WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My już w Poznaniu, rozpakowani i nawet pranie wstawiałam! Zosia właśnie zasnęła
U nas kapiel jest mega zabawa ale czasami jest histeria bo zabawę trzeba przerwać i się myć...lub właśnie przy splukiwaniiu włosów. Ale nie zawsze a włosy D myje tak samo zawsze wiec nie wiem od czego zależy
Właśnie ustaliliśmy stoły ba wesele i alkohol
Ajrin,
Oj już lada chwila u będziesz całować Kostka!! A potem dwa skarby !!!
Natka,
Jejku Kosmitka je nożem i widelcem...mój D padł...i nie wstał....
A nam się wydawało ze Zosia sobie ładnie radzi jedząc zupe bez śliniaka sama i nie rozlewając jej na siebie...ale Amelka to po prostu wymiata !!!
Żabka,
Oj ja na kompach to się nie znam toooootalnie...i do tego jestem antyw sensie używam komputer codziennie ale jak coś się psuje / nie działa itd to mam ochote przez okno..
Technologia ma nam pomagać i działać a nie się zacinać i denerwować
Skali,
Oj brzmi poważnie trzecia wojna...co się stało???
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Haha to ja może sprostuje. Ona tej kiełbaski sama nie pokroiła. Ona próbowała pokroić pokrojoneale fakt próbowała, coś tam podziałała
Co do zupy to je, owszem ale ile ona przy tym rozleje to łoooooo matkoooo -
Natka,
Nieee No to ze sama nie pokroiła to się domyślam - w przeciwnym razie sama wysłaliby ja na studia jużheheh
Ale i tak super ! Na prawdę !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Moja Królewna wczoraj przed wyjazdem do cioci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 07:48
AJrin, Pysiaczek89, żabka04, marta258, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ajrin
Trzymam kciuki za jutro i czekamy na Kostka.
Dariah
Jaka śliczna Zosia
Natka
Twoja Amelka zdolniacha że tak pięknie sama siedzi przy stoliku i sama je.
Antonio śpi, szybko padł po dzisiejszych wrażeniach, najpierw rano byli teście a po południu pojechaliśmy do mojego dziadka więc świętowaliśmy. Na szczęście synek grzeczny, ładnie jadł więc teraz niech tak ładnie prześpi noc.
Dobranoc dziewczyny
-
Dariah sliczna królewna
-
Dariah
Cudowny Elfik z Zosi. A jaką mam piękną sukienkę. Śliczna.
Ja teraz mam jazdę. Amelka ma biegunkę, pupa obszczypana, nie chce spać, placzewoła, że boli pupa
-
Kamcia
Pewnie tak, szczególnie, że dziś prawie nic nie zjadła. Daje jej probiotyki ale wiesz jak to jest jak się leki na pusty żołądek bierze.
Ja się jej nie dziwię, bo jak ja byłam na antybiotykach to też nic mi nie smakowało bo jak ma smakować, jak wszystko ma smak dykty. Dałam jej enterol, napoilsm woda by mi się nie odwodnila. Póki co zasnęła mi na rękach. -
nick nieaktualnyRobert mi zasnął twardo 15min temu.
Wrrrr
Idę się ogarniać ledwo na oczy widzę.
A muszę wcześnie wstać i dzwonić
Dobrej nocki życzę..
Ajrin powodzenia kochana.
Natka biedna Amelka.
Mam nadzieję że pospicie w nocy.
Probiotyki dawaj do tyg dwóch jeszcze po antybiotyku.
Dariah pięknie Zosia wygląda.
I ta minka słodka -
Ja juz na nogach pakuje torby biore prysznic i ubieram sie w sexi wdzianko.
O 8 ma być M to będzie raźniej z czekaniem.
Jeny no już godziny zostały hihi .
Ps . Stresuje sie bardziej niż z Igim chyba troche dlatego,że czlowiek bardziej świadomy co i jak. Do tego z Igim to już bylam sklonna sama sie ciąć aby wyszedl Kostek vs. Igi bedzie prawie 3 tygodnie wcześniej.
-
Ja już pod kroplowka ogolona w sexi sukience jednorazowej
Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie po całkiem udane nocy
Właśnie szykuje Zosię do żłobka - a od rana ma taki wisielczy humor ze niech już tam idzie !! Od rana płacz i histeria o wszystko...grrr
Natka,
Współczuje przebojów z pupcia ;/ u moich rodziców dwa razy zrobiliśmy jej kaszkę na mleko...takim krowim nie pół na pół z woda...po drugiej takiej kaszce miała taka czerwona pupę....ogień !!!! Masakra!!
U nas uratowała kapiel w mące ziemniaczanej i zasypka z maki ziemniaczanej - babcine sposobyhhe
Ajrin,
Czekamy na Kostka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