WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:mam do was pytanie, c\ale chyba żabka ma największe doświadczenie
czytając na szybko, dostrzegłam, że do wniosku o przyjęcie do klubiku dołącza się zaświadczenie o zatrudnieniu, czyli tak jak żabka biegała do zakładu pracy
to teraz moje pytanie
czy ja na l4 jestem osoba pracującą?
na macierzyńskim jak to jest?
Jeżeli jest to klubik prywatny to nie trzeba zaświadczenia z pracy.
Ty jesteś osobą pracująca nawet na wychowawczym czyt jesteś pracownikiem i zaświadczenie ci normalnie wycisza w pracy.
W zaświadczeniu nie pisze ze ty w ciąży, na wychowawczym etc pisze ze pracujesz w danym zakładzie pracy..
Jak masz pytania pisz ja jestem teraz w galerii czyt rosmanie.
Później odp coś więcejkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Jeny co za szalenstwo pogodowe na oddziale sauna.
Byl M na chwile powozil mlodego az zasnął a ja mialam czas na spokojnie sie wykąpać.
Kostek opil sie wód plodowych i w nocy tak mi chlustal ze sie bidak wnet poddusil.dwa razy raz juz mialam go na rekach i chcialam biegiem.do położnych ale przechylilam poklepalam po plecach i przeszło. I tak kontrolnie poszlam do poloznych bo soe przestraszylam sprawdzily mu saturacje i wszystko ok. Ciekawe kiedy wyjdziemy zoltacze dziś sprawdzali jest ok nie rośnie. -
nick nieaktualnyJestem.
Zjadłam kolacje z żalem bo córka je pizze a ja patrze.
Jutro idę na krzywe.
Cioteczki kciuki za wyniki moje plissss
Mąż ma l4 na dwa tygodnie.
Mam nadzieję że wytrwam jako dzielna cierpliwa żona
Komputer kupiliśmy z przebojami ale kupiliśmy.
Działa już
Dzieci wykapane.
Robert po wielkich trudach dał się przekonać bo kupiłam kredki do kąpieli oraz w rosmanie barwnik więc werka mu sypala na ręce i się bawił.
Ajrin dzielna mamusia!
Brawo i gratulacje.
Ja to bym zawału dostała.
Cieszę się że jest ok.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
U nas też odsysali.
Myslalam ze 2 dziecko to z górki będzie a dziś 3 razy bylam u poloznych haha.
Raz aby dopytac sie o dokarmnienie i właśnie te wody co nimi wymiotowal.
2. Z krwia w pieluszce ale ponoć to moczany
3. Nie moglam dobudzic Kostka spl i nie chcial jeść. -
Ajrin
Jesteś dzielna mama i dobrze zniosłaś cc, oby teraz tylko kaszel przeszedł.
Dariah
Zgadza się, rossmanowe 4+ są większe od 4+ dady tzn są wyższe i dlatego lepiej nam pasują. Rossmanowe są bardziej miękkie ale też trochę grubsze więc na upały się nie nadają bo się dupka szybko poci ale teraz na wiosnę jak najbardziej.
Żabka
Kciuki zaciskam. Super że udało Wam się kupić komputer.
Ja jutro też idę na krzywą cukrową.
Dzisiejsza noc u nas fatalna bo Antoś obudził się z płaczem i w ogóle nie chciał się uspokoić ani spać, niby na trochę pomagało stanie przy nim ale i tak nie spał. W końcu padł chyba ze zmęczenia po 2 godzinach. Za to rano długo spał, aż go obudziliśmy o 8:30 żeby zjadł śniadanie.
Później pojechałam do koleżanki na pogaduchy i dała mi dla Natalki 4 torby ubranek po swojej córce. Zrobiłam jeszcze zakupy i do domu na obiad. Później już nie miałam na nic siły bo jakoś tak mnie wykończył dzień. Trochę bawiłam się z Antosiem a wieczorem przyszła moja mama pomóc przy kąpieli. Synek szybko usnął i oby dzisiejsza noc była ok.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajrin mi też się wydawało ze będzie łatwiej Ale będzie zobaczysz tylko wyjdziesz do domu ja przynajmniej nawet na krostki nie reaguje kupa się nie przejmuje no jest inaczej
Moje dzieci już wstaly ale to dobrze bo dziś mamy szczepienie Szymek na pneumo i ma być położna do Poli więc muszę ogarnąć
Wczoraj orzesadzilam że spacerem i nogi mi ona do dziś
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie jadę do pracy.
Mela dziś pierwszy dzień w żłobku po chorobie. Oby nic nie złapała. Nie chciałam jej dawać, myślałam by została do końca tygodnia w domu ale nawet jej nie miałam z kim zostawić.
No nic. Czekam w pracy na ważne dane od klienta i jeśli dziś przyjdą i zdążę je obrobić to jutro chce wziąć wolne.
Muszę skądś skombinować piasek do piaskownicy. Dzwoniłam po żwirowniach i nie mają a jakoś nie uśmiecha mi się zamawiać z allegro.
Myślę czy by nie pojechać nas staw na dzialke i stamtąd zabrać piach. -
U na skoczka średnia, bez tragedii ale budziła się chyba se 2-3 razy.
Ale Cioteczki mamy narazie sukces - wczoraj po powrocie z pracy nawet nie zapytała o cycka !!
JesCze z tydzień / półtora i będę odstawiać z nocnego karmienia
Zobaczymy jak będzie w weekdn kiedy będę cały dzień z nią..
Ajrin,
Korzystaj z położnych póki sąmarko, ja bym zawału dostała gdybym krew w pieluszce zobaczyła !
Kiedy wychodzicie ?
Kamcia,
Hehe No to ładnie Patrys szalejeciekawe czy tez taki będzie rychliwie po drugiej stornie brzuszka
Marta,
DIekuje za opiniemuszę w takim razu kupić te Rossmanowe 4+ i zobaczyć
Żabka,
Kurczę w sprawie krzywej i cukru nie pomogę ;(
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
my kupowaliśmy w castoramie
ale przymierzałam się do piasku na allegro, bo podobna cena, transport gratis, a i kurier wnosił, wiec teoretycznie nawet lepiej. Do tego te kupne do piaskownicy sa niby mocniej płukane czyli tak nie brudza. Ten z castoramy troche brudzi na zółto, ale było to do sprania
najlepszy chyba byłby tylko plażowy