WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamciu gratulacje dużo zdrówka dla was.
Później coś więcej napiszę bo jestem w drodze tel mi pada i brak zasięgu.
Brawo dla dziennej mamusi.ps nie usuwaj proszę zdjęć wieczorem obejrzę.
Ajrin brawo cieszę się że posluzylas się moja rada.
Najmłodszy zawsze potrzebuje mamy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia gratulacje ! Piękny synek i wszystko dobrze jestem wzruszona noi chce ssac to próbuj zresztą skoro wybrał cyca to chyba nie masz wyjścia dziecku się nie odmawia ps. A może do tego z wagą pomoże ? Odooczywajcue
U nas nowość Szymek wypił mus taki wiecie jaki i jak jadłam budyniaczka wyciągnął rączkę ze chce Ale rano jeść nie chciałkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Skali to super jak zjadł oby codziennie coś nowego i Szymek się rozkręcić.
-
nick nieaktualnyWróciłam weszłam na chatę robi się kolacja dla dzieci ja po drodze opilam się kawy na Orlen i pekam.
Nie mogło być bez atrakcji.
Wyobraźcie sobie ze my mamy pecha?
Jechaliśmy przez wioskę jesteśmy na zakręcie ostrym po lewo mamy dom a za tego domu naszym pasem jedzie tir prosto na nas!!!!!!!
Bo omijal rowerzyste!
Brak mi słów.
Wystraszylam się i żołądek zaraz mnie rozbolal.
Ahhhh
Kamcia jak coś obejrzałam.
Do kogo podobny?
Nie wiem pośrodku gdzieś.
Nóżkami się nie martw że mną leżała babka na sali i jej córka miała lewa nożke strasznie wykrzywiona też to usłyszała.
Wiadomo trzeba obserwować.
Gwarancji ci nie dam ale powinno wrócić wszystko do normy pewnie przy wypisie coś więcej pediatra powie jak nie to go zmecz.
A wiem że potrafisz hahahha
Patryk wygląda przeslodko taki malutki na twojej piersi.
Pewnie trzymam kciuki za KP wszystko możliwe
Aż mi się henia chce.
Hihi
Skali super brawo dla szymka.
Gdzie foto?
Żartuje ale będzie miło jak wstawisz.
Ciotki się porostu stesknily -
Kamcia
Ogromne gratulacje !!! Piękny Patrys !!! I nie taki duzy jak straszył lekarzchoć i tak duzy chłopak !!!
Tez tak dla mnie po środku między Emilka a Piotrusiemkażdy inny i każdy wyjątkowy
Mam nadzieje ze się dobrze czujesz
Może się okaże ze Patrys będzie jako pierwszy cycowy?kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nie wiem czemu to drugie jest takie małe nie mniej udało się i to lewa ręka
Edition udało się . Zdjęcie Szymka z dziś Poli z majówki Ale postaram się dodać jutro aktualne jak już raz mi się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 22:13
-
Skali
Super Twoje maluchy, Szymek już duży chłopak a Pola mała ślicznotka
Brawa dla synka, może teraz będzie lepiej jadł.
Teraz nasze dzieci chyba taki etap mają że zmienia im się z jedzeniem bo Antoś nie chce nic z łyżeczki tylko wszystko do rączki i sam. Ostatnie 2 dni zajadał się naleśnikami a dzisiaj mąż zrobił placki ziemniaczane i synek zjadł sam 2 sztTylko na kolację nakarmiliśmy go kaszką, wszystko zjadł a po kąpieli szybko padł w poduchach.
Skali89 lubi tę wiadomość
-
Marta obyś miała rację Szymek co prawda narazie próbuje smaki konsystencji itd Ale wierzę że i w końcu weźmie sam
Dziś na przyklad sam podszedl do babci i się przywitał także mimo że czasem łapie zawieszki widzę że jest jakiś postęp u w końcu wziął kreskę do ręki
Ja byłam na basenie z kuzynka Pola się darka oczywiście m nie zadowolony bo godzinę ja nosił a on jest nie przywyczajong bo Szymek nie płakał a ona mu dała szkołę życia
Jutro planuje wyjście z koleżankami Ale pole biorę ze sobą co by nie stekal
-
Pionizowanie tak dziwnie poszło że miałam wrażenie że drugie wstawianie dłużej trwalo
Była kolezanka , poznalysmy się na szkole rodzenia, weszła położna co te zajęcia prowadzilai miałam wstać...leki dostałam nawet po a nie przed siebie
Wstałam bez zajakniecia. A potem do cycka mnie polozono i nastepne wstawanie to była kolejna pionizacja ale samodzielna. Mały troszkę pociumkal, ja mam kroplowke...przydaloby się przespać
Osluchowo poki co dobrze. Stopki mają szansę w tydzień się naprawić. Jak nie to ortopeda -
Kamcia czyli już o własnych nogach super ja pionizacji zawsze się bałam żenię DMA rady. Stopkami się nie martw będzie ok w tydzień się unormuje.
A Peter będzie was odwiedzać czy pozna brata w domu? -
Kamciu
Brawo za pionizację. Dzielna kobieta jesteś
Skali
Cudowności nam tu przeslalas. Kochane szkraby!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia brawo dla ciebie.
Czyli już teraz będzie tylko lepiej.
Cieszę się że poszło tak gładko z pionizacja.
Ps ja pewnie bym stekala
Ty teraz to nocny marek będziesz
Zaproś Piotrusia do patryczka.
Jakiś prezent masz od brata?
Skali o matko jakie ty masz piękne te dzieci
Polusia wymiata cudasna dziewczynka.
Natka jak tam Amelka w zlobku miałaś napisać.
Dała radę? Jestem pewna ze tak.
Ja właśnie kupiłam sobie czekoladę Lindor taki pasek tylko 38g która już zezarlam
Na potem mam rurki z kremem
Idę dzwonić do chirurga naczyniowego czy jest miejsce na NFZ bo chciałabym znać jego zdanie zanim pójdę pod nóż z tymi żylakami.
Zastanawiam się tylko czy sklamac w rejestracji że mam przed nosem skierowanie czy nie kłamać i jutro jechać do rodzinnego po to skierowanie i wtedy dzwonić.
-
Igi wstał z zaropialymi oczkami.
Więc do końca tygodnia mam Sajgon.
Byliśmy u lekarza dostał krople udało się nawet zakroplic.
Teraz szybko robię zupę co by coś mu dax do jedzenia.
Najgorsze ze on co chwila wola że chce siku i muszę go rozbierać ubierać
Prosiłam M o pieluchy majtki jak będzie wracał niech kupi bo ja ocipieje z kl Kostkiem na rękach zapinanie pampersa na stojąco to dramat.
Ogólnie Igi dziś jest sniety chyba po tym szczepieniu. A Kostek jak wstał rano to dopiero teraz proszedl spać. -
nick nieaktualnyDzwoniłam do przychodni jednej termin na rok 2020!
Szukam dalej ostatecznie pójdę prywatnie ale nie w tym m-cu.
Gadałem też z moją matka i mi tylko ciśnienie podniosła więc przemilcze.
Robus ogląda bajkę peppa, zafascynowany długopisem bo pomalowal mu rączkę i chciałby sobie pomazac cała
Wyłączony go nie interesuje.
Ajrin ja też nie lubię zapisać zmieniać pampersy na stojąco.
Pieluchomajtki fajna sprawa.
Ja narazić nie znalazłam fajnych.
A jakiej firmy kazałas m kupić?
Ja biedronki pieluchy te w zielonym opakowaniu sobie chwale jedynie co mnie wkurza to że są niskie.
Zurki sa wysokie więc pewnie przyzwyczajenie
Masz rację to po szczepieniu też taki może być.
A oczka mam nadzieję że przewialo go gdzieś i kropelki szybko pomogą.
Pozarlam te rurki razem z Robertem hihi