WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś zabieganych dzień rano udało mi się dostać z Pola do chirurga ta sala skierowanie na usg bioderek i też udało się zrobić wszystko ok. W moim mieście robią trzy razy usg bioderek tak mi powiedział lekarz a w Krakowie pamiętam że dostałam zrype jak poszłam na kontrolę co kraj to obyczaj
Byłam też u ginki wszystko dobrz
e można działać marzę żeby iść na basen
Marta super ze jedziecie Antoś na pewno szybko się przyzwyczaji
Dziś dzwonili ze żłobka oficjalnie ze Szymek się dostał i w sierpniu mam przyjść się dowiedzieć co i jak
U nas Szymek ma bunt jeść nie chce chce tylko na podwórku siedzieć psy głaskać dobrze że mamy duże podwórko to lata sobie
Jutro idę na badania morfi mocz tsh
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Skali
Super że Szymek dostał się do żłobka
Kamcia
Ooo pikantne chipsy tak smakują, nie spodziewałabym się.
W tym roku to pewnie nasz jedyny wyjazd bo jednak w czerwcu czy lipcu nie wybiorę się nigdzie jak zaraz poród. A później w sierpniu z takim maluchem to chyba też niekoniecznie. A za rok na pewno z dwójką, Natalka będzie miała rok a Antoś 3 latka więc dla dzieciaków super
-
nick nieaktualnyMy się usypiamy.
Ciężko idzie.
Nie wiem czy widzialyscie reklamę auta VW t-rico? (jakoś tak) w tv.
Robert oszalał na punkcie barana i muzyki z tej reklamy:-)
Skali bardzo się cieszę że biodra Poli ok.
Gratki super ze Szymon oficjalnie przyjęty
A brakiem apetytu się nie przejmuj nadrobić jak zglodnieje.
Marta to korzystacie póki możecie skoro wakacje będziecie mieli za rok.
Kurcze zaraz radzisz! Nie wierzę pamiętam jak pisałaś że w ciąży jesteś
Ale czas leci.
Za szybko....
-
Pysiaczku kciuki abyś jutro wyszła do domku dawaj znać.
Skali wow już Bioderek się udało ja się wkurzylam bo chce zrobić na NFZ aby nie płacić a wychodzi na to że zamiast w6 tygodniu wolny termin maja dopiero w 11 tygodniu będę dzwonić jeszcze czy coś się nie zwolnilo.
No i gratki za żłobek.
Kamcia że ostre to wow że zjadł.
Co do jedzenia to nie ma co co chwila któreś nie je.
Marta pogodę zapowiadają więc udanego wypoczynku a odbije cię sobie wyjazd za rok z 2.
Żabka aż muszę poszukać tej reklamy haha.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Witam się po względnie udanej nocy.
Amelia w miarę ładnie spala więc też się w miarę wyspałam.
Wczoraj miałam taki armagedon w pracy, że nawet humoru nic nie miałam by chociaż nawet coś tam skrobnąć tutaj.
Teraz stoję w korku w drodze do pracy i marzę o tym, by był już piątek.
Dostałam kolejny nowy projekt. W tej chwili prowadzę nowe trzy. Od stresu tarczyca znów mi wariuje i mimo tego, że czasu nie mam jeść, spać itd to zamiast schudnąć przytyłam.
A w dupsku już to mam. Chuda już nie będę. Cóż.
-
U nas nock nawet Ok - raz się obudziła
Z zaśnięciem bylo mniej problemów niż w poprzednie dni - chyba idzie w dobra stronę
Rano znów humor wisielczy - nie dotykaj i nie mów do mnie a i tak będę krzyczeć i ryczeć..
Taki typ...
Marta
Korzystajcie z pogodyza rok będzie jeszcze lepiej bo w 4!
hihi
J gratulacje 3 trymestr !!!
Pysiaczek
Trzymam kciuki abyś dziś wyszła
Skali
Brawo za bioderkato chhba lepiej ze się idzie 3 razy - ja tam wychodzę z założenia ze lepiej iść raz bez sensu niż raz za mało
Natka
Współczuje ilości pracyale na pewno dasz super radę ! Kto jak nie Ty?!
A waga się niw przejmuj - jesteś super laskaaa !! Widziałam wiec wiem co mówię !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja też grubej natki nigdy na zdjeciach nie widzialam!!
Ja już lab zaliczyłam
Czekamy na wyniki tsh i ft4
Kolejne 48zl wrrrrrr
Teraz siedzę i czekam na ktg
Ale nie ma pani Asi...
Po ktg wizyta
Ostatnio była dziwna...
Potem jadę do starostwa
Honda!!
Jak ja dawno staruszka w trasę nie jechalam
Pod starostwem pewnie nerw o miejsce parkingowe
Z brzuchem liczę na fory w kolejce
Wracam
Ogarniam pokój
Korepetycje
Wolne o 19 -
nick nieaktualnyA my dziś mamy i love do nocnika
Siada Robert na nocnik i mówi siiiiiiiiiii!
Oczywiście jest aplauz i wzrok na rodziców: widzicie?! I się cieszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2165e46ee07a.jpg
Natka-matka wariatka :), Dariah, kamciaelcia, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Żabka super i jeszcze ze siii ściągaj spodnie pieluche i niech robi
Dobra ja chyba idę odespac bo sił brak i zimno mi jakoś. -
ktg w normie, ani jednego skurczybyka
wizyta OK, szczelnie pozamykana
komplikacja z tym l4, ale wypiszą i za tydzień mam odebrać podczas prywatnej wizyty lekarza, poradnia nieczynna
pogadałam sobie z połóżną, akurat wróciła ze spotkania z prezesem
ogromna nagonka na porody sn mimo wszystko...ale co ja wam będę opowiadać
nawet u mnie kocioło porodowywakacyjne dzieci się rodzą
w urzedzie spedziłam godzinę
najpierw trafiłam na 15 min przerwy, potem umówiony pan na rejestrację i ja...ale dostrzegli mój brzuch i pan z okienka osobiście mnie informował kiedy mnie obsłuży, ze mam siedzieć itp
a w środku się smialiśmy, bo termin przeglądu to 23.maja, jak mój termin porodu
stąd przeciez wczesniej załatwim, by nie bawić się w dowód tymczasowy, nowy mąż juz odbierze na upoważnieniu
tsh świetne
jak 6 tyg temu1,130
czekam jeszcze na ft4
potem konsultuję sie smsem z jedną endo, bo nie mam przecież lekarza prowadzacego, niech ktoś oficjalnie powie co robić po porodzie
zajechałam do rossmanna i spotkałam tam połózna, mówiła, ze byłamąż ją przyjął, ona mnie widzi, wie, ze dobrze u mnie, więc spotkamy się po porodzie a nie po majówkach
zjadłam chlebek ze smalcem
mniam mniam
o tyle grzeszek, że smalec i ciemny chleb???bleee
ten smalec był z białym chlebkiemNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Żabka
Jak Robert już załapuje że siku do nocnika to już można go uczyć żeby tam robił.
Pysiaczek
Kciuki żebyś jutro wyszła ze szpitala.
Natka
Oj dużo pracy masz, ale na pewno sobie poradzisz, gorzej że Cię kosztuje to sporo stresu.
Kamcia
Super że wyniki ok.
My na działce pogodę mamy nawet ok, jest słoneczko, ale też chmury, najgorszy to chłodny wiatr. Antoś od rana szalał i biegał po całej działce, oczywiście wąż ogrodowy podobał mu się najbardziej. Teraz śpi już ponad godzinę, obiad podszykowany więc my odpoczywamy, mąż śpi w hamaku a ja siedzę z pączkiem i herbatką. Idę dalej czytać książkę
-
Ja czekam na położna ma być o 16
Ajrin u mnie jest tak że się dostaje skierowanie do chirurga dzieciego o on daje na usg bioder terminy nie są długie więc się udało małe miasto itd w Krakowie było skierowanie do poradni preluksacyjnej Ale nie pamiętam ile czeklam tu mi niby lekarka mówiła że pierwsze usg jak dwa miesiące skończy Ale ja już zrobiłam a jeszcze nie ma dwóch
-
U nas na peeluksacje zapisują kiedy dziecko kończy 6tyg
Ja podaję który to tydzień(poradnia czynna we wtorki rano i środy popoludniu)
Choć ostatnio widziałam nowe nazwisko ortopedy więc może są zmiany...a skierowanie od rodzinnego tzn pediatry -
Dariah
Byliście może w muzeum czekolady?
Zastanawiam się czy nie pojechać w ten weekend
W końcu w ten weekend Poznań za pół ceny.