WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin ale oni mają tam cudownie!!!!
W cieniu super samemu aż by się chciało pobiegać tam.
No musze ci powiedzieć że macie tam zajebiaszczo wow.
Też tak chce ale na stałe!!!!!!!!
Pewnie zostaniecie i odpoczywajcie korzystajcie zawsze to jakaś pomoc ze strony dziadków nabierz energii.
Wcisnelam w Roberta pół babeczki jadł by dalej ale wyplul bo coś zabolalo
I teraz zjadł cały serek piatusia.
Pić dalej nie chce
Mąż poszedł do pracy wiec jesteśmy sami. -
U nas też zaliczone dwie histerię, także spoko

My dziś grillujemy na ogrodzie. Mela szaleje na biegowym. Woda do brodzika już się leje
Ktoś ma kontakt z Kamcia? Co tam u niej? Długo się nie odzywa a to do niej niepodobne jest
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Ufff... To mnie uspokoilas. Martwiłam się o nią. Zawsze choć słowo napisała a to już 3dni milczenia z jej strony jest chyba.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
Ufff... To mnie uspokoilas. Martwiłam się o nią. Zawsze choć słowo napisała a to już 3dni milczenia z jej strony jest chyba.
Wiem wiem sama się martwię dlatego napisałam prywatnie do niej.
Bardzie się cieszę że odp i nas uspokoiła.
Napisałam że czekamy i martwić się o nią.
Więc musimy się uzbroić w cierpliwość
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Ale super prezent, dla chłopaków idealny, teraz Iguś może szaleć do woli
Ja też bardzo bym chciała coś podobnego na działkę i mój tata zapowiedział że sam zrobi, tylko pewnie dopiero na przyszły rok jak Antoś będzie trochę większy, wtedy tylko zjeżdżalnie dokupimy.
Żabka
Dobrze że u Kamci ok, nic nie pisze a my tu się o nią martwimy.
My dzisiaj zaczęliśmy dzień o 7 mimo, że Antoś smacznie spał, musieliśmy go obudzić a on taki zaspany. Zjadł śniadanie, a ja dopakowałam ostatnie jego rzeczy bo o 8 przyszli moi rodzice i zabrali go na działkę na 4 dni
Więc teraz mamy luz i odpoczynek od dziecka, aż nie wiem czy czytać książkę, a może obejrzeć serial albo poleżeć i się zdrzemnąć, ciężki wybór
Miłego dnia dziewczyny.
AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Marta super Antek się wyszalejw na działce a wy odpoczniecie. Korzystaj

Igi szalał tak na nowym placu że nie wiedział gdzie i czym. Się bawić bo z każdej strony atrakcją na koniec mama zrobiła mu piknik ładnie zjadł i padł w 5 sekund niestety słyszę jak kaszle bidak.
Tak gorąco że po 8 walucie pokazywało 29 stopni teraz w cieniu 32 Kosio na symym bodziaku a bidak dopiero teraz zasnął bo chyba mu za gorąco było. -
nick nieaktualnyMój Robert śpi w samym pampersie.
Dzwoniłam do mamy z porada co zrobić z Robertem bo ja nie mam pomysłu.
Mówi że ja nie jadłam 4 dni była że mną u lekarza i on powiedział że jak nie mam gorączki nic się nie dzieje to matka ma mi dać spokój zglodnieje na pewno.
-
nick nieaktualny
-
U nas dzień na dworzu i to cały Igusia przebieralismy z 3 razy

Szalał a to na nowym placu a to w basenie no istny dzień dziecka mówię wam.
Teściówie zaoferował abyśmy do kina poszli dziś nie damy rady ani laktatorem ani butelki ani mm dla Kostka nie mamy ale kusząca propozycja może w sobotę się wybierzemy. Tylko musimy sprawdzić czy Kostek da radę pić z butli.
Żabka a jak Robert z jedzeniem. Jest taki upał i jak jeszcze coś go po olewa to nic dziwnego że jeść mu się nie chce
oby mu przeszło.
-
nick nieaktualnyAjrin to super.
Kombinujecie i idźcie.
Jest okazja.
Na dworze zjadł serek bakusia.
Ot tyle
Wykapalam myślałam że zglodnieje.
Zrobiłam placuszki z serka zjadł mąż
Dałam kaszki smakija zjadł pół op.
Dałam że strzykawki lek bo 37.8 zawitalo!
I dałam też herbatki że strzykawki czyli 10ml.
Dobre i to.
Ajrin ja bym się cieszyła jakby pił niż jadł serio.
Dziś nawet dziewczyna mnie zaczepila na dworze bo podsluchala rozmowę moja z moją sąsiadka i mówi że ona poszła do pediatry z córką z rym samym problemem tyle że jej córka miała gorączkę i zostawili ja w szpitalu
Mówi żebym nie szła że to taka pogoda i zęby pewnie.
Ja oczywiście swiruje.
Kombinuje jak się da bo nie ma opcji na szpital.
-
No tak w taki upał picie ważniejsze.
U nas też coś było słabo z piciem od 8 rano kiedy zmieniłam pampersa do 12 nie zrobił ani kropelki siku. Później poilismy tzn dostał wodę z mięta taka jak my i to go zachęciło i pił już z normalnej dorosłej szklanki bo oczywiście plastikowa gardzil. -
U nas Mela pije. Dużo pije.
W takie gorączki nawet chętniej pije niż je.
Chociaż dziś ładnie zjadła nawet. Koko z grilla uwielbia więc jej nie żałuję
Nawet zjadła sałatkę a'la grecka z lodową, serem feta, papryka, pomidorem, ogórkiem i sosem jogurtowym. Oczywiście ona je wszystko oddzielnie i długo dłubie ale zjadla
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWolałam w niego strzykawka picie chyba z pięć więc super.
Mówiłam robus bądź grzeczny mama daje piciu pójdziemy obejrzeć ptaszki ile zobaczymy? I liczyłam co wypił to szybko nabieralam i następna.
Potem mówię robus jak się robercik napije z butelki piciu to mama kupi kopare taka jak miał chłopczyk złota (bo zabierał chlopczykowi) wziął do buzi butelkę ale się nie napil wrrrr
Właśnie usnal.
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.
Ajrin czyli coś jest z tymi dziećmi skoro pić i jeść nie chcą.
Natka super ze tak wcina.
Niech wybiera ważne że się na je.
Super
Brawo dla amelki.
Idę odpoczywać.
Jutro zaczynam dietę!
Trzymajcie kciuki żebym leciała na wadze
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
My dziś byliśmy bardzo intensywnie najpierw procesja po której Szymek padł później byliśmy nad jeziorem była też siostra m z dziećmi także się pojawiły dzieciaki poplywaly Szymek się pluskal potem powrót do domu obiad i jeszcze na plac zabaw bo przyjechała moja koleżanka z Warszawy ma rocznego synka także dzień pełen wrażeń na koniec pola zrobiła histerię chyba brzuszek a Szymek padł od razu
Ajrin prezent super pewnie kupa kasy można pomarzyć może kiedyś
Żabka odpuść mu mój Szymek też nie je ale mało piję cos mi ta rurka słabo odpowiada ale za to musy piję
Noi nie pamiętam czy pisałam że mamy 2 górne 3
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, AJrin lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySkali wow ty to biegasz......
Biedna Polusia
Brawo dla Szymka za ząbki.
U nas dwie już się przebily.
Jeszcze jedna została.
Mój Robert nie dotknie musu co kolejek w tubce.
Jak widzę dzieci na placu zabaw jak wciągają to mnie krew zalewa i to młodsze od Roberta.
I tak kocham tego mojego juniora lenia
-
Gratulacje ząbków Skali.
Żabka u nas z jedzeniem słabo śniadanie kilka gryzow przy bajce potem u dziadków truskawki i czereśnie. Przed drzemka zrobiłam kanapki i zjedliśmy piknikowo na placu zabaw to chyba miejsce się spodobało bo zjadł jedna kanapkę. Po drzemie ulubiona pomidorowa zjadł kilka łyżek i więcej nie od M z grilla kilka gryzow kiełbasy no i było ciasto więc tym nie pogardzil. Na kolacje 3 gruzy kanapki i przed spaniem 150mm. Coś tam skubnie ale głównie je słodkie owoce i ciastem nie pogardzil ale ciasto zrobiłam mało słodkie głównie z bananów. -
Moje dziecko ma wakacje. Urlop. Labe.
Nie trzeba nigdzie się spieszyć, gnać, pędzić.
I z tej okazji wstała o 5:30 witając mnie słowami: wstawaj, mleko. Ale juz.
Ratuuuuuuunkuuuuu!
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Haha Natka nieźle dzieci mają wyczucie.
U nie noc fatalna oczywiscie M przespal cała u teściów śpimy razem w pokoju i to mnie wszystko budzi. A Igi woła ostatnio mama mama i kaszle więc ja co chwila się budzilam oczywiście Igi zasypia sam ale ja już nie tak łatwo. A Kostek ładnie przesłał od 21 do 1 wow pierwszy raz nie było pobudki o 23 cycki mi rozsadzalo potem wstał koło 3 i 5 ostatecznie 7:30 wstalismy wszyscy.
Dziś jestem sama z dzieciakami u teściów bo wszyscy jadą do pracy a Igusia stwierdziliśmy że nie posyłam do żłobka niech te 4 dni odpocznie z rodzicami może i z kaszle lepiej będzie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH