WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:ja tylko w dniu dostawy chodzę
największy wybór
-
żabka04 wrote:Zmienię temat na chwilę.
Pisaliśmy ostatnio o pH ja mam w moczu 8!!! Norma od 5-7
Zaraz zadzwonię do gina.
Czy któraś wie o co chodzi????
Tsh mi bardzo uroslo z 0,71 dziś 1,96
A ft 4 spada ahhhh
Ja wlasnie dzis odebrałam i mi rośnie co miesiąc o 1. W styczniu 5. W lutym 6. Dzisiaj 7.
Da sie jakoś na to wpływać dieta? Jesc żurawinę? I cebule?żabka04 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Suwaki podpowiadają potencjalną wagę waszych kochanych maluszków
pozdrawiam !!!
Bardzo potencjalna. Bo moj młody na usg sprzed 11 dni miał 6,5cm. Wiec jeśli z waga pokazują równie prawidłowo, to trzeba do tego podchodzić bardzo szacunkowo.Angela89, Kaja lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Ja wlasnie dzis odebrałam i mi rośnie co miesiąc o 1. W styczniu 5. W lutym 6. Dzisiaj 7.
Da sie jakoś na to wpływać dieta? Jesc żurawinę? I cebule?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:02
żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Ja wlasnie dzis odebrałam i mi rośnie co miesiąc o 1. W styczniu 5. W lutym 6. Dzisiaj 7.
Da sie jakoś na to wpływać dieta? Jesc żurawinę? I cebule?
Doczytałam właśnie w necie że na to badanie ma wpływ dieta i to ile np. Wypiłysmy płynu przed badaniem dzień wcześniej.
Trzeba jeść mięcho ja jadłam.
Pić wodę niegazowana lub z cytryną.
Żurawina i właśnie kwaśne jeść.
Nie wiem ale ja pije bardzo dużo wody w dzień oprócz kawkę,herbatki czy kompot.
Ale stwierdzam że od trzech dni mnie suszy.
Wynik powinien spaść przy j/w odżywianiu. -
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Miałam pelno ciuszków nowych po poprzedniej ciąży, tesciowa większośc kupiła, jedyny syn i pierwsza wnuczka to szalała, super rzeczy były, ale nie dałam rady ich zatrzymac, oddałam wszystko. Troche żaluje.
m.k.83 lubi tę wiadomość
-
Zaraz zadzwonię do gina.
A ft 4 spada ahhhh
Żabka, ale 1,96 to chyba dobry wynik, mi w ciagu miesiąca z 1,05 skoczyło do 4,12, po prostu nasze maluchy wykorzystują tyle hormonu ile potrzebują i dla nas zostaje mniej, pewnie podwyższa Ci dawkę, chociaż moja endokrynolog twierdzi ze najlepiej jest mieć wlasnie tsh ok 2, wybierasz sie na wizytę? Bierzemy przeciez leki, wiec tarczyca nie jest zostawiona sama sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:08
-
Zaraz zadzwonię do gina.
A ft 4 spada ahhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Pauka wrote:Żabka, ale 1,96 to chyba dobry wynik, mi w ciagu miesiąca z 1,05 skoczyło do 4,12, po prostu nasze maluchy wykorzystują tyle hormonu ile potrzebują i dla nas zostaje mniej, pewnie podwyższa Ci dawkę, chociaż moja endokrynolog twierdzi ze najlepiej jest mieć wlasnie tsh ok 2, wybierasz sie na wizytę? Bierzemy przeciez leki, wiec tarczyca nie jest zostawiona sama sobie
-
nick nieaktualnyPauka wrote:Żabka, ale 1,96 to chyba dobry wynik, mi w ciagu miesiąca z 1,05 skoczyło do 4,12, po prostu nasze maluchy wykorzystują tyle hormonu ile potrzebują i dla nas zostaje mniej, pewnie podwyższa Ci dawkę, chociaż moja endokrynolog twierdzi ze najlepiej jest mieć wlasnie tsh ok 2, wybierasz sie na wizytę? Bierzemy przeciez leki, wiec tarczyca nie jest zostawiona sama sobie
Tobie ostro w górę skoczyło tsh
Wizytę mam we wtorek.
Nie wiem jaka dawkę dostanę bo ja już jadę na 100 a dwa dni w tyg 125!!!!
Ale i też mi córką ciśnienie podnosi mam nerwy na poczekalniu. A to ma największy wpływ na tsh.
Tak ważne że jesteśmy pod opieką endo.
Bozszz sąsiedzi jaram fajki na balkonie. Balkony są od siebie daleko ustawioneja w domu okna pozamykane a wali mi fajami że oooooooooooo!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny