WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta ale ci super.
Korzystaj.
Dobrze ze nie pada
Kamcia super.
Niech wcina.
Będę męczyć.
Cieszy mnie to że świadomie siadł patrzył na nas jaka reakcja będzie nasza i mówił siiii a wszystko dlatego że jak idę do WC to zostawiam otwarte drzwi czyt uchylone lekko Robert przychodzi otwiera a ja mu mówię że mama robi siiii ten zawiesza zamyka drzwi i idzie sobie.
Dziś w sklepie niestety ale się rozbeczal bo......mama poszła sobie bez niego do półki po kakao które stało na przeciwko Roberta.
Normalnie cyc!
Właśnie wróciliśmy z przedszkola i szybkich małych zakupów.
Robię ciasto "mleczna kanapka" co by dzieci sobie pojadly
Ja pije kawkę -
Zabka
Pięknie Piotruś siada na nocniku. Najlepiej zacząć właśnie przez zabawęu nas z początku nocnik służył za przechowalnię zabawek, potem krzesełko a teraz zdarza się, że zawoła siusiu i leci po nocnik. Czasem zdąży czasem nie. Różnie bywa. No i oczywiście nie zawsze woła, co to to nie
Kamcia
Bardzo ładne wyniki TSHnic tylko zacieszac się z takich
Marta
Cieszę się, że sobie tak ładnie odpoczywasz i masz pomoc że starszakiem.
Ajrin, Skali
Jak u was karmienie?
Pysiaczku
Daj znać kiedy cię wypuszcza.
Dariah
U nas też często są humorki w stylu: nie dotykaj, nie gadaj do mnie, nie lubię cię.
Zobaczymy co tam wyniknie z tych planów na weekend. Przede wszystkim musi być cieplo i nie padać, bo w zimnisko się nie ruszam. O nie!
Bardzo jestem z was dumna, że tak ładnie udaje ci się odstawić młoda! Super!
U mnie kolejny ciężki dzień. Dzisiaj miałam już tak dość, że byłam na skraju poplakania się, jebniecia wszystkim i wyjścia. Serio. Dopiero ok 15:00 zrobiło się spokojniej ale tyle ile ja mam do wyjaśnienia na jutro to głowa mała.
Dobrze, że jutro piątek.
-
nick nieaktualnyZrobiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3bec8cb74d.jpg
Trochę za słodkie.
Werka mówi że ro nie mleczna kanapka bo jej nie smakuje jak mleczna kanapka.
Natka współczuję atmosfery w pracy.
Miałaś ciężki tydzień szczególnie ostatnie dni.
Jutro piątek i odpoczniesz.
Co tak ludzie wkurzają czy ten natłok pracy?
Masz rację wyjedź sobie na wycieczkę to dobrze Ci zrobi taka regeneracja i zapomnij o pracy korzystaj i odpoczywaj.
Kamcia super Piotrowi poszło z placuszkami
A tobie sprawnie udał się dzień
Dobrze zrobiłaś z endokrynolog wierzę że pomoże.
Jejku ty zaraz rodzisz!
Mam wrażenie że za szybko kochana!
U mnie pada co chwila.
Głowa mnie boli przez taką pogodę.
Robert mnie dziś zaskakuje.
Nocnik poszedł w nie pamięć.
Za to wziął łyżeczkę plastikowa w rękę a trzymam odwrotnie i tak chodził od pokoju do pokoju i udawał że je przy czym mlaskal buzia ze je.
Nie możliwy ten chłopak dzisiaj.
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, AJrin, Pysiaczek89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mega ciężki dzień nie wiem kompletnie co Kostkowi dziś się stało spał rano ale godzinę i później po 15 jak pojechaliśmy do mnie do pracy i po Igusia i na zakupy spał dopiero wtedy 2 godziny.
A tak to prezyl się stekal i wisiał non stop na cycku ale się wnerwial i ulewal.
Zglupialam czy to brzuszek kolki czy ma mało pokarmu.
Ogólnie do dupy dzień i do d się czuje jako matka. Igi tylko za tata i dziś okazało się że Kostek u M uspokoił się w 5 sekund a u mnie się denerwowal.
No ale jak M ma Kostka to Igi też chce nac tatę.
W rezultacie matka może nie istnieć.
[
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:03
Skali89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
No nie wiem czy bym chciała dłuższej ciąży :p początki są fajne ale końcówka masakra choć ogólnie fajnie być w ciąży
U nas dziś wielkie prasowanie bo tyle tego prania ze już nie wyrabiam
M znowu zaczął delegacje nie wiem kiedy się przeprowadzimy w niedzielę może pojedziemy do Rzeszowa kupić sprzęty do kuchni
Dziś była położna wszystko dobrze Pola waży 5590 czyli prawie identyko jak na szczepienia tylko inna waga no ale ładnie przybiera ponad 200 na tydzień
Teraz śpi w wózku bo znowu płakała więc ja uvralam wystawilam na taras dwa razy pobujalam i śpi więc jej nie budzę tylko do domu wjechalam.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas Noc fatalną bo Pola jak się obudziła przed 23 tak po 1 zasnela nie płakał tylko leżała i oczy jak 5 zł teraz śpi to nie wstaje zjadły przebrane i spia
Zapowiadają mega pogodę na weekendzie także muszę Szymkowiak kupić sandałki slyszalyscue o butach super fit ?
-
U nas nocka baaaaardzo dobra - zero pobudek
wieczorem obyło sie bez histerii - owsEm nie zasnęła w piec minut ale nie bulo problemów tylko walczyła ze snem i chciała się bawić
Skali
Pięknia waga Poli!! Duuuza dziewczynka
Słyszałam ze bardzo dobre są te buty superfit
Ajrin
Ah to widzisz h nas odwrotnie - Zosia chce tylko mamę i mamę i mamę...wiec mama jest od wszystkiego...dobrze ze już nocy jej nie karków i mogę pospać chociaż..
Ale zdjęcie cudowne !!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas też super noc. Mały coś spokojnie nie mógł się obudzić o 7:30, przesikany po pachy
jakby spał na głowie
Zrobil znów aferę o laptopa-mama ma grać a on będzie patrzył
O nie nie
Nie na mój leb poranne afery
Laptop zamkniety
Śniadanie średnio
No cóż
Głodny później więcej zje
Mam nadzieję że dziś już nie będę miała odrabiania lekcji i zacznę ponad tygodniowe wolne
Skali
Wygooglowalam te buciki. Nie słyszałam, nie widzialam, ale nie zaplacilabym tyle za niektóre modele -
Hej
Wczoraj wyszłam, ze szpitala. Powiem Wam, ze pochodziłam troche i znowu mnie bola strasznie pachwiny, tak sie boje, ze niedługo zacznie sie porod
Mały niby zabezpieczony sterydami, ale ja nie chce wczesniakado donoszonej ciazy mam 24 dni, obym tyle wytrzymała.
Czemu te moje ciąże, musza byc takie trudne?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczku jestem pewna że wytrzymasz i jeszcze jak Skali będziemy wszystkie tu 3mac kciuki.
U nas Igi płakał 2 razy przez sen ale zanim M wstał już była cisza.
Kostek standardowo co 2 godziny ale o 5 położyłam go obok siebie on zasnął zanim złapał cyca i tak matka z cyckiem na wierzchu a Kostek ibik daliśmy do 7 haha
Zimno dziś ale am ochotę iść a zakupy więc się chyba ruszę.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek
Luzuj mateczka. Będzie dobrze. My tu wszystkie za ciebie kciuki trzymamy
Dariah
Zazdroszczę nocki, oj zazdroszczę. U nas dziś krzyk, płacze, wyrywanie się, masakra.
Ajrin
Idź na zakupy, idźtobie też się coś należy
Skali
Patrzyłam na te buciki, ale szczerze drogo trochę za niektóre modele. Nie miałam ich nigdy i też nie wiem jakie są, czy warte ceny.
Kamcia
To masz tydzień urlopu, fajnie. Chociaż ty to już powoli myślami przy porodzie jesteś? Kiedy masz termin cesarki? Coś koło połowy maja, dobrze pamiętam?Pysiaczek89 lubi tę wiadomość