WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie zębów nie widać nawet stomatolog nie widzi aby 3 szły dziasla nie spuchniete. Ja bym stawiała na 3 dniowke serio ale miał już 2 razy.
Mocz wyszedł czysty dzwonili że wyniki ok.
Miałam pisać że uff bo zjadł 180mm przed snem. No i kuźwa M poszedł usypiac nagle po 10 min woła z przerażeniem mnie. Ja wchodzę on cały orzygany podłoga orzygana generalnie pół pokoju i materac. Biedny ten mój maluch i chyba jeszcze złapał jelitowke do tego kura Żory ale ja już sama nie wiem. Jutro znowu do lekarza bo co pozostaje ewentualnie szpitalProszę o kciuki aby Kostek nie załapał bo tego by jeszcze brakowało.
Znając życie ja będę kolejna z jelitowka bo mnie ona nigdy nie omija
Na zaś pije Karmi bo laktacje z Igim po jelitowke siadla tak że przestałam się karmić cyckiem. -
Ajrin
Jejku biedny Igus ;( co go dopadło ?? Kurczę skoro stomatolog nienawidzi żeby żeby szły to hmmm
A wcześniej jak miał 3 dniówkę to tez tak złe ja znosił?
I do tego jeszcze jelitówka ???!!!! O Mrko ;(
Trzymam kciuki żeby Kostek się nie zaraził !
Kamcia, Żabka
Dziękuje w imieniu Sofciostanio się taka kochana zrobiła i daje buziaki misiakom i nam i przytulasta tak Asie zrobiła
Zmieniła się w przeciągu ostatniego miesiąca
Wiadomo histerie nadal są heheh
Żabka
Oj to już zaraz wakacjesuper !!!
4,5 h to nie złe - znośniea jął na PL to nawet całkiem dobrze hehhe
Natka
Jak tam?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja leżę w łóżku. Głowa boli mnie tak, że padam.
Ajrin
Kiedyś mi lekarz mówił, że jedynie na podstawie zdjęcia można stwierdzić czy żeby idą czy nie.
Poza tym ja już nie raz pisałam, że Mela na zęby zawsze wymiotuje. Mało je, prawie nic. Do tego jest apatyczna, rozdrażniona chwilami.
A trójki to jest złoooooo. U nas trójki wychodziły dluuuugo i z przebojami. Codzienne wymioty i to wieczorne, kaszel, gorączka, brak apetytu. No i dokładnie myślałam, że nie idą bo dziąsła ładne, nic a nic nie wskazywało a okazało się, że trójki.
My przechodziliśmy ta gehennę z wymiotami prawie 2tyg.
Także nie panikuj za bardzo mateczkamożesz mu zrobić badanie krwi ale ja obstawiam trójki jeśli ich jeszcze nie macie.
Trzymam kciuki za was.
Idę spać.
Dobranoc. -
Dzięki Natka zdrówka dla Ciebie a ja sama nie wiem nigdy tak nie cierpiał a to już ę dzień serce mi pęka że nie wiem co to i jak pomóc. Do tego krew z nosa więc boję się podawać kolejne dawki przeciwbólowych.
Póki co zasnął i śpi zobaczymy jak noc jeśli nie będzie wymiotów to raczej nie jelitowka. Pokazuje na zęby ciągle więc coś na bank się tam dzieje. Póki co nie ma żadnej 3 ani 5 więc to jeszcze przed nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 22:23
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam pazury.
Dupy nie urywa ważne że są i spokój na chwilę.
Jak wrócę zmienię je hihi
Mąż poszedł do pracy wiec ciszaaaaaaaa
Nasmarowalam usta pasta do zębów strasznie boli swędzi chyba wyzera te opryszczka.
Ajrin u nas ponad tezy tygodnie jazdy, gorączka non stop, nie jadł nie pił odrzucił smoczka, niekapka więc nooooooooi
Każde dziecko przechodzi inaczej ale ja też stawiam na nieszczęsne trójki.
Natka ma rację trójki to zloooooo wielkie zło.
Skoro idziecie do lekarza jutro to zapytaj co dawać przeciwbólowego i gorączkowego bo podejrzewasz że igus ma jak jego tata krwotok z nosa.
Niech poradzi.
