WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co używałam pielucomajtek tylko pampersa i dla mnie były ok. Teraz kazałam kupić albo dady albo lupilu na próbę. Potrzebuję czegoś na dzień.
-
Kamcia. Ja bym nie dawała moja Pola też dużo spała na początku to dopiero pierwsza doba pewnie ma zapas z brzucha zobaczysz jeszcze parę godzin i będzie Sajgon takie moje zdanie i szczerze to denerwują mnie lekarze którzy zdrowemu dziecku bez wysokiej zoltaczki każą dawać glykoze albo mm na litość boską to dziecko ma prawo spać bo ma z brzucha zapas a nie os razu go pobudzać no sory takie moje zdanie oczywiście nie chce nikogo urazić
Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Super że tak szybko i sprawnie udało się z pionizacją, brawo dla Ciebie.
Ajrin
Biedny Igi, oby szybko mu przeszło.
My pieluchy używamy 5 dady na noc i są ok, jeszcze wysokie a te 4+są na styk więc na dzień. Pieluchomajtek jeszcze nie mieliśmy a nieraz by się przydały bo Antonio na przewijaku szaleje i ciężko mu założyć pieluchę.
Sadzamy go na nocnik ale usiedzi tylko chwilę i zaraz wstaje no ale go zapoznajemy, niech wie że siku i kupka do nocnika. Jak mu się coś chce to łapie się za pieluchę i zdejmuje spodnie ale wtedy na nocnik nie chce usiąść zrobić tylko ucieka więc narazie nie będziemy o zmuszać. Muszę przeczytać poradnik o odpieluchowaniu od sąsiadki bo polecała i jej synek szybko się nauczył.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia mój nie jadł ale wisiał na cycku opity był wodami plodowymi. Ja się dałam namówić na mm w 2 dobie bo chciałam wyjść za wszelką cenę okazało się totalnie bezsensu no ale skoro pediatra i dwie położne namawiają to człowiek się łamie. Zresztą Kostek nie zjadł dopieru 2 podanie coś zjadł a moje cycji tylko dostały nawału.
Rob jak sama czujesz to twoje 3 dziecko wiesz najlepiej. -
Ale Pola urosła slicznotka
A my dziś tak się bujam leje na maksa łeb mi pęka.
[url
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:01
Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Z tą glukoza to chyba co lekarz to opinia. Mi kazali dać glukozę młodej kiedy ona tak plakala. Na uspokojenie, by sobie pospala.
Dziwne co nie? Ale działało, bo raz jej podali. Potem ich zrypalam (ta stara położna), że sobie nie życzę i w planie i karcie ma wpisane, że bez konsultacji ze mną maja nic dziecku nie dawać to nie dawali tylko przystawia lampa a żeby piła to ja tak po policzku pobierałam. Wtedy piła, leniuszek z niej był na początku troszeczkę i musiałam ją "motywować"
-
Kamcia oby tak zostało
hihi
U nas kąpieli w szpitalu nie było przy szczepieniu nie płakał ale wczoraj właśnie pierwszy raz słyszałam płacz o zgrozo potrafi.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ja tam sie nie znamsama pewnie czujess najlepiej ale ja tez jestem przeciwna dawaniu mm i gluzkozy - tak o ! Na wszelki wypadek. Spokojnie będzie jadł
A dlaczego lewe uszko powtorzyc ?
Skali
Cudowna dzieciaczki !!! Każde inne ale boje piękni ! A po Poli od razu widać ze dziewczynka
Ajrin
Hehe ale super ! Ale ma Igi huśtawkę fajna w domu!!
My pieluchomajtki nie używamy narazie. Narazie mamy normalne panpersy rozmiar 4+ z Dady i jestem zadowolonajednak te rossmanowe an grube były
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A to wejście do Kosciola od fotografa :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db90e06d7b79.jpgkamciaelcia, Natka-matka wariatka :), AJrin, żabka04, Skali89, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja nigdy nie mialam przeciwko kapieli w szpitalu. Ale nie kapia po urodzeniu. Stąd poszedł. A Patryk jest z ciąży cukrzycowej więc u nas ryzyko niskich cukrów, jak się nie je, ma się nisko(ja miałam na czczo za nisko)
Patryk po prostu nie jadl. Dlugo nie było moczu a smolki w ogóle 22h.
Piotrek miał niskie (na wypisie bylo nawet 55)
Jutro wazenie i okaże się co i jak. Bo jak zechce to Patryk zassie. Wypluje i nie zassiena pewno dla samego ssania. Dziś powinna być pediatra to podpytam