X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Kamcia odzież jak burza ja przy 2 dziecku jakoś wszystko na wariacji h papierach.

Marta super gratulacje nie zdążyłam napisać że trzymamy kciuki.
    To czekamy na Natalka.

marta258 lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy papierologie,(zasiłki i wnioski do PZU) ,też załatwiłam. Jak dzieci spały mąż dał radę :)

I zaliczyliśmy pierwszy spcerek. Godzinkę. Dłużej bałam się o siebie. Maleńki najpierw nie spał, potem spał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 10:35

Natka-matka wariatka :), AJrin, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że spacerek zaliczony.
    Ładnie ta gondolac się prezentuje

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latem na pewno super się sprawdzi.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszki śpią a mnie tak głową boki i gardło że masakra :/

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• marta258 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Patryczek to mały słodziak, śliczny synek :)

Antoś dzisiaj zaliczył 2 spacery, jeden rano z mężem a drugi po południu z mężem i teściem. Plac zabaw oczywiście musiał być bo synek lubi zjeżdżalnie, piaskownice i inne dzieci :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.
    Zmęczona.
    Z boląca glowa od soboty.
    Przepraszam, że się nie odzywam ale nawet humoru nie mam.
    Czasem wejdę, podczytam.
    Jak się ogarnę że soba to napiszę więcej.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka
    Dużo sił życzę!

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Dopiero mam chwilę.
    Mnie też od soboty boli głowa i to co dziennie ból okropny tabsy nie działają :-(
    Współczuję bólu natka i ajrin z drugiej strony cieszę się że to nie choroba u mnie raczej coś z ciśnieniem.

Dziś dzień zabiegany.
    Mąż po nocce pojechał mnie zarejestrować do lekarza załatwiłem wszystko potem odebrałam córkę z przedszkola szybko do domu obiad zjadłam i na zajęcia.
    Werke zostawiliśmy i na zakupy potem szybko do domu bo mąż do pracy jechał.
    Mąż wróci po 1:00 a na 5:00 znowu do pracy
    Tak się boję o niego........ahhhh

Mnie gardło zaczyna pobolewac chyba klima się załatwiłem :-(

Mam problem z werka bo nie chce chodzić do przedszkola ani na zajęcia.
    Rozmawiam z nią ale nie słyszę powodu.

Kamcia super ta gondola a patryczek pięknie się prezentuje.

Marta gratki super ze wszystko jest ok.
    Czekamy na Natalke :-)
    Ale ten czas leci.....

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my

U nas w sumie nic ciekawego no może poza chwilami grozy wczoraj Szymek się potknął i upadł na Poli głowę na szczęście nic jej nie jest ale długo płakała

A dziś Szymonem właściwie nie wiem co się stało dałam mu łyżkę zupy był na niej jeden ziemniak zupa dość rzadka nie była gorąca ale ciepłą i podałam mu pierwszą łyżkę i nie wiem czy była za gorąca czy za dużo na raz poleciało mu do gardła ale złapał się za buzię zaczął płakać i złapał bezdech czy się zakrztusil do tej pory analizuje te sytuacje i nie wiem wyciągnęłam go z fotelika ziemniaka wydatkami a on dalej jakby nie mógł złapać powietrza ale nic innego na tej łyżce nie było no ale głowa w dół i po plecach klepalam i w końcu załapał chociaż już się kolorowy robił strasznie już przestraszylam już chciałam wzywać pogotowie bo chwile to trwało ale na szczęście dobrze się skończyło ale nie wiem co wywołało taką reakcję

Kamcia super ze sobie radzicie

Ajrin kuruj się

Byliśmy zamówić chrzest na 1 lipca trzeba odbyć jakieś katechezy m ma problem ze musi chodzić a mi to w sumie obojętne po co się denerwować skoro i tak trzeba iść i tak

A poza tym to ciągle nie wybrałam paneli ale jutro chyba zamowie chociaż to jest mega ciężkie ja już dostaje masakry z tym mamy podłogę do salonu i kuchnia liczę ze będzie w tym tygodniu oby

Marta super ze Natalka rośnie będzie duża dziewczynka

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja juz mam ciąże donoszona, także uffff, duża ulga.
    Wczoraj byłam na wizycie i gin ściągnęła pessar. Wyleciało ze mnie duzo jakiegoś śluzu i ponoc czop tez wypadł :/
    Jak mnie zbadała to niby mam rozwarcie na dwa palce, ale powiedziała, ze na wizycie za tydzien sie na pewno zobaczymy, ale ja juz sama nie wiem :P

kamciaelcia, Skali89, marta258, Dariah lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku to widać że passar trzymał swoje uff, to już może być na dniach i Ty kolejna :D
    A jak się czujesz gotowa zostać mama po raz drugi? Już nie moge się doczekać fotek i czy podobny do Marcelka będzie :-)

Mam pytanie do Pysiaczka i Kamci celowo wybierałyście drugie imie na P/M?
    Nie myli się wam mi ciągle jeszcze zdaża się mówic na Kostka Igi ale już sporadycznie początkowo w szpitalu to non stop mówiłam Iguś a jak lekarz sie pytał o imie dziecka to ja jak upośledzona pauza chwila zastanowienia i Konstanty haha :D

Troche mi lepiej, że nie tylko ja walcze z bólem głowy kurde nigdy nie reagowałam tak na ciśnienie i jakoś sporadycznie ogólnie miewam ból głowy ale wczoraj masakra aż się pisać nie chciało bo literki sie rozjezdzały.

Natka pisz Kochana wyżal się nam może pomoże.

