżeć, nie zasypiacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 08:00
-
Ajrin,
Dzielna Mamusia jesteś !!! A piguła ? Jak tak mówi mój tata - debili na świecie nie brakuje...
Nie ma co się przejmować - chociaż wiem ze w danym momencie to nie takie łatwe się nie orzjemqka
Ale masz już Kostka !!
Dobrze ze ssaklepiej tak niż gdybys miała walczyć z nim o cycka
Marta,
Czyli mówisz se 4+ z Rosmanna są większe niż 4+ Dada ? Czy coś złe zrozumiałam ?
A w dotyku lepsze niż te Dady zwykle ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
mam do was pytanie, c\ale chyba żabka ma największe doświadczenie
czytając na szybko, dostrzegłam, że do wniosku o przyjęcie do klubiku dołącza się zaświadczenie o zatrudnieniu, czyli tak jak żabka biegała do zakładu pracy
to teraz moje pytanie
czy ja na l4 jestem osoba pracującą?
na macierzyńskim jak to jest?