WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jeszcze czekamy niby mam osc jako druga pierwsza poszla cukrzycowa. Ale to sie jeszcze może zmienić. Czekam w pokoju na łóżku źle nie jest ale stres sama cesarka o wiele większy niż poprzednio. M juz też jest.
Igi ogarniety w żłobku i znowu nad ranem spal z Tata wiec chyba chca mnie exmitowac z łóżka we dwoje
A tak serio to wczoraj M poklucil sie z teściowa tzn ze swoja mama. Bo usypial Igusia prawie godzine po czym jak plakal tesciowa weszla zapalila światło i wziela do siebie. -
dobrze, że M. zareagował, nie lubie takich bab, nie lubie swojej teściowej, ale raczej by tak nie zaryzykowała zrobić...
ajrin
stres jest większy
stad ja tym stresem się sama nakręciłam na coś, co nie jest straszne-znieczulenie
a potem to leżenie na stole i czekanie na neonatologa...
ale z drugiej strony poźniej łatwiej...
mój mąz powtarza, że ten czas spędzony pod drzwiami sali do cc to najgorszy czas w jego zyciu -
U mnie M nie chce wejsc na sale a jest możliwość ale nie zmuszam chyba bardziej bym sie stresowala jak by był. To operacja i tak by nic nie pomógł wiec poczeka pod drzwiami i ma kangurowac maluszka po.
Kamcia właśnie tego sie boje bo czlowiek dokladnie wie co go czeka.
No i poszla właśnie kolejna do cięcia wiec dalej czekamy pewnie z godzine jeszcze. -
ajrin
ja bym męża na salę nie brała...im więcej cięć przeszłam, tym bardziej jestem na nie...na sali duzo się dzieje...juz widze, co mój czuje gdy mi nagle ciśnienie spada a reszta działa poruszona...mi źle a oni tylko wstrzykują i pytaja...to taki deliaktny przykład -
+juz po
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
3700 10/10 chyba 54cm
Natka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:12
-
[url
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:12
Pysiaczek89, kamciaelcia, Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Moje 2 szczescie wloski ma
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość