WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:15.maja liczac na 14.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku dokładnie ty swoje jeszcze odczekaj w kolejce z zacisnietymy nogami
Szybko zleci aż człowiek nie zdążył się nacieszyć serio -
Pysiaczku dokładnie za chwilę koniec noworodka bezpowrotnie
Zobaczysz zleci Ci bardzo szybko ajak się urodzi to pędzi. Kostek dziś ma już 4600 i żegnamy się z rozmiarem 56.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Te buty to jakaś jest australijska firma ja widziałam sandały są mega takie elastyczne zgodnie ze ma się podeszwa zginąć
Ajrin to równy kilogram różnicy kostek ładnie Goni Pole
Pysiaczku wytrxymasz a pachwiny mogą boleć ja jak wyszłam ze szpitala to też miałam skurcze w oachwinach i ledwo chodziłam
U nas ciężki dzień Szymek chciał mnie do szału doprowadzić swoim niejedzeniem i naruszeniem w końcu dostał czopka i było trochę lepiej to zabawne jedną tylko jeść jeść jeść a drugi wcale
Kamciu to już tuż tuż naprawdę czas tak zapitala że szok mam nadzieję że twój mąż ma wolne
A ja jus trzeci raz podchodzę do odkozenia 56 i jakoś nie mogę nie zakładam bo ciasne a za każdym razem jak chce odłożyć to mówię sobie ze a może jeszcze dobre masakra jak te dzieci rosną
-
Skali goni goni ale mam wrażenie że lekko przystopowal choć idzie równo 75 centylem czyli trzyma centyl urodzeniowy. Igi urodził się 75 ale spadł i szedł do 16 miesiąca 50 ostatnio je ładniej i jest na 75.
A Szymek na kiedy miał termin porodu?
Igus miał w żłobku wypadek dziś rączka przytrzasnieta drzwiami dodam że mocno i to bardzo 4 palcem aja czerwona kreskę a dwa przecięcia skórę lekko opuchniete. Ruszać rączka rusza ale jeśli opuchlizna nie zejdzie do rana albo pojawi się zaistnienie jedziemy z rana na przeswietlwnie. Stało się to na 5 minut przed naszym przyjściem nie płakał i w domu nic a nic na rączkę nie narzekał robił wszystko normalnie. Oby nic poważnego.
-
Pysiaczek
Super że już jesteś w domu. A bóle szybko przejdą i Mikuś jeszcze poczeka w brzuszku.
Kamcia
To jeszcze ponad 2 tyg i Patryczek będzie na świecie, ale ten czas leci.
Ajrin
Biedny Iguś, pocieszenie takie że jak nie płacze i wszystko robi normalnie rączką to pewnie wszystko jest ok.
Kostek ładnie rośnie, piękna waga i już zaraz będzie miał miesiąc.
Skali
Pola też pięknie rośnie i je, ma apetyt malutka.
U Antosia z jedzeniem nawet ok, oczywiście ciągle go zagadujemy ale przynajmniej je. Pogoda nawet dopisuje więc sporo czasu spędza na dworzu. Najbliższe dni zapowiadają jeszcze cieplejsze więc będzie lepiej i może już skorzysta z nowej piaskownicy.
-
Skali właśnie tak co mi światło że Szymek miał termin po Igusiu a urodził się przed.
Igi miał być 14.09 z Om a z USG pierwszego 9.09.
Ja dziś zostałam po raz pierwszy sama na noc M musiał jechać na nockę na szczęście Igi spał cała noc Kostek że mną w łóżku wylądował bo budził się co godzinę wręcz.
Za tydzień zostajemy na 4 dni sami M jedzie na męski wypad na ryby. Znaczy poprosiłam moich rodziców aby na te 4 dni u nas zamieszkali bo jednak z Igusiem jest ciężko a Kostek potrafi wisieć na cycku pół dnia. Ale znając moich rodziców różnie może być więc wyrazie co pojadę do teściów bo głównie obawiam się wieczorów kąpiel usypianie. Podziwiam matki samotnie wychowujace 2 serio ja na samą myśl dostaje sraczki -
Leżę, śpię.
Nagle dociera do mnie szept: "mamooooo. Mamooooo. Mleko. Mamuss mleko."
Chyba pora wstać.Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Natka jeny jak Amelka już ładnie mówi
U nas by było placu placu butelka w głowę mamy
Kostek dosypia Igi jeszcze śpi zrobiłam sobie kawę i leżę z kawą w łóżku chwilo trwajDariah lubi tę wiadomość