Ja wczoraj miałam zabiegany i ciężki dzień.
    Odebraliśmy klucze do mieszkania rodziców a tam w całym mieszkaniu pleśn! Kumacie nowe mieszkanie dopiero wybudowane a w każdym pokoju na ścianie gdzieś czarne kropki do tego szyba jedna zbita i wszystkie parapety porysowane. Do tego miały być wszystkie kontakty i właczniki a tu dupa nie ma. Mają 14 dni na poprawe i usuniecie tego.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    sama na pewno pamietasz, ze u nas z imieniem dla chłopca ciezko :) od czasów piotrusiowych :D
    Patryk miał inne propozycje: Mikołaj, Krzyś...
    az nagle wpadło do głowy Patryk, którego wczesniej w ogóle nie braliśmy pod uwage :) i okazało sie ze PePe (to nawet Piotrek powie)
    a jak wczoraj zobaczyłam zdjęcie Patryczka to miałam pewność że mu imię pasuje, akurat przed wizytą w USC
    a myli się :)
    wcześniej mąż do Piotrka tez nie raz powiedział Emilka
    ale tylko Patryk nazywany jest Piotrusiem, nie odwrotnie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali jeny jaka akcja u Ciebie sama nie wiem co mogło być u nas raz jak Igi dostał za ciepła zupe to był ryk na maksa ale nie aby oddechu nie mógł złapać?
    Masz ty przejścia z zjedzeniem u Szymka niech Pola wynagrodzi.

Ja dziś wstałam z lepszym nastawieniem oby dzien był udany ide spacerkiem pozałatwiać złobek państwowy i prywatny dla Kosia.
    Ps od Września Igi dostał się do złobka państwowego 3ciego wyboru czytaj 5 kilometrów w przeciwna strone niż kto kolwiek z nas do pracy jeździ więc będziemy chyba rezygnować. Zresztą nie chce mu zmieniać teraz złobka zmienimy dopiero na przedszkole. Tu sobie super radzi mała grupa super panie.

No i Igi jest taki ze nic a nic nie okazuje ale wszystko rzutuje na sen serio dlatego mielismy takie problemy ze snem długo.
    Przykładem jest wcorajszy dzień na 7:30 mieliśmy odebrac mieszkanie wiec poprosiłam tate aby podjechał bo nie chce na budowe ciągac Igusia bo tam nie wiadomo co wymyśli a my chcemy sie skupić aby wyłapac co jest nie tak a nie pilnowac gagatka. No i Igi spał jak wyszliśmy dziadek pilnował wstał przed 8 i dziadek go oporządzał no i spoko nic mu nie płakał nie stękał bawił się uśmiechnięty. Za to panie w złobku mówiły, że spał 2 godziny ale jak wstał to z takim płaczem jak nigdy. No i mowimy, że rano wstał bez rodziców więc tu pewnie się zestresował.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia u nas też tylko Kostek Igusiem odwrotnie się nie mylimy haha. Nie wiem czy to kwestia tych samych ubranek czy przyzwyczajenia, obstawiam przyzwyczajenie bo i ubranka jak są inne to sie potrafie pomylić ;-) a przecież specjalnie kupiłam pare sztuk nowych tylko dla Kosia :-)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Mysle, ze na dniach spotkam sie z Mikusiem :) pachwiny bardzo mnie obecnie bola, ale niech sie dzieje. Mały i tak jest o tydzien wiekszy...
    Tak u nas troche celowe imię jest na M. Bo mam Michała (tata) Marcela i teraz Mikołaj :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przypadkowo się trafiło na moje inicjaly.
    Obecne i przed małżeństwem miałam inicjaly IK i teraz jest Igi i Kosti :)
    Planuje tatuaż za jakiś czas na pamiątkę właśnie z inicjalami ;)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nie myli hehe tylko jak śpiew aaa kotki dwa to zamiast pole bawiły to śpiewam Szymka bawiły :)

U nas początek ok Szymek poszedł z dziadkiem na spacer a ja ogarniam chatę pola śpi muszę potem podjechać na budowę oddać próbnik paneli i uwaga dziś ma być lodówką już trzecia trzymajcie kciuki żeby nie miała rys bo już mam dość

Muszę odkurzyc Poki ich nie ma bo z szymkiem się nie da

Natka ci się dzieje ?
    A Daria to w podróży czy co ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to masz niezle przeboje ale coraz blizej fajnie :-) będziecie na swoim :D

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi udało się w ciągu godziny pozalatwiac wiele spraw
    Szwy ściągnięte
    Opieka dla męża załatwiona
    Zaswiadczenie do becikowego jest
    Wizyta po połogu zarejestrowana
    Bioderka zarejestrowane
    Do pediatry zapisany plus umowiona wizyta patronazowa
    Bylam też w pracy złożyć oświadczenie męża w sprawie rodzicielskiego

Teraz mąż działa(Piotruś zasnął więc fajnie by bylo gdyby wrócił zanim wstanie bo nie wyjme Piotrka z łóżeczka)
    Opiekę złożył
    Ojcowski
    I z upowaznieniem ma jechać do wydziału komunikacji po dowód rej. Ale nie k mogłam rano znaleźć jednego swistka wiec nie wiem czy zalatwi...półtorej godz stracilam na szukaniu...

No i godzine straciłam w wc o.O
    Masakra!!
    Ale to moja wina. Wczoraj mogłam wziąć czopka. Pomyslalam jednak że jak wczoraj nie poszlo to dziś uda się bez wspomagaczy. Naprawde rozdzilam...zaraz kupuje zapas czopkow! A ja po prostu malo pije przy zatrzymaniu laktacji. Nadal kamienie. Pokarm leci...plus ze mniej bolą i są dwa razy mniejsze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 4131 4132 4133 4134 4135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