WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedzę i rozkminial czy czasem Igi nie miał bostonki.
-
U nas kolejna noc koszmarna nie wiem o co pili chodzi. .co do mowy to ja uważam że Pola będzie szybciej mówić niż Szymek feta już tyle gada po swojemu buzia się jej nie zamyka a ma gryzaki po szynki logopedyczny lubi go hehe a eszek nie chce.
My już wymeldowand
-
nick nieaktualny
-
Kciuki daj znać po wizycie.
Co do bostonki to sama nie wiem zachowanie na to by wskazywało ale kostek jako takich nie ma no i żaden z 4 lekarzy by nie zdiagnozowal? Zobaczymy czy ktoś z rodziny polegnie oby Kostka uchowalo. -
nick nieaktualnyJestem właśnie obiad wstawiłem zjemy i lecimy na zakupy na drogę coś kupić do kanapek i recepty wykupić.
No co wizyta szybką.
Cukru nie mierzyla i dobrze uffff
Waga 88,8!!!!!!!!!!
Wrrrrr znowu z powietrza przybyło ale okres mam dostać dzisiaj więc może przybyło z tego powodu.
Nie ważne.
Dała metformine xr mala dawkę i na noc jeśli znowu dostanę silnych biegunkę jak wtedy przy zazywaniu innej metforminy to będę należeć do wąskiej grupy ludzi którzy nie tolerują metforminy wtedy nie ma dlanie żadnego już leku zostaje pilnowanie się i ewentualnie skazana jestem na cukrzycę.
Teraz jeszcze mogę cofnąć ten stan przedcukrzycowy (potwierdziła że mam) mam włączyć dietę i ruch 5 po 30min x tydzień.
Byle nie 2 dni w kupie opoczynku bo zaczynam od zera.
Mam się zmeczyc i koniec kropka.
Ciężko z tym będzie bo już dawno nie cwiczylam i zrobiłam się leniwa.
Cycki mi opadły i tyle.
No to wracam do obiadu.
Przepraszam że ja tak o sobie i nie odniose się do was ale wszystko w biegu jutro wyjazd
-
Żabka
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
Skali
Współczuję nocy, może jak wrócicie do domu będzie lepiej.
Ajrin
Najważniejsze, że Igiemu się poprawiło. A czy to bostonka to też nie wiadomo bo raczej by Was zaraził.
Natka
Ja nie znam żadnego gastrologa, nigdy nie byłam, Antoś też nie. Jedynie mogę doradzić portal znanylekarz, gdzie pacjenci piszą opinię o różnych lekarzach.
Kamcia
Ale Piotruś duży chłopak, ciekawe czy Patryk też taki będzie.
U nas noc spokojna, Antoś obudził się po 8 więc dał nam pospać. Od rana było gorąco a teraz coś pochmurno, chyba będzie padało. Synek śpi a ja leżę i odpoczywam, kawa i ciacho już zaliczone, teraz czas na serial
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jakiś przełom jest dziś u Roberta wszystko bierze do ręki, maca językiem czyt smakuje, z ręki sobie je, szok.
Za to z mężem tocze wojnę a córka mnie doprowadza do szału.
Cały czas słyszę mama, mamo!!!!!
Jakbym tylko ja była a stary obecny ale nie obecny znowu i mówi że się przyp.....lam ahhhhh
Temat rzeka.
W skrócie on mnie nie rozumie i nie zrozumie.
Odechcialo mi się jechać.
Nawet kutas po torbę nie chce zejść bo zostawił w drugim aucie bo po co mam teraz spakować mogę jutro to zrobić gdzie nam się spieszy można wszystko jutro rano zrobić.
A kto to będzie robił ja a ten będzie biadolil że musi latać Góra dół Góra dół i wcale mi nie będzie go żal chciałam dziś cześć znieść co było by mniej to nie.
Niech się pocaluje w dupe.
-
nick nieaktualnyNadrabiam was.
Dariah jak ja cię rozumie.
Nie jesteś wyrodna matka jesteś człowiek który również potrzebuje odetchnąć w ciszy, pogadać z kimś etc (mój mąż właśnie tego nie rozumie) wyjść robić coś innego.
Ja dziś powiedziałam do moich na głos że marzę o pracy, już nie mogę się doczekać kiedy nie zobaczę ich i będę w pracy cieszyć się cisza.
Zaczął tatuś z córką się śmiać
Ale serio marzę o tym dniu......
Ksmcia duży jest Piotruś kurcze faktycznie wysoki chłop ci rośnie pewnie duża nogę będzie miał wow
Skali a może to skok rozwojowy u poli? Współczuję Ci tych nocek.
Brawo dla szymka superr
Ajrin bostonka z tego co wiem wysypka się objawia i zaraża sie.
Jak teraz ma die igus?
Ma wysypke? A jak dziąsła spr?
Natka jak samopoczucie lepiej się czujesz?
Marta super.
Masz wszystko już dla Natalii?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:10
-
Żabka
Brawooooooo dla Juniora !!!! Widzisz!!! A tyle stresu! A Junior po prostu nie chciał sobie brudzić raczek! Książę!
Co do męża...nie wiem co napisać..na orawde powinien na kolanach do Kosioa lecieć i dziękować ze ma taka żonę !!!!
Jedzcie na urlop i odpoxzywajcie !!
Ajrin
Tak właśnie słyszałam ze dzieci dwujęzyczne później mówią.
Zobaczymy
Natka
Jak zdrówko? Kiedy się widzimy Kochana !!???
Kamcia
Jak mija urlop nad morzem?
Skali
Wlansie, a może to skok??? Bidulka Pola No i Ty!!!
Trzymam kciuki aby ta noc buła lepsza
A my właśnie oglądamy mecz bo Francja graSofcia siedzi w swoim fotelu i krzyczy cały czas Brawoooo!!! Hehehe
Nie ważne elit ma piłkę !! Ale je jest brawo!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka widzisz i ty się doczekała każda z nas prędzej czy później się doczeka
Igi ma się dobrze przy buzi są jakieś czerwone krostki sama nie wiem rozmawiałam z paniami w żłobku twierdzą że to nie bostonka bo Igi nie ma typowych krostek.
Ręce nogi czyste pachwiny też trochę przy ustach ale często tak ma po ogórka h pomidorach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:09
-
Żabka
Brawa dla Roberta, super że zaczyna sam jeść, teraz z dnia na dzień będzie coraz lepiej
A co do męża to powinien Cię po stopach całować za wszystko co robisz w domu i przy dzieciach, a ten zero pomocy. Oby na urlopie się poprawił i żebyś mogła w końcu trochę odpocząć bo Ci się należy.
A dla Natalki wszystko już od dawna mam, tylko leży w szafie i czeka.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Zabko jak to zrobiłaś ? Szymek np ciastko weźmie krakersa ale parowke ? Chlebek ? Bo chyba że chce się popisać
Dziś drzwonili z poradni mam iść jutro z eszkiem do logopeda
Daj marchew z jabłkiem i wyjdź z pokoju zostaw go.
A wcześniej daj mu sama posmakować co to jest i jakie dobre jeszcze udawaj mniammmmm.
Sama byłam w szoku jak go zobaczyłam jak łyżeczkę trzyma.
Fakt krzywo w buzi że wylatuje ale to mały szczegół.
Cieszy mnie ze sammmmNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość