WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest Rymanów zdrój agroturystyka nad taborem my płacimy 125 zł za pokój 4 osobowy z łazienką kuchnia na dwa Phone nie jest to super standard super standard ale za to dla dzieci extra
Dziś 40 minut jechałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:42
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dariah, Ajrin
Myślę o dorabianiu ale właśnie np wesela czyli robota tylko w sobotę bo ja w piątek pracuje i to późnym popołudniem i nocą. Powrót nad ranem, kilka godzin snu i znów cały dzień jestem do Meli dyspozycji.
Kiedyś tak już dorabiałam więc spoko. Sobota do popołudnia wolna, niedziela wolna.
Wolę to niż korki bo korki to ja już przerabiałam. Kasa dobra, nawet bardzo dobra ale co z tego? Miałam je po pracy i w weekendy zazwyczaj przed poludniem i popołudniu. Wtedy to dopiero nie miałabym dla niej czasu więc odpada. -
No i myślę nad jakimiś tłumaczeniami.
Kiedyś ludziom pisałam matury ustne z polakaale kiedy to było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:34
-
nick nieaktualnySkali jak tam pięknie!
Podwórko mogłoby być większe ale co tam mają wypas na nim.
Koniki są?
Jak są to muszę pokazać mężowi.
A jak z jedzeniem.
Gotujesz tam? Czytałam że catering mają czy chodźcie gdzieś miasto czy wioskę bo nie patrzyłam co to
Podoba mi.
Natka wow ale ty zdolności a jesteś.
Pewnie tłumaczenie czemu nie.
Ja za swoich czasów szkolnych po maturalnych pisałam pracę dziewczynom takiego zakończenie roku do policealnych szkół.
Farsz zrobiony gary ogarniete więc czekam jak na zbawienie na drzemke Roberta.
U nas ciepło ale pochmurno.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia leć sama raz dwa to ogarnij.
Spacer popołudniu zaliczysz z dziećmi.
Życzę szybkiego załatwienia spraw.
Moje dzieci na balkonie szaleją w basenach i tej zimnej wodzie która zostawiłam z wczoraj.
Radość Roberta bezcenna
I jak gada do rybek namalowanych w jego basenie.
Wskazuje palcem na nie.Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Skali
Super Wam się miejsce trafiło na urlop, wypoczywajcie.
Natka
Pięknie wyglądacie, Amelka przesłodka.
Żabka
Pewnie, że na urlop jedźcie, kasa na noclegi jest więc korzystajcie, odpoczynek przecież Wam się należy, a taki wyjazd to co innego niż siedzenie w domu.
No i kciuki, żeby od września udało Ci się znaleźć fajną pracę.
U mnie noc spokojna, bez bólu i cała przespana, tylko standardowo pobudka o 6 na siku, później coś nie mogłam usnąć ale w końcu się udało i spałam do 9Dobrze, że mąż pracuje ten tydzień po południu to od rana ogarnia synka, teraz są na placu zabaw ale zaraz będą wracać bo robi się upał. No i od wczoraj przez upał mam strasznie stopy opuchnięte, ehh... jeszcze 2 tyg muszę dać radę
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo była zła pora na robienie pierogów.
Najlepsza pora to wieczór kiedy wszyscy śpią.
Robert zasnął po 13:00 ok ale o 14:00 już nie spał!
Zaczął płakać tak jak w nocy idetyczna sytuacja.
Ale zasnął kiedy wiatrak na full dałam.
Po godz znowu wstał ale polezal chwilę dał skończyć partie pierogów i biegiem z płaczem przebiegł do kuchni
Na tą chwilę 105 szt pierożkow małych takie od szklanki robiłama to nie koniec.
Mam przerwę bo Robert właśnie z córką jedzą pierożki
A pot po tyłku leci serio taki upał u nas się zrobil
Edit wyszło 125sztWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 15:46
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy nie śpimy od 5:00!
Mąż wyszedł do pracy a córeczka tup tup tup do nas buuuuuu
Nie śpi i nie zamierza
Robert śpi smacznie.
U nas wieczorem lunelo więc i chłodniej.
Nocka super cała przespana bez leków i jekow czy płaczu.
Pospalam.
