WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Piotrusia nie zapraszalam. Szkoda mi dziecka...przez okno sobie pomachalismy odwiedziły mnie dwie znajome więc dzień zlecial
Ogólnie na spokojnie
Mały śpi i śpi ale głód czuje pomimo 2 h na cycku. Osluchowo dobrze. Ja innej opcji niż dziś do domu nie zakladam. Choć cycki schowam w milczeniu
Dziś spać położyłam się okolo 22, teraz niech malutki mamę wspomoze i pije mleczko...i idę znów spaćtu dzień za wcześnie się zaczyna
Aaaa i nogi spuchly że hej !a w ciąży zero obrzekow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 02:46
-
Kamcia to kciuki aby dziś do domu wypuścili już czas a weekend w szpitalu to kiszka.
Ja dziś w nocy przeżyłam horror jeny masakra. Nocka w miarę ok Kostek standardowo pobudka co 1.5 / 2 godziny a Igi raz płacz. No i właśnie ja spałam dziś twardo każda pobudka to jak z głębokiego snu o własne nogi się potylalam. I wiecie że jak Igi płakał to ja go słyszałam ale nie wiem czy jeszcze spałam i to był sen czy jakaś niemoc ale słyszałam że płaczę a ja nie mogłam się ruszyć nie mogłam ani ręką ani głosu wydobyć leżała jak kloda i słyszałam jak płaczę. Nie wiem ile to trwało ale dla mnie wieki okropne uczucie. -
Hej
Żabka
U mnie ogolnie spoko, chociaz Wam powiem, ze cos sie dzieje ba rzeczy, bo wczoraj miałam juz tak silne bole podbrzusza, ze myslalam, ze bede jechac na IP, bo sie zaczynadzisiaj mamusi na 8:20, wiec prosze o kciuki za nas.
Kamcia
Kciuki, za to, żebyście wyszli dzisiaj do domciu
Ajrin
Trzymaj pare razy miałam, ze sie słyszy cos w czasie snu, ale chyba to zmęczenie jest silniejsze, ze człowiek nie moze sie wybudzićokropne uczucie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ale mi się dzisiaj nocka udała.
Robert wstał jeden raz co mi wyjątkowo nie przeszkadzało.
Spalam do 7:00 i się wyspalam.
Córka nie poszła do przedszkola bo nie chciała a mi to na rękę bo chciałam i miałam w planach zrobić placuszki na śniadanie z piatusia.
Miałam na talerzu 8szt z czego Robert zjadł że mną 7 szt z dżemem!!!!!!
Jak ja się cieszę że się udało go przemycic
jeden leży na talerzu i patrzy się na niego żeby sam go wziął
Mąż śpi wrócił wkurzony z pracy a my pójdziemy do biedronki na drugie osiedle taki dłuższy spacer.
U nas pochmurno i wieje więc skorzystamy teraz ze spacerku bo nie wiadomo jak będzie.
Kamcia w takim razie kciuki za wyjście.
Daj znać.
Pysiaczej kciuki zaciskam.
Będzie dobrze.
Daj znać.
Miłego dnia
Aaaaaaa
Śniło mi się że Robert dostał się do żłobka do gr czerwonych hahahaha
A w żłobku tam gdzie skandalem papiery na pewno będzie jedną grupa dzieci.
Oby sen był proroczyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 08:31
AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Raczej do domu tzn ginekologicznie tak
Czekam na wizytę pediatryczna
Laktacyjna odcięła klamerkę, zbadala saturacje i bilirubine. OK. Waga ciut ciut do góry w porownaniu z wczoraj(dokarmiony 2 dni po 2x)
I kilka rad laktacyjnych(przeciez pamieta że nigdy nie kp)ale technika, warunki mamy i dziecka świetnie, tylko mam pamiętać że mam małe drugie dziecko i nie mogę robić za smoczek. Dotknęła cyckow. Mega produkcja, już blisko zastoju ale na,szczęście tylko instrukcja co w razie zastoju
Ale nie nastawiam się
Ani nie mam parcia na mm ani kp mnie nie pociaga więc nie pytajcie codziennie -
nick nieaktualnyKamcia hahahha jakie rady
Ja wiem i pamiętam że nie masz parcia na KP więc nie będę pytać hahahha
I wcianal?
Muszę spróbować
Ja tym razem zrobiłam z serkow danio bo miałam i wyszły choć czuć ta slodkosc było.
