WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak przy ciąży cukrzycowej to pewnie jest inaczej i trzeba uważać. A jest ryzyko ze dziecko po ciąży cukrzycowej może mieć cukrzyce ? Może to głupie pytanie ale się nie znam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
U nas smółka pojawiła się dopiero w drugiej dobie. Grubo po 24h. Już się lekarz trochę denerwował. O nic innego nie pytali tylko czy Mela coś zrobiła jak była ze mną. Zrobiła, bardzo późno. No i u nas już w szpitalu były problemy z żołądkiem i kółkami. Ona non stop płakała, krzyczała. Już tam miałam szkole życia i w drugiej dobie po CC nauczyłam się biegać do łazienki i z powrotem -
Dariah cudne zdjęcie u nas smulka też była dopiero w 2 dobie. I później dopiero w 5 dzień normalna kupa a tak to smulka. Z Igim smulka nie widziałam bo był dobę u położnych a jak mi oddali był sporo dokarmiony M bo kupa już prawie normalna lekko że smulka. Kostek był tak opity wodami że w 2 dobie późno wieczorem koło 23 tak mi ulał aż prawie przestał oddychać się zachlysnal wodami jeszcze.
Dariah piękne ujęcie super pamiątka.
-
Dariah. Przy unormowanej cukrzycy nie powinno być problemów. Ale jeśli minie mi cukrzyca to i tak znak ostrzegawczy że za10-15 lat wróci prawdziwa. Może i tak byc z dzieckiem za iles lat. Po porodzie, bez łożyska, hormony cukry czesto spadają. I dziecku i mamie. Mi spadaly ponizej 70(to nie tragedia)ale nie mialam chociaż objawów hipoglikemii jak po Piotrusiu. Później się zastanowilam o co chodzi że glukoza na spanie-jak się naje glukoza to pospi
Natka
Smolka na szczęście sama poszla
Caaaaaly pampers
Dla odmiany Piotrek nasral na lekarza a na mamę nasikal -
Dziewczyny
Z innej beczki. Mam pytanie: czy któraś z was ma depilator na IPL? Jaka firma? Jakieś doświadczenia? Wnioski?
D chce mi kupić na urodziny lub pod choinkę. W sumie bardzo chce, bo laser zbyt bolesny i baaardzo drogi. Wosk, na który czasem chodzę bardzo bolesny i wcale na długo nie starcza przy moich włosach max 2-2,5tyg a to wydaje się dobrym rozwiązaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 20:33
-
Natka ja nie pomogę bo u mnie włosów prawie nie ma nóg nie muszę wnet golic.
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Zazdroszczę! Oj, zazdroszczę! U mnie dużo, grubych i ciemnych włosówdo tego np na nogach rosną w wielu kierunkach. Depilator pesetowy mam, używam, ale rzadko bo jedna nogą to u mnie ok 1godz mordowania się.
-
Dziewczęta
Kciuki proszę za jutro. Spotkanie mam to przełożone. Cykam się trochę bo idę walczyć o nasze (czytaj międzynarodówki) ale nie dam się
Co do Meli i żłobka. Super sobie radzi! Co prawda dziś zaczęła dziwnie kaszleć (tak katarowo) ale jutro idzie, więc spox. Jest grzeczna, uczynna, dziś mi śpiewała. Chyba coś szykują na dzień MamyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 23:02
-
Natka
Kciuki za jutrzejsze spotkanie, bądź dzielna i walcz.
Dariah
Piękne zdjęcie, czarno-białe są takie eleganckie.
Skali
Ale Pola śliczna dziewczynka.
Kamcia
Jak Patryk umie ładnie zassać i jeść to głodny nie będzie.
Dzisiaj byli u nas teście pomóc mi przy Antosiu, był grzeczny i ładnie się bawił z dziadkiem. Sam też jadł więc naprawdę są postępy w samodzielnym jedzeniu. A wieczorem przyszła moja mama na kolację i kąpiel, a wnuk pięknie od niej zjadł kaszkę łyżeczką więc ogólnie udany dzień. Jutro od południa jestem sama, tylko wieczorem będzie mama i mam nadzieję że Antoś też będzie taki grzeczny jak dziś.
-
nick nieaktualny
-
Chyba powoli robi się mały Piotruś
Dziś wazymy tylko 3440
Dwa razy się dokarmilismy mm
Ale tu akurat po cycu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd2d2bbb700d.jpgżabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258, Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia faktycznie co zdjęcie to inne dziecko
Nie wierzę Igi i Kostek śpią ja się kładę niestety ma być kurier między 11 a 13 jeszcze go nie było niech i och nie znudzi -
Siedzę z maską i henna na brwi. Muszę trochę się do ładu doprowadzić
A w nocy nawet jakoś się wysypiam mimo pobudek chyba kwestia przyzwyczajenia a może to że wypiłam już w kawy