WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Szerokiej i bezpiecznej drogi wam życzę.
Mężem się nie przejmuj. Mój też mnie do szału doprowadzał przed wyjazdem.
Już mu powiedziałam, że to był OSTATNI RAZ kiedy ją go pakuje. Następny wyjazd on będzie nas wszystkich pakował.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDojechaliśmy po 15:00.
Pada
Domek super słuchajcie bardzo mi się podoba i pachnie w nim drewnem hahahah
I mam nowinę!
25.07 jadę do miasta obok (tam pracuje) na metamorfozę do gościa który strzyze (fryzjer) w Warszawie różne gwiazdy tvWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 17:05
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUcina posta.
Przeglądałem fb w drodze i patrze na stronie fryzjera do którego chciałam się kiedyś zapisać (nie ma miejsc do końca roku) czytam że przyjeżdża brat tych babek (siostry jego) i będzie tylko tydzień u nich zapisy pod dwoma nr tel w godz 14:00-20:00 i 16:00-20:00.
Rozmawiam z moim mężem i oczywiście wyszła zajebista awantura booooo mój mąż nie weźmie wolnego dnia (ma drugie zmiany więc cały dzień w pracy) żaden fryzjer mnie nie przyjmie ekstra 07:00 czy 19:00.
I od słowa do słowa.
Pytam z kim mam dzieci zostawić żeby tam iść nie raz się czepia żebym coś zrobiła z włosami a teraz jak jest okazja a wiem że nie będę żałować to on mi odmawia.
Mówi że z księdzem mam zostawić.
Mówię to dzwonie po matkę któraś (oczywiście nie zadzwonię bo szkoda gadać ale rozmyslalam z kim ich zostawić).
Wybiła 14:15 maz się pyta czemu nie dzwonie mówię że nie dał jasnej odp że z nimi zostanie to po co się umawiać.
Mówi że zostanie.
Kurwa ile ja łez wylalam przez barana, ile ja kurs w głowie puscilam, ile ja go wyzwalam i chciałam nawet w morzu utopić.
Serio.
Kurwa co za palant z tego mojego męża.
Sorry ale musiałam się wygadac bo tylko wy mnie rozumiecie.
Mój mąż twierdzi że histeryzuje!
Brak mi słów.
Ma szczescie że się zgodził bo raczej bym go pakowala i kazała rozwód brać.
Powiedziałam że kasę biorę z oszczędności no to jakieś 300zł mnie będzie kosztować chyba że zostanie z wczasów to wezmę z tych pieniędzy a mniej dzieciom kupię.
Sorry mi też się należy.
Nie ważne ile to będzie kosztować ja też potrzebuję coś dla siebie zrobić,wyglądać jak człowiek, dobrze się wreszcie poczuć i nie słuchać mamooooo
NoSkali89 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiamy ciocie leżąc na kanapie i odpoczywając po całym dniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d08e509cb375.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6e4ff0c4d5b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:48
marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Kamciu
Potwierdzam, brązowe oczy ma po mnie :)D ma oczy zielone
Zabko
A idź do fryzjera. Też ci się coś należy. Masz rację.
Czekamy na fotki rodzinki z nad morza :*żabka04 lubi tę wiadomość
-
Natka
Piękne !!!! Jak zawsze !!!
A ja czekam i czekam...kiedy się widzimy??hehhe
Żabka
Cieszę się ze jesteś zadowolona z domku!!
Pewnie ze idź do fryzjera !!! Należy Ci się ! Wręcz musisz tam iść
A maz...już mówiłam ze nie mam slo...;(
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka
Super, że domek Wam się podoba, wypoczywajcie i relaksujcie się.
A z tym fryzjerem to extra pomysł, jak masz taką okazję to śmiało korzystaj
Natka
No Amelka podobna do Ciebie, super razem wyglądacie
U nas wszystko ok, rano byliśmy w szpitalu bo miałam ktg, skurczy zero, ale za to mała szalała więc sporo ruchów naliczyłam, ciśnienie też ok. Kolejne ktg w poniedziałek. Jak wracaliśmy to małe zakupy, byłam w pepco i kupiłam Natalce 2 takie malutkie czapeczki bo miałam tylko 2 po Antosiu. Antoś cały dzień grzeczny, zresztą mąż był w domu więc mogłam leżeć i odpoczywaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
Pola chyba nie wiem albo żeby jej idą albo kółka bo tak płakała wieczorem no strasznie dałam jest paracetamol jeszcze trochę zeszło Ale zasnela nie wiem czy miała jakiś skurcz czy co ech oby noc przesłała
Szymonek dziś sam jadł pomidora próbuje też sam jesc parowke
Była dziś dziewczynka miesiąc starsza ślę rozgarnieta matko Ale ma też starsza siostrę więc inaczej
Szymus gada po swojemu coraz więcej sylabusy Ale wyrazów z tego nie słychać
Pani mówiła że to wczesne wspomaganie to jest aż do szkoły pójdzie ciekawe czy faktycznie tyle to trwa.