Mieliśmy iść teraz na dwór lecz dzieci tak ładnie się bawiły klockami i autami (jak wczoraj) że nie miałam sumienia ich wyciągać.
Werka mówiła że lepiej będzie w porze drzemki Roberta no więc przystalam i użyłam włosy zdążą się wysuszyć.
Dzwoniła też teściowa pytała o książkę dla werki bo chciała kupić okazało się że to nie ta seria doszła do wniosku że da pieniądze i mam jej zamówić.
Nam też to na rękę bo werka będzie mogła sobie wybrać z tych co nie ma w kolekcji jeszcze.
Robertowi planujemy kupić garaż dla aut jakiś konkretny żeby miał na długo więc też będzie miło jak ktoś da kasę a my dołożymy i kupimy porządny -
Kamcia
Super, ze do domciu! Bedziesz miała dwóch chłopaków przy sobie
Tak, teraz moja kolejojaaaa
Byłam na wizycie, tzn to było usg. Mikus wazy 3240 g, wyprzedza wymiarami o tydzien. Także gdyby cos, to da chłopak radę, ale niech posiedzi jeszcze tydzien
marta258, AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia
Super że wracacie już do domku, w domu zawsze najlepiej
Pysiaczek
Mikuś to grzeczny chłopak i jeszcze posiedzi w brzuszku u mamy
U nas z pogodą trochę lepiej bo nie pada ale nadal chłodno. Spacerek oczywiście był bo Antoś chyba by oszalał kolejny cały dzień w domu, tylko na plac zabaw nie poszliśmy bo wszystko mokre, ale pobiegał u mojej mamy w pracyŁadnie zjadł danonka i wafelki i poszedł spać na drzemkę. Ja wypiłam kawkę, zjadłam crossainta a mąż postawił przede mną miskę z truskawkami więc na kilka się skusiłam
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pomału lista się skraca haha Pysiaczku teraz na Ciebie spada
Kamcia czasem napisz jak wam idzie sama jestem ciekawa niestety KP bywa walka sama wspominam kiepsko początek z Igim ale ty masz za sobą dwa dzieciaczki więc i rozum lepiej funkcjonuje, kato miałam papkę za miast mózgu z Kostkiem już było lepiej. Ale jak byś chciała czy porady czy wyzalic się to pisz.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Takiego cudu dokonałam
[url=
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:00
Skali89, kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Najpierw bym pomyślała ze co im zrobiłaś że tak padli
Na temat karmienia nie mam co pisac. dostawiam bo mam nadzieje że jesli kp ma się skończyć to najmniej boleśnie niz poprzednio
warunki sa idealne(piękna produkcja, pojetne dziecko)
Jednak jeśli coś ma mi dawać dyskomfort to odpuszcze latwo
Mm kupilam bo u nas w nocy nie kupię
Butelek jednak nie myje
Laktacyjna zakazala mi używać narazie laktator(chyba że do ulgi 2-3 lyzki ściągać) nie mam go więc jak zrobia się zastoje to wszystko się okaże co dalej
Patryczek i Piotruś śpią
Ale fajnie że Piotruś cieszy się na widok mamy
A Patryk tatusia poznaje przecież w szpitalu było mało okazji...
Reakcja Piotrka żadna doslownienajpierw zero reakcji na placz w samochodzie
WAle domu afera że wszedł do domu
Potem spojrzal w fotelik i nic
Dostal autko wiec szczęśliwy
Potem spojrzal na fotelik nie ma dzidzi-nie zauważył na rekach
Zasnął z mama na drzemkę
Już czuje brak drugiej niani elektronicznejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 10:35
Dariah, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia ale słodko śpi
Brak reakcji chyba lepszy niż histeriakamciaelcia, kamciaelcia, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Siper ze dziś już w domku !! Słodko spi Patrys..jest cudowny !!
Kusicie dziewczyny tymi zdjęciami maluszków heheh
No i dobrze ze Piotruś "nie zareagował"to lepsze niż histeria i zazdrość eheh
A co do kp i mm - Ty jesteś mama i Ty decydujesz
Ajrin
Zdjęcie rewelacja !!! Heheh
Padli obaj !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
A dlaczego dom wariatów ?
Pysiaczek
Dotrzymasz do terminu a nawet jeśli nie to Już duzy chłopak jest wiec nic mu nie będzie
Natka
Hehe to widzę ze tez masz taka niewyparzona buzie jak jatez zawsze musze coś powiedzieć itd i nie mogę się zamknąć..
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️