WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam że padnę ze śmiechu
poszliśmy na spacer, zahaczylam o rossmanna (kupiłam na próbę te pampersy 5+/ sa jak dada 6, wyższe niż lupilu, ale grube że hej), mąż wykupil kartę wędkarską i na plac zabaw. Mały sam pokazywał gdzie chce. Zero dzieci. Znudził się i poszedł w stronę domu
weszliśmy do Lidla(kupilam te chodaczki ala crocssy na przyszły rok), lunęło!oj, jak oberwalo chmurę. Podchodzimy do kasy a Piotrek śpi
pierwsza reakcja czy on żyje, przecież w wózku nie spał od wielu miesięcy. I o godz 18:15????? Doszliśmy do domu, a ten nic. Nie dało się go obudzić. Był tak rozkoszny. Wiecie co go obudzilo ze smiechem w głos???przesuwanie firany
glupawka normalnie
Jutro pewnie wejdę do biedronki sprawdzić jakie sa sa dady. Przeraza mnie grubosc tych z rossmanna. Na opakowaniu podają rozmiary do 5+ choć mam wrażenie ze widzialam dziś też rozmiar 6...
Lupilu znów same się odpiely. Piotruś od godz biega bez pampersamam 2 paczki lupilu 5, jedną 5+, oraz starych zurkow 5...po tym coś musimy znaleźć innego na stałe. 6 też mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 08:05
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Kamciu
Tak, są grubsze niż Lupilu ale wyższe i mi to odpowiada.
Muszę się w końcu zmotywować i może zebrać te wszystkie uwagi dot pieluch
Dziewczęta a wy macie konta na Instagramie? -
nick nieaktualny
-
Ja mam konto na insta jak cos.
Powiem wam ze ja dzis mam mega problem aby Kostka dobudzic on serio spi caly dzien.
Nie mam pojęcia skąd taka zmiana wczorja był bardziej aktywny dziś śpi budze go co 3 godziny jesli sam ni wstanie i daje jeść dokarmilam 30ml mm w ciagu dnia zjadł. Ale już wieczorem nie zjadł mm nic a nic ale przed wypił dwie piersi moze sie najadal?
No nic zobaczymy jak morfologia i jak waga teudno najwyzej zostaniemy sama sie martwie bo nie wierzę ze dziecko moze byc az tak grzeczne. -
Ajrin,
Moja Zosieńka tez dużo spała i w szpitalu ani razu nie płakała. A nie ! Raz w nocy zapłakała!
A tak to spała i spałatez ja budziłam na jedzenie
Natka,
Ja nie mam insta.
A wlansie, spotkałam się dziś z inna mama ze żłobka i gadka gadka i mówi ze jej córa już ba 98 nosi ubranka. I tak mi się Melka przypomniała- Ty jej tez już na 98 kupiujesz nie?
Maleństwo wlansie zasnęładziś chwilkę prosiła o cyca ale nie dałam i zmieniła temat
3 dzień !!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Pysiaczek
Kciuki zaciśnięte za jutrzejsze usg.
Żabka
Gratuluję kolejnego ząbka.
Skali
Pięknie rośnie Pola, widać mamine mleko jej służy.
Super że Szymonek dostał się do żłobka.
Natka
Ja nie mam konta na instagramie.
Ale o pieluchach chętnie poczytam.
Kamcia
Ładnie się bawił Piotruś, pewnie się wymęczył i dlatego usnął w sklepie.
Rossmanowe pieluchy są rozm 6. Wypróbuj te co kupiłaś i będziesz wiedzieć czy się trzymają i nie odpinają.
Antoś dzisiaj grzeczny, nawet ok jadł. Po południu byli teście więc się z nim bawili a ja trochę poleżałam i mogłam odpocząć. Po kolacji i kapieli szybko padł i teraz niech ładnie śpi całą noc.żabka04, Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
No dobra wyjasnilo sie mojemy dziecku poprzestawialy sie pory
Od 11 budzi sie co godzine z zegarkiem w reku i je nawet kupe walnął a ja mam już nawał. Teraz leży najedzony i oglada świat haha.
Kamcia twój Peter to juz 2 latek z wygladu podobnie jak Kosmitka. Jednak wzrost swoje robi.
U nas wzrost idzie powoli az musze sprawdzic jaki to centyl ale raczej spadamy niz rosniemy.
Skąd kurteczka?smyk? -
nick nieaktualnyPysiaczek będzie ok.
My wstalismy z gorączka 38.2!
Dałam kidofen.
Podejrzewam atak kolejnej trójki lub załatwił się wczoraj na balkonie bo wyszedł w samym bodziaku na długi rękaw.
Nocka była ok.
Udało mi się zawieźć córkę autem do przedszkola po drodze kupiłam chłopakom moim drozdzowki ulubione więc się zajadaja.
Co mnie bardzo cieszy jak widzę Roberta jedzacego.
Ajrin no ładnie.
Mam nadzieję że się przestawi. -
U na smoczka średnia a poranek katastrofa...
Wstała w super humorze , rewelacja ! Ale mamusia musiała ja oderwać od zabawy i ubrać dk żłobka - i tak rozpętałem 3 wojnę światowa..histeria darcie się krzyki i ryki...
Jak się uspokoiła i wyszłyśmy do żłobka, w szatni upadł jej wafelek ryżowy (od których jest uzależniona hehe uwielbia je i ma swoje rytuały z kim) i upadł koło stopy mojej i nie widząc go nadepnęłam go ;( i znów ryyyyk ! Wiec panie ze żłobka szybko do kuchni poleciły po nowego wafelka..ale już histeria była...ehh
Ajrin,
U nas Zosia mocno podskoczyła ostatnio bo w żłobku mierzyli ja w lutym i miała 75 a w Wielkanoc mój tata mierzył i miała 79wiec 4 cm w 2 miesiące
i tak jest kruszynka ale widzę po ubraniach ze wyrasta
Oj oby Kostek się odwrócił z porami,..w kncubsie n sprawni odwróci ale żeby nie trwało to miesiącami
Trzymam kciuki za wyjście dzisiaj !!
Pysiaczek,
Kciuki zaciśnięte !!!! Wszystko będzie super !!
Daj znać jak wyjdziesz
Żabka,
Oj ;( oby to były żeby a nie przeziębienie
Kurczę ta pogoda teraz jest taka zdradliwe bo niby ciepło ale w cieniu jak wiatr zawieje to jest jednak chłodnoi wiatr jest jesCze chłodny
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mamy przyrost na wadze cale 100 gram jupii
A ja mam nawal o losie a Kostek odsypia nocke.kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ajrin super !!!!
A nie maja polone laktatorów? Wiem ze u mnie w szpitalu dziewczyny co miały mega nawał to prosiły o laktato położne
A jak nie to ...budź Kostka ile się da i niech odciąga...wiem ze to może brutalne ;( ale czasami innego wyjście nie ma:/09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia,
Noo rosną dzieciaczki rosną
My ja pierwszy raz mierzyliśmy - przy ścianie z płyta CD heheh
I jaka zadowolona była
A w żłobku nie wiem jak mierzą09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