-
nick nieaktualnyWitam się.
Wszyscy śpią tylko nie ja.
W nocy też miałam problem miejsca sobie nie mogłam znaleźć, bałam się że córka spadnie z łóżka a wcześniej się coś śniło i gadała przez sen więc się wybudzilam ahhhh
Cała noc tu padało a że te domki w lesie to drzewa skrzypia hihi woda leci z takiego z materiału zadaszenia przed domkiem i halasuje
Pada i wieje cały czas.
I rano @ mnie przywitala:-(
Ja już po śniadaniu i kawce i leki przeciwbólowe ruszyłem bo umieram na razie.
Dobrze ze obiad pierożki mamy bo grill w ten deszcz?
Natka oglądając zdjęcia pomyślałam to samo co kamcia.
Serio jakie wy macie piękne oczyska!!!!!
I usta ma chyba po tobie też, kształt twarzy raczej mąż.
Ale oczyska wymiataja kochana śliczna ta nasz kosmitka
Jak ty się czujesz? Lepiej?
Skali współczuję no coś na rzeczy na pewno było.
No widzisz Szymon robi postępy będzie lepiej
Co do starszego rodzeństwa to zależy moja werka nie chce uczyć Roberta czasami ale to na palcach u jednej ręki mogę policzyć co mu pokazała.
Ona ma raczej ho gdzieś.
Edition.
Dariah na temat mojego męża dokładnie brak słów.
Zostawmy to bez komentarza.
Mój dinozaur należy do grupy dziwakow
Ślę się trafił egzemplarz choć ma swoje zalety które ja doceniam szkoda ze taki typowy samiec egoista do potęgi entej.
A szkoda nerwów sobie szarpać serio.
Muszę się nauczyć mieć bardziej wyrabane i robić pod siebie a nie pod niego.
Marta super.
Fajnie ze mogłaś coś dokupić.
Jeszcze chwila prawda i będziesz tuli Natalie
Nie pamiętam co miałam napisać jeszcze zaraz się wrócę i doczytałem raz jeszcze.
My wczoraj byliśmy zwiedzić Pogorzelice.
Ale tu nudy!!!!
Wioska mała dużo koloni ale i dużo budynków zapuszczonych i opuszczonych.
Dużo ludzi z mojego miasta nawet sąsiad z naprzeciwka nam się trafił jak i z okolicznych miejscowości.
Byliśmy nad morzem zwiedziliśmy każde zejście.
Kawałek mamy do morza ale przezyjemy
Robert jakby mógł to by w ciuchach wskoczył do morza i szedł w te morze.
Radość jego bezcenna.
A jak zobaczył morze z wózka to aż z radości ręce złożył i krzyczał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:23
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
a Piotrek w ubraniu wskoczyłby do morza w marcu
teraz nawet na golasa nie chciał, choć kapiel zaliczył
no, le w Kołobrzegu najzimniejsza woda (prąd) wtedy miała 16/17 stopni
teraz biegał po plaży
zwłaszcza upodobał sobie budke ratowniczą-trzy dni z rzedu
i trzeciego dnia ratownik kazał sie przenieść bo!!!!!!! bo Piotrek mu budkę przewrócił
serio tak powiedział dorosły facet, przyszła aż ratowniczka z pytaniem, co się dzieje...mąż nie miał skrupułów powtórzyć, co powiedział jej kolegażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ale się uśmiałam z Piotrusia hahaahha dobry jest.
A no mówiłaś że to wioska.
Wiesz ze nam nie przeszkadza to
Mąż właśnie się wkurza że parasoli nie wzięliśmy (gada jakby nas pakowal) a mnie to nie rusza mógł pomyśleć skoro twierdzi że oglądał pogodę i wiedział że będzie padać.
Wczoraj w aucie nakładkę przerysowal jak po ośrodku jeździł za mną bo nie widział skrzyni z kwiatami więc mamy rysy gruba i szara na aucie mówi że to się zmyje.
No nic robimy już plan na dzień.
Na pewno biedronke zachaczymy bo masła zapomniałam hihi papugarnie chciałam statek ale pewnie żaden nie płynie w tą pogodę.