WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka to super że twój d ma wolne i rodzinnie podziemie na występ.
Ale pewnie będzie dumny!!
Wspaniały dzień i kosmitka dała się wyspać.
Czego chcieć więcej?
Pan dobry na wakacjach.
Dacie radę i tak będzie wspaniale.
Najważniejsze pogoda i wesołe dziecko reszta się ułoży
Zazdroszczę bo my w tym roku raczej a napewno zostajemy w domu bo mężowi zabiorą cała kasę z wczasów pod grusza bo przecież był nie cały MC na l4.
Zjebana ta firma jest pod tym kątem że wszystkiego obskubiom pracownika.
Liczyłam że chociaż 1tys dostanie i pojedziemy na dwa dni ale mąż mnie ostatnio utwierdzil że jednak nic kie dostanie.
No trudno.....
Będą wspaniałe wakacje na balkonie w basenie i pod blokiem na placu zabaw
My jemy placuszki na serku danio.
Robert zjadł aż 2szt z cukrem pudrem -
Zazdroszczę wam tych wakacji ja na ostatnich byłam w podróży poslubnej hehe takich ze basen woda itd bo przez dom nas nie stać ale za to jeździmy w Bieszczady więc to też relax bo kocham tam jeździć ale marzy mi się ciepłe morze piasek chociaż go nie lubię może za rok się uda bo jeszcze w tym roku chrzciny wesele mamy drzewo już kupiliśmy hehe i tylko pół domu urządzić
Ja piję kawę denerwuje się tym psychologiem dzieci śpią chociaż Szymek miał ponad godzinę przerwy ale w końcu usnal
Proszę o kciuki
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:skali
pewnie ze kciuki zacisniete
mam nadzieje ze psycholog was pogoni ze ze zdrowym dzieckiem przyszłas
Też mam taką nadzieję i z auto najbardziej trzymam kciuki.
Skali dosłownie żeby was wyrzuciła (nie gniewaj się) ale dla mnie wszystko jest ok z dzieckiem.
Luz włącz matka.
Ja sie zbieram na plac zabaw koleżanka pisała że przyjedzie jak mam czas a że dawno się nie widzialysmy tylko wiecznie na telefonie wisimy to jest okazja.
-
My po przedstawieniu. Oj, zakręciła się łezka. Amelka jak nas zobaczyła to wpadła w histerię
biedulka popłakała się ale dała radę ogólnie. Dumna z niej jestem bardzo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/947d46f73ab0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/570ad0ca13f2.jpg
Ach i na Insta wrzuciłam filmik, bo konta na YT nie mam i tu nie wstawię ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 09:31
kamciaelcia, żabka04, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Współczuję, że zabiorą wam wczasy. Masakraale balkon, park, jeziorko to też dobry motyw
U nas to wczasów pod gruszą będę miała aż 300zl tzn mniej bo jeszcze podatek więc się nie wypowiadam nawet. Duże korpo a taka kasa, że wstyd normalnie.
Kamciu
Bardzo ładnie ci sypiają chłopcy. Mąkę śpiochy. Zazdroszczę
Skali
Niestety wszystkiego się mnie nie da, wiem jak to bywa. Też kiedy mieliśmy kominek i kupowaliśmy drewno na cały rok to kupę kasy szło i wakacje zawsze wyzylowane były ale żadnych nie żałuję.
Bieszczady super
Dziś chyba zrobię pakowanie próbne -
Natka daj namiar na twojego insta
-
Pakowanie próbne zaliczone
Wyszło mi po 15kg w każdej walizce więc spokozapakowałam nas troje do dwóch walizek
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Pakowanie próbne zaliczone
Wyszło mi po 15kg w każdej walizce więc spokozapakowałam nas troje do dwóch walizek
-
A mi dzieci zrobiły prezent i zasneli w jednym czasie. Karmilam Kostka u Igusia na lezaco na materacu a Igi za moimi plecami położył się i zasnął chyba w minutę.
I to już o godzinie 11. Więc położyłam Kosia przeniosłam Igusia i z Kostkiem poszłam spać do sypialni Igi dalej śpi.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali
Z Szymkiem na pewno wszystko ok, to zdolny i mądry chłopak
Kamcia
Jaki malutki słodziak.
Ajrin
Super że akurat dwójka ma drzemkę w tym samym czasie, to wtedy Ty też możesz odpocząć i zasnąć z nimi.
Natka
Amelka śliczna i dzielna, mnie też by się łezka w oku zakręciła.
U nas dzisiaj pobudka o 7 ale Antoś jeszcze sobie gugał w łóżeczku i leżał na podusi więc nie wstawałam do niego, dopiero o 8 się zebrałam. Wpadła na chwilę moja mama przed pracą ze świeżymi naleśnikami więc Antoś miał dodatek do śniadaniaPóźniej przyszła moja ciocia i poszłyśmy na zakupy i na plac zabaw z Antoniem więc pomoc była. Ale zrobiło się gorąco i synek chciał już wracać, w domu płacz, już chyba taki zmęczony i szybko padł na drzemkę. Odpoczęłam sobie przy serialu, oczywiście standardowo była kawa i ciacho. no i od kilku dni zajadam się truskawkami
Na szczęście mąż już jest w domu więc razem z synkiem jedzą obiad, Antoś ma placki z jabłkami a tacie podbiera makaron
-
Igi pobił rekord ponad 4 godziny spał
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Na szybko pisze ogólnie ma podejrzenie opóźnienia psycho-duchowego ale dziś ja był sama a za miesiąc idę z szymkiem opiera się na tym że a) nie bierze zabawek do buzi czyli nie poznaje oralnie lub dopiero teraz zaczyna a dwa ze ja Noe jestem jego centrum świata zobaczymy przez ten miesiąc.
-
Skali89 wrote:Na szybko pisze ogólnie ma podejrzenie opóźnienia psycho-duchowego ale dziś ja był sama a za miesiąc idę z szymkiem opiera się na tym że a) nie bierze zabawek do buzi czyli nie poznaje oralnie lub dopiero teraz zaczyna a dwa ze ja Noe jestem jego centrum świata zobaczymy przez ten miesiąc.
Trzymam kciuki aby okazało się że to drobne odchylenia i da się szybko wypracować.
U nas ja nie jestem centrum świata dla Igusia i nigdy nie byłam.