No to idę po pierwsza kawę -
Zostało mi już 2 tyg do porodu, niech Natalka grzecznie czeka w brzuszku
Noc spokojna, bez bóli, pobudka o 8 bo Antoś wyjął sobie szczebelek w łóżeczku i przyszedł do nas na łóżkoMąż zabrał go na spacer i plac zabaw póki nie jest tak gorąco. A ja po śniadanku odpoczywam.
Antoś w końcu zaczął więcej mówić, wcześniej tylko mama, baba i coś tam po swojemu a od 2 tyg tata, więc mąż przeszczęśliwy. I doszły nowe wyrazy: babcia, dziadzia, kaszka, Aga, Kasia, Gosia (ciocie) oraz cyferki i literki. Próbuje też naśladować i powtarzać po nas, chociaż nie zawsze mu wychodzi. Ale za to dużo rozumie bo jak mówimy o jakiejś rzeczy czy czynności domowej to biegnie, pokazuje, przynosi, więc postępy są
-
Marta super że się ruszyło to teraz co kilka dni będzie was zaskakiwać.
-
Ojejku co za ciszą
U nas dzis cos pochnurnie ale nie pada właśnie wybieramy się do tezni potem spacer obiad i leniuchowania
Pola smacznie sobie śpi chce już siedzieć Ale jej nie daje małą lobuziara powiem wam że jest zupełnie inna niż szymonek w jej wieku śmieje się od ucha do uchakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas dziś poranek dzielnego pacjenta.
[
Po wczorajszym kiepskim dniu a już tragicznej nocy gdzie rozważalam IP pojechaliśmy do laryngologa i internisty.
Wczoraj dzwonili że żłobka że Igi po drzemie ma 38 zabraliśmy go do domu dostał w żłobku nurofen i w domu już było ok marudzil i pokazywał zęba jakby 3 stwierdziliśmy że pewnie ząb M został z Igim i Kosiem pojechałam na zakupy nie było mnie 4 5 minut a Igi płakał że do mamy i czekał przed domem z M na podwórku jak go wzięłam do domu zaczął się treść cały temperatura 40 a żenię minęło 6 godzin to dostał paracetamol który nie zabił gorączki siedziałam do 12 w nocy nadnim z okladami i rozważalam czy nie jechać na IP. Pomogło dopiero chłodzenie ciała pielucha. Ciągle sprawdzałam temperaturę o 2 znowu rosła dostał kolejna dawkę ibupromu i ładnie zeszła po 30 minutach temperatura poszliśmy spać choć Igi ciągle się wiercil spał z nami.
Wstał z temperatura ale było po i więc znowu ibuprom i ładnie zeszła.
Mieliśmy wizytę u laryngolog już dawno umówiona to pojechaliśmy byłam pewna że albo ucho albo gardło ale wszystko czyste nawet kataru brak więc do internisty.
Babka wszystko sprawdziła osluchala wszystko czysto nie wiadomo kontrolne łapanie siuskow czy nie zum.
Póki co śpi dosypia jak się znudzi będziemy łapać mocz. Poszedł spać bez temperatury ciekawe jak wstanie. Kurcze mi to wygląda na 3 dniowke miał już 2 razy i zawsze z dużą temperatura i robił się przytulasek inne choroby tak go nie ruszają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:12
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia udanego odpoczynku.
Słonecznej pogody.
Skali fajna ta twoja polusia
Ajrin kurcze nie fajnie:-(
Mam nadzieję że to trzy dniowka w takim razie albo ząb
Natka co tam u was.
Jak kosmitkasię ma?
Dariah?
Marta pewnie ma labe i pije kawę i ciastko wcina hihi
Smacznego kochana.
U nas pora drzemki.
Robert zasnął o 14:15
Ja byłam w sklepie po wedlinke i kupiłam sobie winko a co
Od rana dostałam ADHD
Posprzatalam dom a kuchnie do błysku doprowadziłam
Mąż wrócił z pracy odkurzyl.
Zrobiłam obiad, obralam warzywa i jutro zrobię albo nie zaraz zrobię zupę pomidorowa co by Robert miał na wczasach co jeść.
Mamy ogorkowa będzie pomidorowa zawekuje i będzie miał plus pierogi choć chyba się pogniewal na nie bo tylko dwa zjadł.
Siedzimy w domu i myślę czy pójdziemy na dwór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 15:50
kamciaelcia lubi tę wiadomość