Ja bym wspomagala się viburcolen w kroplach i osanit jak masz z kads wziąść to są granulki ziołowe na zabkowanie bardzo dobre nas sąsiadka dwa razy tym poratowala mówiła że z Czech koleżanka jej kupiła może ktoś tam ma na sprzedaż.
Oczywiście kciuki żeby to nie była jelitowka i żebyscie nie podlapali.
Zwymiotowal bo pewnie za dużo zjadł skoro nic nie je albo zalapczywie albo za szybko się położył po zjedzeniu.
Natka odpoczywaj zdrówka.
Dobrej nocki.
-
Zdjęcie mówi samo za siebie
[
Przespal cała noc raz płakał ale to coś się śniło 5 sekund i spał dalej.
Wstal z glutem po pas i szczęśliwy jak dawny Igus pierwsze co to powiedział buta czyli woda wypił ponad pół kubeczka na jeden łyk. I radosny zaczął skakać po łóżku rodziców. Zjadł pół parówki prawie całą kanapkę pół musu owocowego czyli więcej niż ostatnie 3 dni i wypił ponad pół kubka kolejnego. Więc jest gites Śmiejemy się z M że Igi nie wie jak funkcjonować bez gluta i jak wrócił to i nasz Igi powrócił
A tak serio pojechali do lekarza mam kilka minut dla siebie zobaczymy co powie gorączki brak. Od wczoraj rano nie dostają przeciwbólowych.
Dzięki za kciuki w końcu normalna nocka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:13
kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny
Pytanie: czy któraś z was zna dobrego gastrologa dziecięcego? Takiego od spraw beznadziejnych, takiego szukającego rozwiązań nawet niebanalnych?
Potrzebuje, dla koleżanki dziecka też 2letniego. Odsyłana jest od lekarza do lekarza, każdy rozkłada ręce i mówi jej, że to minie z wiekiem a jest źle ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 10:05
-
nick nieaktualnyAjrin cieszę się że się wyspałaś należało ci się.
Cieszę się że igus ma się lepiej.
I apetyt wrócił super.
Co u lekarza?
A zajrzyj mu dziś w dziur niech ci pokaże gdzie go bolało.
To teraz albo wysypka albo ząb się pokaże
Edit :
Ajrin jak on pięknie trzyma i je chlebek ooooooo zazdraszczam pozytywnie też bym chciała zobaczyć mojego Roberta z kromka chleba:-)
Natka ja nie znam takiego lekarza.
Mój brat z synem rocznym będzie jechał na gastroskopie pod narkoza do Wrocławia bo ich dziecko na wszystko dosłownie wszystko ma odruch wymiotny je tylko zupy papki.
Więcej nie wiem bo to z opowieści mojej mamy.
A co się dzieje jeśli możesz nam powiedzieć?
Proszę o kciuki za lekarza męża żeby nie było źle z tym jego kręgosłupem.
Nie uśmiecha mi się operacja na kręgosłupa jego ale jak mus to mus strawie to jakos.
Jedziemy na 17:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 10:30
-
Ajrin
Super, że z Igusiem lepiej, chyba to rzeczywiście przez zęby, oby tak było a nie nic poważniejszego.
Żabka
Kciuki za męża, daj znać po wizycie.
U mnie ok, chociaż brzuch częściej boli tak okresowo ale Natalka ma jeszcze półtora tyg więc oby wytrzymała i ja też, bo już mi ciężko. Mąż teraz ma 4 dni wolnego więc się cieszę bo zajmuje się synkiem a ja mogę więcej odpoczywać, a teraz są na placu zabaw
-
Zabko
Mogę napisać, myślę, że koleżanka się nie obrazi ale to później. Dopiero jadę z pracy.
Reszta dziewczyn?
A może znacie kogoś dobrego, jakiegoś gastrologa dziecięcego albo nawet psychogasyrologa? -
Hej
Natka
Wiesz co nasz prywatny pediatra jest tez gastroenterologiem..,.
Ale czy dobrym itd...to już nie wiemmogę dać namiary
Ajrin
Hehhe Igus gilusoczywiście nie mówię tego złośliwe
Ale super ze zaczął ładnie jeść !!! Brawo !!!
A jak Kostek !!!????
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A nasza Calineczka znów spadła poniżej 10kg, w piątek równe 9 900g...
Ale chyba rośnie bo z wagi spada a ciagle je j ciagle zmęczona...
Ostatnio mój tata ja mierzył i ma 81-81,5 - ciężko o precyzję pomiaru hehhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