WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia to jest twój wybór ale to chyba masz nadal i tyle każdy ma czy dziecko ssie czy nie mi pomagał prysznic częstsze dostawianie zimne okłady po karmieniu no ale jak już zrezygnowalas to nie ma co radzić
My ogólnie ok grulujemy
Wczoraj byliśmy po podłogi w Rzeszowie cały dzień z głowy
-
Kamcia jak tam chłopaki się dogaduje i jak dzień?
-
Dzień bardzo dobrze
Piotruś nadal ignoruje brata i pierwsza połowę dnia bardzo do mnie lgnal, aż miło
Patryk tylko śpi i śpi i budzi się na jedzonko, póki co 2h ale tym się nie martwię bo na cycu 2h to on siedział
Potem przyjechała szwagierka więc Piotruś przeeeeeszeczliwy
Poszli z Piotrusiem na spacer, ja jakoś sił nie znalazlam
Kapiel niemal bardzo dobrze ale!my spokojniej. Piotruś wolal być w drugim pokoju z ciocią. Patryka woda uspokila, potem coś, ale na przewijaku byl przeszczesliwy. Piotruś śpi. Patryka tata trzyma bo się przebudzil -
Kamcia no to fajny dzień najważniejsze że nie ma scen zazdrości.
U nas z dnia na dzień coraz lepiej Igi traktuje brata. -
Dobranoc daj znać czy też miałaś taki szok widząc Piotrusia że taki duży w oczach urósł
No i że Patryczek taki malutki
-
My jeszcze w łóżku. Pola 2 h miała przerwy śmiała się do sufitu w końcu dałam ją do łóżeczka i się położyłam to usnela
Szymonem jescze śpi wczoraj cały dzień na dworze był więc się wymeczyl
Ma okropna fazę na wymuszanie wszystko chce a jak nie dasz to od razu jeczy to swoje eeeeeee
Za tydzień wizyta u psychologa tylko ze najpierw niby mam iść tylko ja na taki wywiad zobaczymy jak to będzie wyglądać
-
u nas nocka super-jesli mozna mówić o nocy z noworodkiem
zanim zasnęłam to jeszcze Patryczka ogarneliśmy-przewijanko, jedzonko, więc zasneliśmy około 22, pobudka o 1:30-jedzonko, 3:00 jedzonko, przebranie i ta pobudka z godzine nam zajeła, wszyscy pospalismy do 8-Piotrus pierwszy
własnie zaliczylismy scene zazdrosci o tate -
Kamcia
No to noc udana, jak na noworodka to naprawdę super.
A zazdrość niestety u dzieci może się pojawiać. U nas też pewnie będzie właśnie o tatę bo Antoś jest bardzo za tatą. Jak mąż wychodzi do pracy to synek w płacz a jak ja wychodzę np do lekarza czy sklepu to się śmieje i mi robi pa pa
Skali
Antoś też od jakiegoś czasu próbuje wymuszać, a jak nie dostanie tego co chce to krzyk, histeria i kładzie się na podłogę. My nie ulegamy, próbujemy zająć go czymś innym a jak jest wściekły to nic nie pomaga i po prostu czekamy jak mu przejdzie.
U nas dziś ładna i słoneczna pogoda, więc byliśmy z Antosiem na placu zabaw, wyszalał się, pobiegał, a najfajniejsza oczywiście zjeżdżalnia. Teraz drzemka trwa już 2h więc ja wykorzystałam ten czas na kawę, ciasto i serialZaraz będzie pobudka na obiad, zrobiłam wczoraj placki z jabłkami i synkowi bardzo smakowały więc dzisiaj też zjemy.
-
My też dziś na placu zabaw potem jedziemy na grilla.
Ja dziś się wyspałam po wszeczasy rano o 5 wręczyłam Kostka mężowi do opieki a sama poszłam spać po chamsku zbudzilam chrapiacego M aby zabawia synka bo ja chce spaća teraz jak starszak poszedł na drzemka to i ja z Kosiem pospalam na kanapie.
Igi jeszcze dalej śpi wybiegal się i śpiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja też zaliczyłem plac zabaw tyle że Robert miał drzemke więc odpoczelam troszkę potem się obudził i z pół godz pobiegal i poszliśmy do domu oczywiście nie obyło się bez awantury.
Pobiegal za chłopakami i ich piłka.
Muszę mu kupić do nogi piłkę ale w jaskrawych kolorach
Od rana mnie głowa boli.
A wczorajszy dzień to koszmar werka i Robert nadawali razem jedno przez drugiego o 12:00 chciałam już noc żeby była.
Marta super ze siw udał spacer i drzemka i twój odpoczynek.
Wymiatasz ta kawa i ciachem.
Ajrin hahahaha
Pewnie mina bezcenna męża?!
I dobrze będziesz miała więcej siły.
Kamcia co się stało?
Mam złe przeczucia
Natka?Dariah? Jak tam w pracy dzień zlecial?
Skali co u was
Z kadry ten pomysł na psychologa?
Wiesz serio nie podoba mi się to traktują Szymona jak jakiegoś chorego?
Nie dowierzam że tak może być.
My właśnie zjedliśmy gofry.
I muszę męża wyłonić żeby honda mi szykować na jutro bo jeśli mąż mnie po pracy pojedzie zarejestruje lub sama się telefonicznie zarejestruje to jadę honda ostatnio astra nie umiałam jechać serio miałam problem na światłach bo niechciala jechać!
-
Cześć dziewczyny, witam się w 32 tyg
Ja dzisiaj na godz 11 idę do lekarza, mam usg 3 trymestru więc podejrzę córeczkę i mam nadzieję że jest wszystko ok.
Ja już po śniadaniu i powoli się szykuję. Mąż ma dzisiaj wolne więc poszedł z Antoniem na plac zabaw.
Miłego i słonecznego dniaAJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Nie są podobni
Noski jedynie
Ale pamietam"hipoplastyczna kość nosowa" i obaj noski mają zgrabniutkie
I na zdjeciu widzę że do Patryka Patryk pasuje
Patryk rozrabiaka jak malowany
Byla położna
Na moją rezygnację z kp zareagowala radami jak pokarm zarrzymac bo nadal moje piersi bardzo nieciekawie...i mam nie mowic że położna w tej kwestii radzi
Dziś planuje urząd załatwić...urząd pod blokiem. Ale poniedzilek nagorszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 10:36
marta258 lubi tę wiadomość
-
PZU przyslalo decyzję o wypłacie za szpital i osobno kartę apteczna
I wiem jak u mnie liczą za szpital
Ubezpieczenie na kwotę 11000za każdy dzień naliczaja 0,5 % tej kwoty I mnożą przez liczbę dni
Usc zaltwiony, spoldzielnia zaltwiona, staram się do biura dodzwonić bo dzieci śpią i zaltwilabym papieryAJrin lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, z Natalką wszystko ok, waży 1697g, wymiarowo jest akurat na wiek ciąży i ułożona główką w dół
Wszystkie przepływy też ok, serduszko bije 134 u/min, narządy ok, tak samo łożysko i ilość płynu owodniowego.
Bardzo się cieszę że córeczka zdrowaI zapowiada się większa od Antosia bo lekarz sugeruje 3300-3400g przy porodzie.
Zdjęcie trochę niewyraźne bo zasłaniała buźkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e3ca097c6b7.jpgkamciaelcia, AJrin, Skali89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość