WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też grzmi i pada. Nareszcieeeeee! Myślałam, że już padać nie będzie.
Dziś to ewidentnie nie było czym oddychać
Parno, duszno, bleee.
-
Nas burze i deszcze omijają. Ostatnio Gorzów zalalo a u nas susza. Dziś była nadzieja na burzę i deszcz.nie było burzy , był mini deszczyk. W deszczyk spacerowalismy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 15:04
Dariah, Natka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super chłopaki
Mamy taką samą bambusowa pieluche.
A Piotrek już taki duży jeny szok ledwo się mieści w wózku haha.
Dziś Igusia ubrała w t-shirt i spodenki a na metę napisane że do 12 miesięcy haha a na niego Idealne. -
U nas dzien szybko minął bo do 15 byłam ba wychodnym
kupiłam sobie kilkanaście bluzek (w Carey jest -50% jakcos), bratu koszule, chrześniakowi prezent na dzień dziecka, byłam sobie zrobi paznokcie j coś zjeść hehe
I wróciłam pobawiłam się z Mala a po 17 przyszli znajomi i wyszli o 21. Szybki prysznic Sofci i padła i jz spi
Jutro jedziemy do Konina na weekend
Kamcia
Witak Kochana !!!! Co się działo?!!
Jak słodko spi Patrys ! A Piotruś jaki przy nim duzy
Ajrin
A Igi nie chodził ba basen ? Czy ki się wydawało?
Hehe Igi nie chce do wody a moja na piasek
Natka
U nas padało koło 15, tak z 15 min potem przestało i potem pokropiło o tyle..a duszno i parno masakrycznie..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sofcia na koniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 10:30
kamciaelcia, Pysiaczek89, marta258, Skali89, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja sie musze wyżalić. Mam juz dość, na porod nic sie nie zapowiadaMikusiowi dobrze w brzuchu, tylko ze mną złe, bo te upały dają mi niezłe w kość. Stopy mam tak spuchnięte, ze kostki mnie bola i średnio moge chodzić
Mowie Wam, płakać sie chce...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ajrin
Camarelo naprawdę ma wielką tę spacerowke. Przecież swidomie ja wybieralam. Jedna z najwyzszych jeśli chodzi o oparcie siedziska. Więc Piotruś robi wrażenie. Wczoraj więcej czasu spedzilismy z sasiadka i jej dziecmi. Marcelek jest prawie o rok starszy od Piotrunia a o kilo lżejszy i raczej tego samego wzrostu -
Pysiaczku. Myślałam o tobie. Serio wiedzialam ze doczekasz terminu. Ale dopadly Cię znowu upały(bo przecież Marcelek z lata)...jabod drugiego trymestru piłam codziennie pokrzywę. Nie wiem czy pomogła ale druga ciąża bez obrzękow. Weź nogi do góry, mocz w chlodnym, może maść typu LATAN?? Na pewno bliżej niż dalej
Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Nooo pannica jużtaka przylepa się teraz zrobiła kochana
A wózek faktycznie duzy
Wczoraj na tym spacerze z koleżanka jej synek ma równo rok i jakieś 3 kg więcej niż Zosia i o 2 rozmiary większa wybranka..nawet mi proponowała u Rabka po nim heheh ale akurat ma takie bardziej zimowe
Pysiaczek
Współczuje Ci tych obrzęków ;( musi Ci być teraz bardzo ciężko przy tej temperaturzejeszcze troszkę !!!
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ale Patryś cudowny, takie maluszki są najsłodsze. A Piotruś przy nim taki duży chłopak.
Dariah
Twoja Zosia też podrosła, a niedawno wydawała się taka calineczka.
Żabka
Ja kupiłam pieluchy takie jak pisała Kamcia, czyli firmy Pampers pakowane w dużą folię (mega paka 144 szt) i tylko dla Natalki rozm 2 bo cenowo wychodziło jak dady. Dla Antosia mam jeszcze zapas 4+ i 5. Jak się będą kończyć to będę polować na promocję dady lub lupilu bo te jednak cenowo tańsze niż oryginalny pampers.
Pysiaczek
Rozumiem jak się czujesz bo w te upały to mnie też strasznie puchną kostki, wystarczy że rano wstanę, zrobię śniadanie i stopy napuchnięte. Jedyny plus taki że nie mam teraz Antosia więc dużo leżę z nogami wyżej i to pomaga.
Z Antosiem w upały miałam tak samo więc po prostu pogoda tak na nas wpływa.
U nas po południu też trochę popadał deszcz więc chwilowo się ochłodziło a później znowu 30 stopni.
A jutro mieliśmy jechać na wesele koleżanki ale odmówiliśmy i myślę że dobrze bo nie dałabym rady w te upały, nawet jak wyjdę z domu na godzinę to czuję się jakbym przebiegła maraton. Mąż chce jechać chociaż na sam ślub więc pewnie pojedziemy.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku ja też współczuję ja pamiętam.Jak z szymkirm jak polatalam po upale to zaraz nogi ręce waga w górę jak leżał.cały dzień plackiem to schodzili
Byliśmy na Tym stadionie ślę dopiero koło 5 weszłam.z szymobkiem na jedną dmuchana zabawkę poskakal potem.plac zabaw i padł pola usnela i ja idę spacPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Serio ciezko, najgorsze wlasnie te stopy, i ten bol kostekaaaa No i jeszcze latam pod prysznic pare razy dziennie, a i tak sie tak pocę i ten pot ma taki dziwny zapach... serio, az sie złe czuje rzędu moim M
Kamcia
Musze chyba kupic ten krem w takim razie, pokrzywe pije, nogi trzymam wyżej, ale i tak średnio mi to pomaga
W poniedziałek mam gin, niech ona cos wymyśli z tym porodem, bo ja rady nie damMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja z Igim miałam mega obrzęki jeny ja w 2 tygodnie 7 kilo nie jedząc nic przybralam masakra i ani pokrzywa ani sok że świeżej kapusty nie pomagały. Zeszło wszystko 10 dni po porodzie niestety upały.
Jeszcze trochę dasz radę.
No Igi serio z tych mniejszych haha w wózku ma sporo zapasu. -
Witajcie po kolejnej idealnej nocce
padła k 21 i spała do 7
Zjedliśmy śniadanko, spakowaliśmy sir i właśnie jedziemy do konina
Pysiaczek
Na prawdę Ci współczujewiem Żr pokrzywa pomaga na obrzęki.
Przyznam szczerze ze na szczęście mnie ten problem inal wiec nie doradE z doświadczenia
Ajrin
No właśnie u nas tez miejsca w wózku jeszcze hoho a hoho !! Moznaby tam dwie Zosię włożyć spokojnie
-
Właśnie byłam w biedrze ale tej promo chyba nie ma już. Ile sztuk było w tej cenie 50 zeta?
W roku za to jest promocja na pampersy.