WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali89 wrote:Ja ja na razie biorę 75 eutyrox, na razie mam tsh w normie. Może założymy tarczycowy klub:)
Dziekuje Dziewczyny że Was mam :*żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Żabka ja za pierwszym razem miałam 8, a za drugim 7,5 i jak pytałam lekarza co on na to to powiedział że więcej kwaśnego trzeba jeść
Że takie wysokie ph sprzyja rozwojowi bakterii, ale jak ich nie ma (a ja nie miałam) to nie ma się czym martwić
Ja jem kiszone ogórki. Kapusty kiszonej nie mogę bo bardzo źle się po niej czuje oczywiście w ciąży nie wiem czemu tak po prostu umieram brzuch mi chce rozsadzic.
Nie jem Słodkiego bo nie mogę mam niby cukrzycę ciążowa wg diabetologa hahhaha według cukrów mierzony to nie mam, zadko mam wysokie cukry.
Znalazłam w opisie wyniki.
Osad moczu bakterie i fosforany bezpostaciowymi liczne w prep.
Nie wiem czy mam te bakterie????
Reszta jest ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej haj heloł
Gumcia, gratuluje dobrych wiesci! Kolejny facet bedzie, ale fajnieja pewnie na polowkowym dopiero sie dowiem kto u mnie pomieszkuje
Pysiaczku, wazne ze jestes na obserwacji pod biezaca kontrola dobrych lekarzy, nie martw sie na zapas
co do porzadkow to ja tez ogarne jak zwykle, bo tez jak Macioszczyczka jade na gotowejedynie zrobie ciasto, ktorym sie tam zachwycaja, Pascha, nie wiem czy znacie, ale jest pyszne!
haneczka gratuluje wizyty!Pysiaczek89, Strazaczka1990, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha a ja jadę z Magiczną Babką
Tak to pościel i firany mam poprane, w szafie ogarniete więc o co chodzi? ;P A nie oszalałam na tyle żeby na tą pogode okno myć. Myłam w styczniu. Dokładnie 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:36
Strazaczka1990, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę Wam podrzucić ten filmik, zanim mi umknie
Powiedziałam do mojego M, ze teraz jak będziemy chcieli odkupić od kogoś leżaczek, to najpierw go zapytamy, czy ich dziecko czasem nie wyczyniało takich... No właśnie same zobaczcie:
https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2221962827826764/
A teraz wracam do sprzatanka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:43
mmargol, Strazaczka1990, m.k.83, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka, ja mialam tsh wsrody badan 1 trymestru, sporo wtedy tego bylo. A szersze takie jak ft4 czy antyTPO dopiero na zlecenie endo, bo TSH bylo za wysokie. A przed ciaza nie mialam zadnych problemow z tarczyca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:47
-
Behemottka wrote:Są bilety !!! Będziemy w sekcji 205
. Chyba namaluje sobie polskie flagi na policzkach
. Wieczorem szybko zrobi sie chłodno
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Oooo, już 14 tydzień. Czas pędzi
Jak tam, Pysiaczku, lekarz był wieczorem?
Dzierzba, dobrze, ze wpadłaś! Odzywaj sie do nas, bo bez Ciebie jakoś tak głupio... Wczoraj sobie pomyslałam, ze NIFTY musza wyjsć pomyślnie, no bo przecież masz trzy anioły stróże przy sobie, nie zapominaj
Ksosiu, dziękuje, ze dałaś znać. Wczoraj sie już zmartwiłam, ale jak wszystko gra, to super. Odpoczywaj kiedy tylko możesz.
Macioszczyczka, jak jeszcze raz napiszesz, ze jesteś grubasem, to osobiście przylecę do Łowicza, czy gdzie tam Cię znajdę, i Ci uszy naciągnę. Nie dość, ze szczuplutka, to jeszcze człowieka robi i narzeka...
. Chłopowi daj odetchnąć, zboczolku, bo im tez się siurki obcierają. Ja pamiętam jak tak wlasnie załatwiłam mojego małża na początku znajomosci, i to bynajmniej nie z powodu braku nawilżenia;)
Gumcia, gratulacje. Chłopaki jak na razie górują!
Aisak Łoho!!!! Ja tam widzę, ze na naszym etapie kąty przyrodzenia na nic sie nie zdaja, skoro takie trzy kropy nad pupcia szacują płeć na 100%. Swoją drogaą, to ten Twój synek w ogole wstydu nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 19:25
Strazaczka1990, Macioszczyczka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość