WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka ale akcja biedna Wera wiesz to mogły być jakieś chwilowe sytuację a dziecko bardzo wrażliwe i się biedna zamknęła w sobie. Dobrze ze Ci powiedziała zobacz jak będzie na dniach i jesli się nie poprawi jednak bym z rodzicami chyba pogadala. Patrzę z mojej perspektywy że jak by nikt mi nie powiedział że Igi coś robi to jak bym miała reagować nie zawsze da się odrazu dziecko nauczyć ale jeśli rodzice będą pracować z dzieckiem to z czasem będzie bardziej wrażliwe na innych.
Dariah ten dąb wow a wy tacy tycicudna pamiątka.
Natka jeszcze chwila i urlop trudno świata nie zbawisz a to tylko praca więc luzuj serio.
U nas zapowiada się ciężka noc Igi już 2 razy płakał za 2 razem spocony cały przed spaniem dostał ibuprom bo lekko gorący.
Więc chyba jutro zostanie w dkmu. -
A co do bólu głowy bo nas widzę kilka męczy.
[url=
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:00
żabka04, kamciaelcia, Skali89, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też jej szkoda.
Musiałam pociągnąć ja za język bo niechciala mówić.
Ale jej powiedziałam że ja bielizna jasnowidz, nie pomogę jej bo niechcenia powiedzieć, mnie nie ma w przedszkolu na zajęciach etc więc nie wiem co się dzieje, musi że mną czy tata czy panią i każdym człowiekiem rozmawiać czy jak mama z babcią czy panią żeby się dogadać, tak samo jak jest zła na kogoś musi mówić bo inaczej ta złość gromadzimy w sobie a potem wybuchamy, denerwujemy sie i tak dalej aż w końcu no dobra powiem Ci a potem co kawałek płacz, żal, straszny płacz ahhhh
Byłam w szoku.
Zostaje mi obserwować ja.
Dziś nie chciała iść do przedszkola a pod przedszkolem już ok.
Nawet dzisiejszą wycieczka ja nie przekonała.
Trzeba sobie poradzić.
Przeważnie znajdzie się w grupie kozioł i góru.
Obserwuje swoje dzieci bo to co dzisiaj się dzieje z tymi dziećmi to mi się w głowie nie mieści.
Będzie dobrze.
Gorzej w szkole bo to już wogole nowe dzieci i nie wiadomo czego się spodziewać.
U mnie wszyscy śpią.
Ja się wykapalam mogę iść spać
Marta a jak wyniki do żłobka u was?
Kamcia przykro mi że Piotruś się nie dostał.
Zastanów się nad otwarciem swojego klubiku.
Poczytaj idzie dostać dobre pieniądze u mnie się otwierają jak szalone.
Nie musisz dużej grupy.
U nas na osiedlu babka ma 10dzieci.
U mnie wyniki będą we wtorek.
Ale planuje w piątek zadzwonić bo dziś niby była komisja.
Dobrej nocki -
Ja jestem w połowie roboty jeszcze.
Maz się na mnie złości. W ogóle ciche dni mamy o to ile pracuje
Mam dość chwilami
Zabko
Rozmawiaj z córką, rozmawiaj z Paniami. Musicie to wyjaśnić.
-
Zabko
Mela ma uczulenie najpewniej na pyłki traw (jak ja) i najprawdopodobniej na brzozę i lipę. Więc lipa
Dostaje deslodyne (dozwolone od lat 2) i daje radę bo kaszel mniejszy ale właśnie jak pogoda okropna czyt. Gorąco, wiatr to ma takie rumienie i to na całym ciele, kaszel, katar, psika i do tego łzawi.
Bardzo mi jej żal, bo mam to samo -
Hej
Tak jestem, jestemodkąd nie leze, tylko chodze, to czas w koncu zaczął płynąc
Zabko
Szkoda mi Wercina pewno bardzo to w niej siedzi, skoro opowiadając to, tak bardzo płakała
Dariah
Piękne fotki
Kamcia
Zazdroszczę, ze masz juz dwóch chłopaków ze sobą
Natka
Malutka jest urocza, nawet z tymi rumieńcamiNatka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Natka mąż ma rację że się złości ja wiem łatwo mówić mam jak ty siedzę a potem za to zlamanego grosza nie zobaczę ani słowa uznania.
Ja w sobotę mam robić imprezę a 16 osób Ignasia imieniny i moje urodziny. Zakupy w większości zrobione jutro M pojedzie po mięsa a ja miałam zamiar piec ale niestety Igi wstał z gorączka jeszcze nie mierzylam na moje oko mamy 38 coś blisko tego. Teraz dałam go do nas bo wstał 5:30 niech dospi a że i Kostek i M dosypia to miejsca dla mnie nie ma haha.
Na szczęście Igi przespal cała noc a Kostek wstał na jedzonko z 2 razy.
Ale niech chłopaki śpią M po nocce a o 9 dalej do pracy jedzie.
[url=[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:00
kamciaelcia, Pysiaczek89, Skali89, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Mogła bym i ja iść spać ale strach nie pozwala raz Igi blisko Kosia dwa blisko krawędzi boję się że albo mi spadnie albo na Kosia przekreci. Więc siedzę z Kawą pod kocem i telefonem w ręku.
-
Dziewczyny wiecie może kiedy będą pieluchy w lidku ? Przegapilam że się Poli skończyły i muszę kupić w ogóle fajne rzeczy mają być
U nas Szymek nie może tak spać z pola bo o ile jak leży w bujaczku to ja widzi to w łóżku mógłby po niej przejść nie rozumie ze musi na nią uważa. Bo to nie zabawka
-
Kamcia a ja Patryczek śpi ile razy się budzi na M? Skali a u was jak pobudki na karmienie?
U nas dziś wstał koło 23 potem 1 i koło 3 wstał po 5 i usunął przed 6.
Wizyte mamy na 14 z Igim temperatura podskoczy koło 8 do 39.
Generalnie przytargal sobie wózek i w nim siedzi. Marudny bardzo biedny mój -
wczoraj i dzis wstał 2x
1:30 i 4:30/5
ta 1:30 to juz w szpitalu sie zrobiła, ale na cycu siedział 1,5-2h i butle dostawał o 6 (przed zmiana połoznych)
w nocy raz sie przewijamy
zje i spi
ale nie zje na spiocha
i dzis dwa wypadki na raz
nie dokreciłam butli i swiezo ubranego Patryczka zalałama jak poszłam przebrac to kuuuuupa, meeeega kupa uciekla
ale on lubi golaska, i kapiel, i ubieranie bez płaczuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 09:42
-
nick nieaktualnyAjrin pięknych masz chłopaków.
Skali jakoś teraz mają być albo są na promocji pieluchy bo widziałam w reklamie.
Spr w necie na stronie.
Kamcia czyli jest ok.
Nie idą piotrusiowi ząbki?
U nas też lewa noga dziś u Roberta.
Werka poszła do przedszkola choć pewnie b u jeszcze pospala.
Robert na śniadanie jadł serek bakusia.
Co najlepsze karmilam go i Werka mnie zawołała więc poszłam do niej a Robert za mną i że serkiem hahahah
Daje mi i coś gada po swojemu po czym obrócił się i poszedł do pokoju obok na łóżko to był znak: masz ten serek daj ni jeść!!! Hahahah
A co jest najważniejsze dziś nie boli mnie głowa!
Wreszcie!
My siedzimy.
Robert zjadł banana zagryzl czekoladka Kinder i bajki ogląda.
Ja się nudzę jak mops.
Zaraz głowę umyje co by do ludzi wyjść normalnie
Śniło mi się że byłam w aptece i aptekarka pyta drugiej czy nie znam kogoś bo do pracy ktoś by się przydał i ja odp że ja chcę bo mam już dosyć siedzenia i tak w ten oto sposób zostałam przyjęta do pracy w aptece -
nick nieaktualny
-
Kamcia ty nie dzwigaj bo to się może źle skończyć.
-
Kamcia robiłam wszystko tak aby do tego 5 tygodnia wytrzymać. Koło 4 było ok ale to też chodzi o mięśnie dna miednicy aby się nie obniżyły bo to na starość tylko problemy potem. Po 4 zdążyło mi się go na chwilę podnieść w sensie do wanny wsadzić i wyjąć. Albo podsadzic do krzesełka kanapy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość